Dnevni podsetnik za dobre vibracije 23 Maj

  • još 223 dana do kraja 2024 godine 🪬🧿
  • još 34 dana (od 92) do početka Leta ⛱️🏝️
  • 4 dan (od 30) Sunca u Blizancima (tu do 20-06) 🌞👬
  • 42 dan (od 163) uticaja Totalnog Pomračenja Sunca (uticaj do 18-09) 🌚🌚
  • 1 dan (od 15) uticaja Punog Meseca iz Strelca (uticaj do 06-06) 🌙🏹
  • 9 dan (od 19) Merkura u Biku (tu do 03-06) 🗣️🐂
  • 10 dan (od 65) do 1 faze Rx-senke Merkura (RxS počinje od 17-07) 💭🌀
  • 23 dan (od 25) Venere u Biku (tu do 23-05) 💃🏻🐂
  • 21 dan (od 38) Marsa u Ovnu (tu do 09-06) 💂🏻‍♂️🐏
    • još 57 dana (od 114) do početka 1 faze Rx senke Jupitera (RxS počinje od 15-07) 🍀💰
    • još 5 dana (od 376) do prelaska Jupitera u znak Blizanaca (26-05) 👫🏻👩🏻‍🤝‍👨🏼
    • još 37 dana (od 98) do kraja 1 faze Rx senke Saturna iz Riba (RxS počela 23-03) 🪐⌛️
    • 7 dan (od 106) 1 faze Rx senke Urana iz Bika (Rx počinje od 29-08) 📡🔭
    • još 43 dana (od 113) do kraja 1 faze Rx senke Neptuna iz Riba (Rx počinje od 04-07) ⚓️🌊
    • 21 dan (od 163) Rx hoda Plutona iz Vodolije (Rx do 12-10) 📿🌋
    • još 66 dana (od 116) do kraja 1 faze Rx senke Hirona iz Ovna (Rx počinje od 26-07) ⚕️🧬
      • 09h06 Mesec 29° Škorpije opozicija Venera 29° Bika 😒😕
      • 09h13 Mesec 29° Škorpije opozicija Jupiter 29° Bika 🫤🙄
      • 09h27 Mesec 29° Škorpije trigon Neptun 29° Riba 🫥🫠
      • 10h24 Mesec prelazi u znak Strelca 🌙🏹
      • 10h28 Venera konjunkcija Jupiter 29° Bika 🫶🫶
      • 12h50 Venera 29° Bika sekstil Neptun 29° Riba 😏😊
      • 14h09 Mesec 02° Strelca sekstil Rx Pluton 02° Vodolije 🧐😇
      • 15h52 Mesec 02° Strelca opozicija Sunce 02° Blizanaca (Pun Mesec) 🌝🎯
      • 22h31 Venera prelazi u znak Blizanaca (tu do 17-06) 💃👫
      • 23h43 Jupiter 29° Bika sekstil Neptun 29° Riba 👼📿

Današnji Jupiterov dan će biti više nego zanimljiv i dinamičan. Puno toga će se dešavati na Nebu. Dok Mesec bude bio u znaku Škorpije imaće opoziciju sa Venerom i Jupiterom iz Bika, i trigon sa Neptunom iz Riba. Posle toga će da pređe u znak Strelca, pa će imati sekstil sa Plutonom iz Vodolije i u isto vreme opoziciju sa Suncem ~ tj imaćemo Pun Mesec na 02° Strelca. Dodatno, kao da ovo nije i već dovoljno, Venera i Jupiter će se spojiti preko konjunkcije i imati sekstil sa Neptunom, i pred kraj dana će ova Venera da pređe u znak Blizanaca (gde će ostati do 17 Juna)

Mesec iz Škorpije u opoziciji sa Venerom i Jupiterom iz Bika, i trigonu sa Neptunom iz Riba je jedna vrlo burna i zanimljiva planetarna energija. U isto vreme ćemo biti nezadovoljni i nesrećni sa svojim životom, i opet s druge strane želeti da se nekome nađemo u njegovoj nevolji, i da mu budemo Draga Saveta sa udobnim ramenom za plakanje. U isto vreme ćemo se žaliti na izostanak saosećajnosti i razumevanja sa dragom nam našom lepšom & jačom polovinom, ili pak ukućanima, gunđati kako nam je život težak, naporan, neraspoloženo gledati u naš isto tako umorni novčanik, dok stojimo na šalteru i plaćamo račune, i s druge strane opet prihvatati to sve iz prirodnog duhovnog ugla, da je to sve život, da sve ima svoje uspone i padove, i da svaka težina i bol koju doživimo ima svoj razlog što nam se desila. Takođe, ova kombinacija može da nam na naš Životni Put danas dovede sve one osobe koje imaju talenta da nas pokrenu tj više čačnu i isprovociraju (kako pozitivno, tako i negativno) na duboko emotivnom nivou. Možemo čuti i neke vesti o nekom putu (ili nekome ko ide ili dolazi sa puta) ili nekim promenama na poslu vezano za poslovne ugovore, platu, radno vreme itd… a neki bi mogli da imaju prolaznih problema sa zdravljem (pa obratite pažnju na ishranu ponajviše)

Venera u konjunkciji sa Jupiterom na 29° Bika pa u sekstilu sa Neptunom iz Riba je dobra energija, nešto slično smo imali pre neki dan kada su se družili Sunce na 29° Bika i ovaj Neptun. Ova konjunkcija je s jedne strane predivna, jer spaja veliku (Jupiter) i malu (Venera) sreću ~ em je Venera u znaku svog sedišta, em Jupiter benefik koji širi, donosi ekspanziju, i predstavlja Anđela Čuvara, em je tu sam Neptun iz Riba koji svojim nežnim talasima miluje obale ove bogate egzotične zemlje gde nas danas odvode Venera i Jupiter, u cilju da nam ponude ili pak i poklone nešto o čemu jako dugo veš maštamo i sanjamo. Ali… ne zaboravite taj teški 29° Bika, stepen gde se nalazi ona tužna fiksna zvezda Alkione, iz sazvežđa Plejada, Uplakanih Sestara, koja ima ulogu da nam donese situacije ili osobe zbog kojih ćemo možda da plačemo. Ovo tako mogu da budu i situacije u kojima se rastajemo od nekoga, nekoga ko ili ide na neki dalek put, i ko zna kada ćemo se opet videti sa njim, ili pak zauvek odlazi iz našeg života, jer ne zaboravite i onog Meseca iz Škorpije koji pravi opoziciju na Veneru i Jupitera, i koji može da donese zaista neki razlog za plakanje kada je privatan život u pitanju, ili pak kod nekih i neki razlog za nerviranje kada su finansije ili karijera u pitanju (kako kome važno)

Pun Mesec u Strelcu ispraćen sekstilom sa Rx Plutonom iz Vodolije donosi kraj jednog teškog i trnovitog puta. Ako se osećate „ni tamo ni ‘vamo“ sa ovim energijama, znajte da je to u redu, potpuno prirodno, i da je dobro da reagujete na te energije na bilo koji način (jer samo nešto što je otupelo ili nedaobog mrtvo ne reaguje na spoljašnje uticaje) U redu je ne znati. U redu je pauzirati. U redu je stati i odmoriti. U redu je čak i ponekad se osećati malo „zaglavljeno“, uplašeno, umorno, tužno. U redu je samo nastaviti da se vozite Putem u društvu ovog Plutona koji bodri Mesec, čak i ako se trenutno osećate potpuno besciljno, kao da ste izgubili svoj kompas, iako niste, jer ćete ga iznenada i pronaći zahvaljujući samoj konjunkciji vladara ovog Punog Meseca ~ Jupiteru sa Venerom, ali i njegovim uskoro prelaskom u znak Blizanaca od 26 Maja. Energija straha i strepnje usled iluzija i konfuzija koja polako ostaje iza nas. Neka poglavlja naših životnih avantura mogu naravno (i normalno) biti teža od nekih drugih, ali sve je to novo iskustvo, kako dobro, tako i loše, i ne moramo sve vreme da shvatamo stvari tako ozbiljno. Energija Punog Meseca u Strelcu nas podseća da je važno pronaći svoju radost, izdvojiti vreme za igru, pronaći svoje prisustvo u svakom trenutku „ovde i sada“, i tražiti lakoću u svemu što život može da donese. Uvek je sve povezano, sreća ~ nesreća, veselje ~ tuga, igra ~ rad… i to uvek mora da bude izjednačeno u životu, jer samo ako postoji ravnoteža u nama, upravo prihvatajući loše momente kao nauk & lekciju, i posmatrajući lepe trenutke kao periode odmora & nagrade, bićemo u mogućnosti da napredujemo dalje.

“Da bi se strela odbacila što više unapred,
luk je potrebno povući što više unazad. 
Kada nas životne okolnosti povlače unazad,
to biva pred značajan proboj ka napred na nekom životnom polju.“

💌 Dnevnik & Telegram 💌
🐦 Dnevnik & Twitter 🐦
🎙️ Dnevnik & Youtube 🎙️
🖼️ Dnevnik & Tumblr 🖼️
📲 Dnevnik & Tik-Tok 📲
📧 Dnevnik & Threads 📧
💐 Dnevnik & Instagram 💐
🪄 Astrološke Konsultacije 🪄
{prolećna mega-akcija i dalje u toku}
Kontakt :
ili Telegram™️ +381 63 14 500 39
ili Viber™️+381 67 73 55 914
ili WhatsApp™️ +381 61 17 04 231

🪩 YouTube Kanal 🪩 Dnevnik Jednog Astrologa 🪩 like and follow 🪩 thank you🪩

Постави коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.