Šta nam donosi Pun Mesec u Strelcu ?

Da vidimo šta nam sve može doneti u narednom periodu od 23 Maja ovaj Pun Mesec na 02° Strelca u pratnji sekstila sa Rx Plutonom iz Vodolije u naredne 2 nedelje, tj do 6 Juna ?

Pun Mesec u 1 polju & Podznak Strelac

Naglašene emocije, svesnost o umnim i telesnim potrebama i želja da se poboljša spoljašnjost, ali i samo zdravlje (vitalnost) Pun Mesec će vam doneti snažnu emotivnu povezanost sa drugima oko vas, kao i želju da se brinete o njima i da koliko god je to moguće im pomognete. Veliki fokus na brizi i negovanju (na neki način postojaće „majčinski instinkt“ u odnosu na druge ljude) kao i želji da se zaštite slabiji, čine dobra dela, što naravno može da vas iscrpi i da loše utiče na vaše promene raspoloženja. Pošto je nasuport ovog Punog Meseca u 1 polju Sunce u 7 polju, ovaj Pun Mesec će tako da utiče na odnos sa lepšom & jačom polovinom (ili pak doneti snažniju želju da se pronađe Srodna Duša) U ovom periodu postojaće snažna čak telepatska povezanost sa jačom & lepšom polovinom, emotivni balans u ljubavnom odnosu će biti naglašen, pa tako može da donese i pomirenja između zavađenih strana, a zbog prisustva Rx Plutona iz Vodolije, u odnosu na ovaj Pun Mesec, u narednom periodu su mogući i sudbinski (karmički) susreti sa budućom leošom & jačom polovinom.

Pun Mesec u 2 polju & Podznak Škorpija

U narednom periodu biće naglašena potreba za finansijskom sigurnošću, veliki fokus na potencijalni nov izvor prihoda, pa tako može da donese i promene vezane za poslovne ugovore. Porodični odnosi i bilo koji drugi emotivni odnosi mogu direktno da utiču na samovrednovanje i samopouzdanje, što za rezultat može da donese nepotrebno trošenje (rasipnost) ili pak baš suprotno, nepotrebnu štednju (sebičluk) Pun Mesec može da donese i nepotrebnu skupljanje pokrentne imovine (kupovina stvari, odeće, obuće, pa i hrane i njeno gomilanje) S druge strane Pun Mesec iz 2 polja je povezan sa Suncem iz 8 polja, pa tako u ovom periodu želje i potrebe će biti okrenute i ka bavljenju finansijama i drugih ljudi, ali i njihovom mešanju u vaše finansije i interesovanje za vašu pokretnu imovinu, a takođe ovaj Pun Mesec zajedno sa ovim Rx Plutonom iz Vodolije može da donese i želju za rešavanjem pitanja vezanih za kredite, dugove (materijalne, karmičke) kao i interesovanje za misticizam i okultno (pa tako dodatno telo & zdravlje može da bude pod štetnim uticajem negaitvnih energija ili negativnih podzemnih voda u narednom periodu)

Pun Mesec u 3 polju & Podznak Vaga

Pun Mesec ovde može da donese veliku, naglašenu, želju za intelektualnim nadograđivanjem znanja, poboljšanju komunikacije i sporazumevanja sa drugima, posebno jer će sam Um da bude pod velikim uticajem emocija, pa postoji potencijalni problem od subjektivnog prihvatanja realnosti u narednom periodu, te tako i potencijalnih (većih) pogrešnih procena & odluka. Postojaće veliki poriv za čitanjem, prikupljanjem raznih informacija, prenosom istih drugima, kao i velika želja za novim poznanstvima u cilju proširenja mogućnosti izvora novih vesti i podataka. Naglašena dinamika u životima braće & sestara & vrlo bliskih prijatelja u ovom periodu, i mnogo više nego obično će oni imati uticaja na vašu svakodnevnicu i njenu organizaciju. Pun Mesec u 3 polju je povezan sa Suncem u 9 polju, pa tako u narednom periodu takođe uz pomoć ovog Rx Plutona iz Vodolije, će biti stavljen fokus na novim kontaktima ili pak obnavljanjem kontakta sa vama važnim osobama koje smatrate bitnim autoritetom u životu, ali isto tako i kontakt sa stručnjacima, učenjacima, mudracima, ali i astrolozima. Naravno, u ovom periodu i kontakt sa strancima i ljudima druge Vere će takođe biti naglašen.

Pun Mesec u 4 polju & Podznak Devica

Pun Mesec ovde može da donese veliki fokus na dom i porodicu, kako onu iz koje potičete, tako i onu koju ste sami stvorili ili želite da stvorite. Akcenat će biti i na nekretninama, kao i želji da se dom preuredi, proširi ili čak promeni. Veliki uticaj će imati ukućani na vaše emocije, pa tako i na vaše odluke, što neki put i jeste i nije dobro. Dobro je ako su to savetovanja i prikupljanje životnog iskustva od starijih članova, ali nije dobro ako isti ti članovi žele da nametnu svoje stavove i želje vama, i da vas na taj način zadržavaju u svom vremenu (prošlosti) i sputavaju da sami sebi stvorite život onako kako vama to odgovara. Naglašena želja za majčinstvom u ovom periodu, te za sve one koji razmišljaju o tome, ovo je period kada to mogu i da ostvare. Uvećan kontakt sa ženama, kako iz kruga porodice, tako i iz kruga prijatelja. Njihov život će imati velikog uticaja na vas sada, posebno i zbog samog prisustva Rx Plutona iz Vodolije, pa zato gledajte da se preterano ne unesete u sve to, jer ćete zaboraviti na vaš život. Pun Mesec iz 4 polja je povezan sa Suncem iz 10 polja, pa tako u narednom periodu dolazi i do promena na polju vašeg posla i karijere. Tako, bićete u mogućnosti da „izađete na videlo“ u odnosu na poslodavca ili kolege, i tako poboljšate sebi status na radnom mestu, tj za one koji su u potrazi za poslom, u narednom periodu ga mogu i pronaći.

15 Comments

Постави коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.