Dnevni podsetnik za dobre vibracije 5 Maj

  • još 240 dana do kraja 2024 godine 🪬🧿
  • još 51 dan (od 92) do početka Leta ⛱️🏝️
  • 15 dan (od 30) Sunca u Biku (tu do 20-05) 🌞🐂
  • 25 dan (od 163) uticaja Totalnog Pomračenja Sunca (uticaj do 18-09) 🌚🌚
  • 12 dan (od 15) uticaja Punog Meseca u Škorpiji (uticaj do 08-05) 🌑🌝
  • 56 dan (od 66) Merkura u Ovnu (tu do 15-05) 🗯️🎯
  • 15 dan (od 23) Rx-senke Merkura u Ovnu (Rx senka do 13-05) 💭🌀
  • 7 dan (od 25) Venere u Biku (tu do 23-05) 💃🏻🐂
  • 6 dan (od 38) Marsa u Ovnu (tu do 09-06) 💂🏻‍♂️🐏
    • još 74 dana (od 114) do početka 1 faze Rx senke Jupitera u Biku (od 15-07) 🍀💰
    • još 21 dan (od 376) do prelaska Jupitera u znak Blizanaca (26-05) 👫🏻👩🏻‍🤝‍👨🏼
    • još 23 dana (od 98) do kraja 1 faze Rx senke Saturna iz Riba (Rx od 29-06) 🪐⌛️
    • još 10 dana (od 106) do početka 1 faze Rx senke Urana iz Bika (Rx od 15-05) 📡🔭
    • još 60 dana (od 113) do kraja 1 faze Rx senke Neptuna iz Riba (Rx od 04-07) ⚓️🌊
    • 4 dan (od 163) Rx hoda Plutona iz Vodolije (Rx do 12-10) 📿🌋
    • još 82 dana (od 116) do kraja 1 faze Rx senke Hirona iz Ovna (Rx od 26-07) ⚕️🧬
      • 02h07 Mesec 02° Ovna sekstil Rx Pluton 02° Vodolije
      • 04h17 Mesec konjunkcija Mars 03° Ovna
      • 21h55 Mesec konjunkcija Severni Čvor 14° Ovna

Današnji Sunčev dan će biti lep i dinamičan, i dan kada bi mogli da nam se dese veliki i važni sudbinski događaji. Mesec je u Ovnu i u ranim jutarnjim satima imaće lagan aspekt sekstila sa Rx Plutonom iz Vodolije, i konjunkciju sa Marsom na 03° Ovna, a uveče će imati konjunkciju sa Severnim Mesečevim Čvorom na 14° Ovna 🐣🐇☦️

Mesec iz Ovna u sekstilu sa Rx Plutonom iz Vodolije je i dobar i ne baš dobar aspekt, sve zavisi od toga kako mu priđemo, tj kako ćemo da ga iskoristimo. Iz negativnog ugla, može da nas ubaci u situacije u kojima nalećemo na prepreku za preprekom (posebno jer je i sam Pluton od pre par dana krenuo u svoj Rx hod, pa tako i donosi ponavljanje nekih situacija koje su važne za karmički i duhovni razvoj) Ako se postavimo revoltno prema tim preprekama, tj nastupajućim promenama, ova kombinacija Meseca i Plutona može da nas spreči da kada kasnije i dođemo u situaciju da ostvarimo te neke svoje želje i planove, Sudbina samo kaže „E ne može, onda nisi voljno prihvatio promenu, bunio si se, sada ne možeš da dobiješ nagradu“. Naravno, iz pozitivnog ugla, ovaj sekstil Meseca i Rx Plutona ako ga usmerimo ka spontanom prihvatanju ne samo prepreka, već i (ne baš željenih) promena, tada dolazimo u harmoniju sa vibracijama Viših Kosmičkih Sila i na svom Putu dalje i dobijamo male, ali vredne, nagrade, posebno kada su u pitanju porodični ili privatni odnosi (želje, nade) u pitanju.

Mesec u konjunkciji sa Marsom na 03° Ovna nam donosi naglost i nemir u Duši. Bude u nama želju za „sad ili odmah“ reagovanjem ili rešavanjem nekog zadatka & problema. Sa ovakvom energijom moramo da se prvenstveno pripazimo povreda, i to najviše glave (Ovan) i lica (Mesec) kao i da pripazimo na oštre predmete, ili da se ne opečemo na nešto, ili napr Mesec je staklo, hrana, šerpa, Mars je vatra, ringla, rerna… pa eto potencijalnog nerviranja oko zagorele hrane, jer je ringla ili rerna odlučila da radi onako kako je njoj volja… Odnosi sa drugima, posebno ukućanima, mogu da budu „dinamični“, i u nekim trenucima čak i previše dinamični, jer Mesec pored Marsa posebno u Ovnu oscilira od „volim te, obožavam te“ do „joj ala mi ideš na živce“. Takođe, Mesec i Mars bude emocije i osećanja, ponajviše strasti, pa tako itekako mogu da „podgreju“ tj „zagreju“ neki odnos, posebno ako je taj odnos još uvek na nivou simpatisanja. Naravno, u isto vreme nas podsećaju da ne brzamo sa odlukama i procenama, i da ne dozvolimo da nam isključivo i samo te strasti budu emotivni Kompas u organizaciji našeg privatnog života.

Mesec u konjunkciji sa Severnim Mesečevim Čvorom na 14° Ovna aktivira iz karmičkog ugla sve ono što je vezano za dom, porodicu. Severni Mesečev Čvor uvećava i naglašava, pa tako ovde sa Mesecom u Ovnu, vidimo da će danas maksimalno da budu naglašena i osećanja i emocije. Uloga Severnog Mesečevog Čvora je da nam pokaže sve one (situacije & osobe) sa kojima imamo nezavršene poslove iz nekog od naših prošlih života, te tako ova današnja konjunkcija sa Mesecom stavlja fokus na ogromnu želju tj potrebu da budemo u krugu svoje porodice, ili pak da strastveno razmišljamo o tome kako bi bilo lepo da imamo i mi svoju porodicu. Severni Mesečev Čvor ukazuje na sve one vrednosti u našem životu koje su nam izuzetno važne, i koje volimo da nazivamo „moje“, i koje sebično volimo i da čuvamo samo za sebe, pa opet tako uz Mesec, opet danas možemo po malo opsesivno da pokušavamo da sačuvamo svoju zonu komfora (koja bi mogla da bude malko uzdrmana zbog one konjunkcije Meseca sa Marsom) a pošto je Mesec iz karmičkog ugla naša Duša, ova konjunkcija sa Severnim Mesečevim Čvorom nas danas tako podseća da moramo da prihvatimo neminovne sudbinske promene koje nam se danas mogu desiti, jer ćemo tim prihvatanjem u stvari odraditi neku karmičku grešku, i osloboditi se tog negativnog tereta.

 Nismo stvoreni da budemo sami,
ali… nismo ni stvoreni da budemo svačiji.

💌 Dnevnik & Telegram 💌
🐦 Dnevnik & Twitter 🐦
🎙️ Dnevnik & Youtube 🎙️
🖼️ Dnevnik & Tumblr 🖼️
📲 Dnevnik & Tik-Tok 📲
📧 Dnevnik & Threads 📧
💐 Dnevnik & Instagram 💐
🪄 Astrološke Konsultacije 🪄

~ Dnevnik Jednog Astrologa Youtube ~ like and follow ~

Постави коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.