Mesečni horoskop za Maj 2024

○ OVAN ○ neočekivana prilika će vam iz korena promeniti planove za naredni period. Potpuno neplanirano desiće se nekoliko situacija (ili će se pojaviti neke osobe) koje će vam ne samo obrnuti u potpunosti vašu svakodnevnicu, već će vam promeniti i pogleda na život, kao i vaše dosadašnje prioritete. Sve te situacije i osobe mogu na prvi pogled da budu vrlo nejasne i zabrinjavajuće (sve što je nepoznato u početku plaši) pa se možete osećati po malo saterano u ćošak. Ali, ne brinite, te napete situacije su poruke od Viših Kosmičkih Sila da je došlo vreme za velike promene, jer ako ostanete na ovom, starom, Putu, ništa nećete postići od željenih planova i projekata. Pripremite se na iznenađenja, prilagođavajte im se u koraku, ali pripazite se da ne odreagujete brzopleto, vežbajte strpljenje i ne rizikujte previše, ovo nije mesec za takve vrste avantura.

○ BIK ○ ovo je vaš mesec još uvek, period kada možete da postignete toliko toga dobrog, lepog, kvalitetnog i trajnog. Više Kosmičke Sile za vas spremaju posebnu pozitivnu energiju u toku Maja, otvaraju se posebna „vrata“ koja će vas odvesti u jedan sasvim nov, lepši, svet. Sve oko vas će biti drugačijih boja, mirisa, doživljaj stvarnosti će biti poboljšan, raspoloženje, pa tako i zdravlje će biti bolje, osećaćete se jednostavno snažno i hrabro i sa nestrpljenjem ćete isčekivati nove životne izazove znajući da ćete ih prevazići. Blagoslov bogatog životnog iskustva će vam omogućiti da u toku ovog meseca lakoćom se susrećete sa novim situacijama i da ih prihvatate na najbolji mogući način. Vi ste oličenje snage i istrajnosti i to će se pokazati upravo u toku ovog perioda. Takođe, odličan period za nova poznanstva, ljubav, finansijske dobiti, ali i duhovni razvoj.

○ BLIZANCI ○ vi ćete uživati u ovom mesecu. Više Kosmičke Sile vam preko Jupitera koji prelazi u vaš znak obećavaju puno novih poznanstava, novih poslovnih i emotivnih prilika i mogućnosti da upotpunite i osvežite svoj život. Mesec koji će biti okrenut novim saznanjima, genijalnim idejama, pa tako i mogućnostima za uspeh na onom polju života koji vam je trenutno najvažniji. Bićete u mogućnosti da razmišljate jasno, pa tako i da donosite važne životne odluke bez greške. Vaša spontanost i želja za avanturom će vas u toku Maja meseca odvesti na brojna putovanja (makar ovako u mislima) koja će vam omogućiti da transformišete svoju svakodnevnicu i unesete nove jako pozitivne energije u nju. Pred kraj meseca osećaćete se po malo umorno i usporeno, ali to će taman da vam bude prilika da lepo „napunite baterije“ za nove životne izazove.

○ RAK ○ Maj mesec će za vas da vam u život donese tako puno lepog i zanimljivog. Kao da ste ušli u najlepšu baštu na Svetu i dobili priliku da uberete bilo koji cvet koji vam se dopao. Dobićete priliku na samo za unapređenjem vaše svakodnevnice, pa tako i vašeg zdravlja i odnosa sa ukućanima, već ćete dobiti odličnu priliku i za duhovnim i intelektualnim napredovanjem. Posebno u periodu Mladog Meseca u Biku, tj Pun Mesec u Strelcu. Ovaj mesec će vam doneti odlične mogućnosti da pokrenete neke nove projekte, ili pak ostvarite neke svoje želje (na koje ste možda čak i zaboravili, posebno ako su vezane za posao ili ljubav) Svakodnevnica će vam biti prepuna obaveza, ali vi ćete naći načina da ne „istrošite baterije“ jer ćete se osloboditi svega onoga što vas je kočilo do sada (sećanja na lošu prošlost, osobe koje su negativne…) Maj će vam doneti priliku da okrenete novi list u svom životu i da ispisujete svaku stranicu pričama koje se vama dopadaju i koje baš vi (ne drugi) želite da živite.

Постави коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.