Dnevni podsetnik za dobre vibracije 6 Juli

Danas će tokom ovog Jupiterovog dana Mesečak biti vrlo zauzet, jer ne samo što će iz Vodolije da pređe u znak Riba, već će imati sekstil sa Hironom iz Ovna, opoziciju sa Lilith iz Lava, kvadrat sa Uranom iz Bika, pa opoziciju i sa Venerom i sa Marsom iz Lava, a kada bude prešao u znak Riba od 19h33, imaće i sekstil & trigon sa Lunarnim Čvorovima sa ose Bik & Škorpija. Danas takođe na Nebu imamo i napeti kvadrat između Merkura iz Raka i Hirona iz Ovna. Vidimo da će današnji dan da bude vrlo zanimljiv, osciliraće između dobrog i lošeg, skretaće nam pažnju na previđene sitnice, ili pak nam sa Znacima pored Puta ukazivati na neke stvari vezane za neke ljude iz naše okoline na koje do sad nismo obraćali puno pažnje.

Iz dubine nesvesnog dolazi nam danas Znak pored Puta, šapat Unutrašnjeg Glasa, snažna intuicija, prekognicija, pa i snoviđenje. Duboki i snažni uvidi su danas mogući, posebno ako se usudimo da se suočimo sa barem nekim svojim strahovima, i na taj način se oslobodimo predubeđenja, tj pogrešnog šablona razmišljanja, pa tako i pogrešnog šablona donošenja odluka. Danas možemo da očekujemo da ćemo imati neki vrlo važan, vrlo blizak, pa i intiman, razgovor sa nekom osobom (čak i sa više osoba) jer će danas komunikacija sa drugima da bude vrlo intenzivna, potrebna, željena, i biće protkana ogromnim poverenjem i poštovanjem. Danas mnogi od nas će osećati „u svojim kostima“ da se sprema jedna vrlo velika, važna, promena, ne samo u njihovim životima, već i u životima ljudi oko nas.

I sa ovim otkrićima koja nas danas presreću na svakom našem koraku, odjednom smo došli u fazi da zaista osećamo nov nalet energije, i to one pozitivne, optimistične, one koja će nam pomoći da rešimo neke probleme i da dođemo do nekog svog cilja. Taj osećaj vam je kao kada izranjate iz vode, probijate se kroz površinu uzburkanih talasa, osećate pritisak i u glavi i u grudima, i odjednom opet slobodno možete da udahnete punim plućima. Kao rođenje bebe, i njen prvi plač, njena spontana želja da najavi svoj dolazak na svet, njena spontana potreba da se oglasi, spoji preko zvuka (njene reči) sa drugima. Danas će sve da bude jednostavno, novo i sveže. Um je spreman, postoji snažna želja da se progovori, podele misli, emocije, osećanja, da se pokrene neki odnos (odnosi) za koji verujemo da je važan za naš dalji Životni Put.

Današnje energije nas savetuju, tj podsećaju nas, međutim, da pazimo na svoje misli i reči koje koristimo u komunikaciji sa drugima, kako bismo bili sigurni već na samom početku da smo na istim talasnim dužinama sa njima, a ne da u toku razgovora shvatimo da mi o klin, oni o ploču, pa da se zato nepotrebno ili mi ili oni razočaraju ili naljute. Ipak, ako obratimo pažnju na svoje ponašanje i govor, postoji potencijal da se probudi hrabrost, tj da se okuražimo da učinimo „skok u nepoznato“, bez straha, bez sumnji, pa tako i bez greške. Ovu dosta radikalnu promenu perspektive mnogi danas će doživeti kao neočekivani novi Put, ili makar nova Vrata, sa dostupnim ključem. Govorite pozitivnim rečima „znam da to mogu“, a ne „verujem da bih to mogao“, pa će vam tako i Više Kosmičke Sile izaći u susret i biti vaš saputnik na tom novom Životnom Putu.

Do sutra, puno pozdrava od Vašeg

Šmišonje Večitog Putnika

Постави коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.