Dnevni podsetnik za dobre vibracije 24 April

Današnji Merkurov dan nam počinje sa Punim Mesecom na 04° Škorpije u toku noći, koji će imati društvo Asteroida Apolon, i kvadrat sa Plutonom iz Vodolije. Takođe, od danas Merkur iz Ovna je stacionaran, jer od sutra u 15h završava svoj retrogradni hod, i prelazi u svoju retro-senku koja će trajati do 13 Maja.

Ova planetarna kombinacija Punog Meseca u Škorpiji bi mogla da se sažme u par rečenica : Imate neki predosećaj… ali… Kako sa sigurnošću da znate da li je u pitanju vaša intuicija (istina) ili strah? Kada osluškujemo svoj unutrašnji glas, tj intuiciju, kada primimo tu neku informaciju od nje, nema (tj ne sme da bude) emotivnih reakcija (bilo kakvih) već je to samo spoznaja, mir i tišina, prirodno prihvatanje vesti sa Neba, stav „Aha, jasno mi je, informacija primljena“. Ali, ako postoji bilo kakva emotivna reakcija (naravno, posebno ona loša) to što čujemo su samo naši demoni koji čuče u nama, i šapuću nam priče koje će samo da nas uplaše, zabrinu, uspaniče, i koje će nas zasigurno odvesti na pogrešan Put.

Svakog meseca Mesec završava jedno od svojih duhovnih putovanja kroz svih 8 lunarnih faza, uvodeći male, ali snažne, promene u energiji našeg svakodnevnog života. Svaka mesečeva faza ima svoje specifično značenje – a Pun Mesec je kada ovaj lunarni ciklus dostigne svoju najpunu i najsvetliju tačku, što mu daje tako i ogromnu moć. Tokom Punog Meseca, emocije su naglašene, i možda ćete osetiti veću svest, ili jasnoću, o osećanjima i situacijama koje izazivaju konfuziju ili stres u vama. Ovo vreme je dobro za „uključivanje svetla“ u onim „mračnim“ ili „senovitim“ oblastima vaših života, kojima je potrebna pažnja, ili razrešenje, i otkrivanje informacija koje vam mogu pomoći da donesete ispravne odluke.

Ali… aprilski Pun Mesec u Škorpiji ima jednog „keca u rukavu“, i to zahvaljujući retkom nebeskom spajanju između Jupitera i Urana u Biku. Svakih 14 godina, planeta sreće (Jupiter) se povezuje sa planetom radikalne slobode (Uran) u određenom znaku Zodijaka, kako bi nam pomogla da probijemo barijere i otkrijemo neotkrivene teritorije u nama samima. Sada je to bilo u znaku Bika 21 Aprila. Ako vam se čini kao da kreće zemljotres, to je zato što vam sad zvezde pomažu da se uklone granice i ograničenja koja su vas sputavala. A da bi se to desilo, ovog puta Kosmos smatra da to mora da prođe uz dosta „galame i buke“. Uz ovu konjunkciju Jupitera i Urana, ovaj Pun Mesec može da nam donese novu vrstu transformacije Duše. Zato ~ vreme je da sanjate o novim mogućnostima koje su vam ranije bile van domašaja!

📩 Dnevnik & Telegram 💌
🐦 Dnevnik & Twitter 🐦
🎼 Dnevnik & Youtube 🎼
🎭 Dnevnik & Tumblr 🎭
📲 Dnevnik & Tik-Tok 📲
🪄 Astrološke Konsultacije 🪄

Dnevnik Jednog Astrologa Youtube

4 Comments

Постави коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.