Dnevni podsetnik za dobre vibracije 3 Jul

Današnji Mesečev dan će nam doneti pored Punog Meseca u 13h38 na 11° Jarca, još samo par aspekata koji će taj Mesečak imati sa retrogradnim Saturnom iz Riba, Jupiterom iz Bika i spaljenim Merkurom iz Raka. Sve će odisati ovom po malo napetom energijom, jer je ipak Pun Mesec zenit dvonedeljnog perioda iza nas, kada mi sumiramo sve ono što smo rekli i uradili, pa ili zadovoljno trljamo ruke, jer nas čeka nagrada, ili pak se mrštimo i gunđamo i nezadovoljno kažemo „moglo je to i bolje“.

Preispitivaćemo se posebno u odnosu na dom i porodicu, jer ćemo biti zabrinuti ne samo za naše ukućane, već i da li smo ispunili makar neka njihova očekivanja, posebno vezana za organizaciju naše svakodnevnice, finansija i karijere. Ne samo što ćemo želeti da brinemo o njima, već ćemo imati ogromnu potrebu i da neko brine o nama, pa makar to bilo kao iz onog crtanog filma „Maziću te i paziću te i zvaću te Đole“ i imaćemo potrebu za nekakvim „dokazom“ da ono što radimo ima smisla, i ima odobravanje i podršku nama bliskih osoba. Naravno da će u tom procesu misli malo da odu i u (dalju) prošlost, i to bi trebalo da iskoristimo ne kao nešto što će nas rastužiti, već nešto što će nam biti „vetar u leđa“ kada shvatimo „prošao sam sito i rešeto, pregrmeću i sve ono što mi dalje ide u susret“.

Kada se bavimo prošlošću, uvek treba da budemo posmatrač, a ne učesnik ~ tj ako se već nečega prisećamo, da ne krenemo opet da preživljavamo neke situacije, već da analitički posmatramo i prikupljamo dodatne informacije koje će nam pomoći u rešavanju svakodnevnih obaveza i potencijalnih problema u sadašnjosti. Kroz taj proces „posmatrača“ mi možemo lakše i da obnovimo svoja uverenja, pa tako i Veru, ali ne samo u „tamo nekoga gore“, već i u sami sebe. Iako će danas komunikacija da ide malo teže, povuci potegni, ja o klin, ti o ploču, nije isključena opcija da će se ipak na kraju sve završiti kako treba (posebno ako su u pitanju pregovori vezani za poboljšanje finansija ili pak uslova na radnom mestu koji doprinose napredovanju i blagostanju) Do kraja dana bi i mogli tako da očekujemo da će nas nešto lepo iznenaditi i obradovati.

Do sutra, puno pozdrava od Vašeg

Šmišonje Večitog Putnika

👉 Zapratite Dnevnik i na Telegramu 👈

Постави коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.