Dnevni podsetnik za dobre vibracije 25 Maj

  • još 221 dana do kraja 2024 godine 🪬🧿
  • još 32 dana (od 92) do početka Leta ⛱️🏝️
  • 6 dan (od 30) Sunca u Blizancima (tu do 20-06) 🌞👬
  • 44 dan (od 163) uticaja Totalnog Pomračenja Sunca (uticaj do 18-09) 🌚🌚
  • 3 dan (od 15) uticaja Punog Meseca iz Strelca (uticaj do 06-06) 🌙🏹
  • 11 dan (od 19) Merkura u Biku (tu do 03-06) 🗣️🐂
  • 12 dan (od 65) do 1 faze Rx-senke Merkura (RxS počinje od 17-07) 💭🌀
  • 3 dan (od 25) Venere u Blizancima (tu do 17-06) 💃🏻👬
  • 23 dan (od 38) Marsa u Ovnu (tu do 09-06) 💂🏻‍♂️🐏
    • još 55 dana (od 114) do početka 1 faze Rx senke Jupitera (RxS počinje od 15-07) 🍀💰
    • još 1 dan (od 376) do prelaska Jupitera u znak Blizanaca (26-05) 👫🏻👩🏻‍🤝‍👨🏼
    • još 35 dana (od 98) do kraja 1 faze Rx senke Saturna iz Riba (RxS počela 23-03) 🪐⌛️
    • 9 dan (od 106) 1 faze Rx senke Urana iz Bika (Rx počinje od 29-08) 📡🔭
    • još 41 dana (od 113) do kraja 1 faze Rx senke Neptuna iz Riba (Rx počinje od 04-07) ⚓️🌊
    • 23 dan (od 163) Rx hoda Plutona iz Vodolije (Rx do 12-10) 📿🌋
    • još 64 dana (od 116) do kraja 1 faze Rx senke Hirona iz Ovna (Rx počinje od 26-07) ⚕️🧬
      • 03h00 Mesec 21° Strelca trigon Hiron 21° Ovna ⚕️❤️‍🩹
      • 13h16 Venera 02° Blizanaca trigon Rx Pluton 02° Vodolije ❤️‍🔥❤️‍🔥
      • 16h46 Mesec 29° Strelca kvadrat Neptun 29° Riba 😢💔
      • 17h36 Mesec prelazi u znak Jarca 🌙🐐

Današnji Saturnov dan nam donosi fokus na rešavanju konfuznih situacija u našem privatnom životu. U tome će nam pomoći u toku dana Mesec iz Strelca koji će imati trigon i sa Hironom iz Ovna, i kvadrat sa Neptunom iz Riba, kao i trigon između Venere iz Blizanaca i Rx Plutona iz Vodolije. Popodne, Mesec će preći u znak Jarca i odmarati do kraja dana.

Mesec iz Strelca u trigonu sa Hironom iz Ovna i kvadratu sa Neptunom iz Riba je energija koja nas okreće rešavanju pitanja prvenstveno vezanim za naše fizičko, ali i emotivno & psihičko zdravlje. Donosi nam danas situacije u kojima srećemo ljude koji mogu ili da nam pomognu, ili da nam odmognu na polju zdravlja. Ovo čak mogu da budu konkretno osobe iz sveta medicine, psihologije, pa i alternativne medicine, tj sve one osobe koje svojim ponašanje & savetima imaju nekakav uticaj na naša uverenja i stav prema životu (pa tako i nama samima) Mesec i Hiron nam pomažu danas da ponovo uskladimo svoje unutrašnje želje i potrebe sa realnom situacijom, jer sam odnos Meseca i Neptuna nas stavlja u situacije gde mi moramo da otvorimo „4 oči“ ako želimo da shvatimo šta se zaista dešava. Oni nam danas pomažu da ne padnemo pod uticaj emocija i osećanja, kako ne bi subjektivno i hiperemotivno odreagovali na neku situaciju ili osobu i time ne samo sebi iskomplikovali svakodnevnicu, već i narušili zdravlje, pogoršali neki porodičan ili partnerski odnos, ili doveli sebe u nezavidnu poziciju na radnom mestu u odnosu ili sa kolegama ili nadređenima, a možemo da se nađemo u takvim situacijama danas, upravo zbog onog trigona između Venere iz Blizanaca i Rx Plutona iz Vodolije.

Kada je tranzitni Mesec u Jarcu ta dva dana mnogo toga u našem životu se menja., i počinje da preovladava oprezno, ali i mudro raspoloženje tj ponašanje. U stvari, mogli bismo reći da je ovo sad period kada na videlo izlazi sva životna mudrost i iskustvo koje smo prikupili do sada. To je visoka vibracija čistog razuma, dosta autoritarna energija. Tokom trajanja uticaja Meseca u Jarcu, nema mnogo vremena za neozbiljne stvari. Svi su okrenuti ka poslu, ambiciozni, fokusirani, metodično i isplanirano se kreću ka svojim ciljevima. To je klasična vibracija zrelosti kada je svakodnevnica u pitanju ~ plaćamo račune, iznosimo smeće, spremamo obroke na vreme, brinemo o ukućanima. Moglo bi se reći da nema mnogo zabave i opuštanja tokom ovog perioda, već se sve svodi na disciplinovano i odgovorno završavanje zadatih obaveza. Dobre stvari koje je poželjno (u)raditi dok je tranzitni Mesec u znaku Jarca su : srediti budžet, naučiti nešto novo što može da pomogne na poslu tj izgradnji karijere, obnovite nečije poverenje i podršku, preuzimanje odgovornosti & svesnost i budnost u razmišljanju i ponašanju, obratite pažnju na događaje oko vas, jer će vam to biti pokazatelj nekih događaja u vašem ličnom životu, dovršite započete pa ostavljene planove tj projekte, promenite svoju svakodnevnu rutinu i navike, pozabavite se sobom i svojim poreklom i svojim korenima, setite se ko ste i šta ste, trebaće vam.

Trigon Venere iz Blizanaca sa Rx Plutonom iz Vodolije je dosta dobra energije. Sa one praktične, svakodnevne, strane, ovaj trigon nam donosi stabilizaciju što se tiče prihoda i situacije na radnom mestu, takođe donosi mnogo jasniju i direktniju komunikaciju, pa tako i mogućnost sklapanja dogovora i poslova, i naravno, budi one uspavane emotivne odnose iz perioda hibernacije (zbog Venere dok je bila u Biku) a kod mnogih donosi i mogućnost upoznavanja „the one“ osobe. Mnogi će u narednom periodu pronaći posao koji su toliko dugo tražili, neki će napokon dobiti unapređenje ili povišicu, mnogi će uspeti da podignu kredit, i da ili renoviraju svoj dom ili čak i da kupe svoje sopstveno „mesto pod suncem“ i budu srećni sa svojom porodicom. Odličan period za ulaganja u nekretnine, kupovinu vrednih stvari za dom, da bi se polako i sigurno (trajno) poboljšao komfor i udobnost (pridavanje posebne pažnje i određenom, umerenom, luksuzu) tj odličan period da se poradi na emotivnim odnosima, bez obzira u kojoj se fazi nalaze (početak, sredina…) Ovo sve naravno važi isključivo ako ova Venere (pa i Pluton) ima dobre aspekte sa natalnim planetama. Možda će neki da iskoriste ovaj trigon i da porade na svom samopouzdanju, izgledu, ponašanju, navikama.

Tranzit Venere u trigonu sa Rx Plutonom dodaje „ulje na vatru“ tj intenzitet i strast u odnose sa drugima, bilo oni porodični, prijateljski ili partnerski, i za sve one stvari koje vam donose radost i zadovoljstvo. Ovih dana trebalo bi da osećate dublje & snažnije povezani sa voljenim osobama, posebno prema svojoj lepšoj & jačoj polovini. Ovo je dobro vreme za intimne odnose zbog vaše povećane želje za ljubavlju i privrženošću. Uživaćete u misterioznoj seksualnoj privlačnosti sa snažnom karmičkom vibracijom. Ovaj trigon posebno zato što se nalazi u vazdušnim znacima, povećava vaše šanse da pronađete novu romansu u ovom periodu preko prijatelja i društvenih mreža, na nekim ne planiranim kraćim putovanjima ili jednostavno u komšiluku. Svima kojima će ovo dvoje da aktiviraju natalno 1-3-5-7-9-11 polje možemo u narednom periodu ili da doživimo transformaciju kroz neki vrlo specifičan i nadasve čudan (a možda i neodobren od strane okoline) odnos ili situaciju, ili pak ćemo imati mogućnost da svoju strast i kreativnost usmerimo ka profesionalnom izdizanju iz kruga naših kolega i da tako dokažemo sebe u najboljem mogućem svetlu. Za one kojima će Venera i Pluton da aktiviraju 2-4-6-8-10-12 polje, sledi rešavanje pitanja vezanih za (ne)pokretnu imovinu, zdravlje, dugove (konkretno materijalne, ili pak karmičke) i utvrđivanje novog pravca pružanja usluga vezanih za posao & karijeru. 

Niko ne može da se vrati
kroz vreme i tako počne iznova.
Ali može da počne
od sadašnjeg trenutka
i tako da napravi nov kraj
Karl Bard

💌 Dnevnik & Telegram 💌
🐦 Dnevnik & Twitter 🐦
🎙️ Dnevnik & Youtube 🎙️
🖼️ Dnevnik & Tumblr 🖼️
📲 Dnevnik & Tik-Tok 📲
📧 Dnevnik & Threads 📧
💐 Dnevnik & Instagram 💐
🪄 Astrološke Konsultacije 🪄
{prolećna mega-akcija i dalje u toku}
Kontakt :
ili Telegram™️ +381 63 14 500 39
ili Viber™️+381 67 73 55 914
ili WhatsApp™️ +381 61 17 04 231

Постави коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.