Transformacija slabosti u snagu… Mars konjunkcija Neptun

29 Aprila na Nebu imamo konjunkciju između Marsa i Neptuna na 28° Riba. Poslednji put su se sreli preko konjunkcije sredinom Maja 2022, a ova konjunkcija će biti i poslednja konjunkcija u Ribama između Marsa i Neptuna, jer od sledeće godine u Martu Neptun posle 14 godina napušta znak svog sedišta, znak Riba. Sledeći put kada će se ovo dvoje sresti u Ribama biće tek 2176 godine… Sama konjunkcija se dešava na 28° Riba koji je stepen apsolutne egzaltacije Venere, koja i sama danas napušta znak Ovna i prelazi u znak svog sedišta, znak Bika, samo par sati nakon zenita ove konjunkcije.

Možda sada osećate snažnu potrebu da uložite svoje srce i Dušu u nešto što je visokoumno i uzvišeno, bilo da je to spasavanje životinja ili ljudi. Želja da se čine dobra dela će biti naglašena do kraja Aprila.

Želite da osetite Svet i ljude i njihove energije mnogo više, i želite da svi oni osete i vas. Ipak, možda ćete izgubiti osećaj koliko „gurate“ druge za tu promenu. Ili kako pak na vas utiču drugi i narušavanju vaše granice i zonu komfora. Žudite za idealom, ili osećajem „misije“, koja je duhovna i ubedljiva, osećate se kao da možete da prevaziđete sve granice i prepreke, uključujući i materijalna ograničenja svog sopstvenog tela. Suočavanje sa svim tim materijalnim ograničenjima bilo koje vrste sada je veoma izazovno, pa tako ovaj period može da donese i nesvesni stres i nervozu („svrbi“ vas negde, a ne znate gde…) „Ne“ je poslednja stvar koju želite da kažete ili čujete u ovom periodu. Ali za vaš sopstveni mir i stabilnost, to je upravo ono što ćete možda morati da kažete ili čujete više od drugih. Ponovo kalibrišite svoju intuiciju da pažljivo slušate i čujete kako i kada treba da postupite i kada možete ili ne možete nešto da promenite.

Vaš trenutni „krstaški rat“ i Don Kihotova borba sa vetrenjačama koji su sada aktuelni u cilju za ispunjenjem vašeg nekog sna ili ideala o tome kako mislite da bi svet trebalo da funkcioniše će biti u ovom periodu vrlo izražen.

Kada su Mars i Neptun u konjunkciji u Ribama, rečenica „Trebalo bi možda da …“ će sada postati česta u vašoj komunikaciji kako sa samim sobom, tako i sa drugima. Duboko ste pod uticajem energija ljudi, životinja, prirode, aposlutno svega oko vas, ali takođe osećate da ste rođeni da utičete na sve njih sa isto toliko snažnom energijom. Dakle, ponekad je teško shvatiti „šta i kako“, ali nije i nemoguće, pošto ćete sad u ovom periodu imati tako simbiotski odnos sa svojom okolinom i onima u njoj. Ovaj tranzit takođe može značiti da vaše ideje i potrebe mogu dovesti do toga da sada ili ne poštujete granice drugih ljudi, ili da drugi ruše vaše granice, i narušavaju vam zonu komfora. Vaše telo možda takođe pokazuje ovu sklonost i bori se sa imunitetom protiv nevidljivih i teško dijagnostikovanih bolesti, a kod mnogih se javlja izraženo reagovanje na podzemne vode i energije (ono)stranih entiteta.

Bilo bi vrlo poželjno da smanjite svoju potrebu da prodrete u svet sa toliko „sebe“, dajući sebe „na dlanu“ svima sa kojima dolazite u susret, posebno ako ne možete ili ne umete da kanališete te energije ni u sebi ni oko vas. Tek tada ćete možda uvideti kako možete da na ispravan način unesete promene, jer ćete videti stvari onakve kakve zaista i jesu. Ako ste veoma osetljivi i lako se (u)plašite, morate preduzeti mere predostrožnosti. Ako ste samouvereni ili mislite da ste samosvesni i da ste evoluirali, trebalo bi da uživate u ovom duhovnom putovanju. Biti posebno osetljiv znači izbegavati nepovoljna okruženja u kojima preovlađuju nasilje, kriminal i droge. Vaše telo je podložnije bilo kakvim negativnim spoljašnjim uticajima, ali i klasično : otrovima, lekovima, alkoholu, i infekcijama. Koristite zaštitu ako ne želite neplaniranu trudnoću, ali i da ne dobijete neku nedaobog bolest…

Tranzit Marsa u konjunkciji Neptuna u Ribama može učiniti da se osećate : romantično, senzualno, ili pak paranoično i obmanuto.

Način na koji se nosite sa ovom čudnom energijom zavisiće od toga kako je Mars konjunkcija Neptun postavljena u vašoj natalnoj karti, i kakve aspekte ima sa vašim natalnim planetama. Pozitivne stvari kojima se treba radovati uključuju više energije i entuzijazma da jurite svoje snove i duhovne ciljeve. Vaš magični dodir će koristiti ljubavnim vezama, dok će vaš seksualni magnetizam i harizmatična privlačnost koristiti zabavljanju. Možete sa sigurnošću usmeriti svoju energiju u stvari do kojih vam je stalo, kao što su napr dobrotvorne organizacije ili rad na ljudskim pravima. Vaša pozitivna energija može da izleči bolesne. Negativnosti na koje treba paziti uključuju da postanete nepraktični, podmukli i nerealni ili da nabasate na takve osobe. Takođe možete biti skloni da previše idealizujete partnere, ostavljajući sebe otvorenim za prevaru ili skandal. Držite se sa „obe noge na zemlji“ u stvarnom svetu što je više moguće. Vaša želja da pomognete drugima može biti iskorišćena, bilo dobro, bilo loše. Loši ljudi će vašu velikodušnost videti kao slabost, i tako možete nesvesno privući duhovne & energetske vampire.

📩 Dnevnik & Telegram 💌
🐦 Dnevnik & Twitter 🐦
🎼 Dnevnik & Youtube 🎼
🎭 Dnevnik & Tumblr 🎭
📲 Dnevnik & Tik-Tok 📲
🪄 Astrološke Konsultacije 🪄

2 Comments

Постави коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.