Dnevni podsetnik za dobre vibracije 24 Maj

  • još 222 dana do kraja 2024 godine 🪬🧿
  • još 33 dana (od 92) do početka Leta ⛱️🏝️
  • 5 dan (od 30) Sunca u Blizancima (tu do 20-06) 🌞👬
  • 43 dan (od 163) uticaja Totalnog Pomračenja Sunca (uticaj do 18-09) 🌚🌚
  • 2 dan (od 15) uticaja Punog Meseca iz Strelca (uticaj do 06-06) 🌙🏹
  • 10 dan (od 19) Merkura u Biku (tu do 03-06) 🗣️🐂
  • 11 dan (od 65) do 1 faze Rx-senke Merkura (RxS počinje od 17-07) 💭🌀
  • 2 dan (od 25) Venere u Blizancima (tu do 17-06) 💃🏻👬
  • 22 dan (od 38) Marsa u Ovnu (tu do 09-06) 💂🏻‍♂️🐏
    • još 56 dana (od 114) do početka 1 faze Rx senke Jupitera (RxS počinje od 15-07) 🍀💰
    • još 2 dana (od 376) do prelaska Jupitera u znak Blizanaca (26-05) 👫🏻👩🏻‍🤝‍👨🏼
    • još 36 dana (od 98) do kraja 1 faze Rx senke Saturna iz Riba (RxS počela 23-03) 🪐⌛️
    • 8 dan (od 106) 1 faze Rx senke Urana iz Bika (Rx počinje od 29-08) 📡🔭
    • još 42 dana (od 113) do kraja 1 faze Rx senke Neptuna iz Riba (Rx počinje od 04-07) ⚓️🌊
    • 22 dan (od 163) Rx hoda Plutona iz Vodolije (Rx do 12-10) 📿🌋
    • još 65 dana (od 116) do kraja 1 faze Rx senke Hirona iz Ovna (Rx počinje od 26-07) ⚕️🧬
      • 11h02 Mesec 13° Strelca trigon & sekstil Lunarni Čvorovi 13°Ovan & Vaga 🧐😊
      • 20h29 Mesec 18° Strelca kvadrat Saturn 18° Riba 😢😭
      • 20h36 Mesec 18° Strelca trigon Mars 18° Ovna 😉😎

Današnji Venerin dan nam počinje sa Mesecom iz Strelca koji se druži sa Severnim i Južnim Mesečevim Čvorom sa ose Ovan & Vaga. Posle toga će malo da se svađa sa Saturnom iz Riba, a nakon toga će da obnavlja snagu uz pomoć Marsa iz Ovna. Vidimo da će povremeno danas misli da nam odlutaju u prošlost, i to ne smemo da dozvolimo, već da hrabro se okrenemo ka budućnosti i našim željenim ciljevima.

Mesec iz Strelca u skladnom aspektu sa Lunarnim Čvorovima sa ose Ovan & Vaga danas nas okreću ka drugima, jer su Lunarni Čvorovi zaduženi za druženje, udruživanje, sklapanje saveza i odnosa (bilo emotivnih, bilo poslovnih, bilo prijateljskih…) Lunarni Čvorovi su vam onaj „vetar u leđa“ koji svi mi povremeno trebamo, da nas malo pogura i pridrži u pravom smeru, da ne skrenemo sa Puta na uzburkanom moru života, te nam oni i dovode prijatelje i istomišljenike, koji će tu biti baš onda kada nam je to najpotrebnije. Lunarni Čvorovi su karmičke situacije, jer predstavljaju zajedno sa Mesecom duhovnu vezu koja postoji između Duša. U ovakvom skladnom odnosu, oni nam danas skreću pažnju na način na koji ćemo da razmenjujemo emocije i osećanja sa drugima, uče nas kako da sačuvamo prijateljske ili ljubavne odnose, ali nam i pomažu da održimo harmoniju i balans sa autoritetima na radnom mestu. Takođe, za neke, Mesec udružen sa Lunarnim Čvorovima danas može da donese i neke vrlo važne vesti i informacije, ali i sudbinske susrete koji iz korena menjaju dalji Životni Put.

Mesec iz Strelca u napetom i teškom aspektu sa Saturnom iz Riba nije lagan aspekt uopšte. Odnos Meseca i Saturna je baziran na samokontroli, koja zbog malefičnog uticaja aspekta kvadrata sad može malo da izgubi svoj Kompas i da nas odvuče na pogrešnu stranu, da nas toliko zablokira, i da nam loše utiče na raspoloženje, da jednostavno dođemo u situaciju da se „zavučemo u mišiju rupu“ i da se „sklonimo sa radara“ dok ne prođu ti olujni oblaci kroz naše misli. Mesec u kvadratu sa Saturnom donosi osećanje niže vrednosti, štetno utiče na komunikaciju sa drugima, jer strepnje, sumnje i strahovi dominiraju, i sprečavaju i nas i sagovornika da sagledamo situaciju o kojoj razgovaramo onako kako treba. Takođe, pošto je Saturn gospodar Karme, a Mesec naša Duša, a oboje su pod vladavinom Jupitera koji je još uvek na 29° Bika (Plejade) njih dvoje tako mogu da nas uvuku danas u neke neprijatne i emotivno izazovne situacije, gde ćemo morati da se odbranimo od nekih indiskretnih postupaka ili pak da se borimo da skinemo sumnju sa našeg ugleda.

Mesec iz Strelca u pozitivnom i snažnom aspektu sa Marsom iz Ovna može da nam dođe kao „melem na ranu“ tj više kao „oružije odbrane“ protiv onih energija koje nam donosi Mesec u kvadratu sa Saturnom, pošto se ovaj trigon Meseca i Marsa dešava u isto vreme. Mars je ratnik, borac, interesuje ga pravda i istina, pa tako udružen sa filozofskim i duhovnim Mesecom iz Strelca, može da nam pomogne da preguramo ove teške situacije u koje će nas uvući Saturn iz Riba dok bude napadao ovaj Mesec. Ali, ipak, morate da budete svesni da to što nam se danas bude dešavalo loše, samo je akcija-reakcija nekih situacije iz prošlosti, ili baš konkretno prošlih života, tj način na koji će Sudbina tj Karma da nam u stvari pomognu da se oslobodimo nekog karmičkog greha. Ovaj skladni trigon Meseca i Marsa tako će nam pomoći da brže uvidimo izvor problema, i naravno tako ga i lakše & brže i rešimo. Takođe, može da nam donese neke benefične momente tj situacije sa osobama koje nose radna odela ili uniforme.

„Nemoj hodati iza mene;
možda te neću voditi.
Nemoj hodati ispred mene;
možda te neću slediti.
Samo hodaj pored mene
i budi mi prijatelj.“
Albert Cami

💌 Dnevnik & Telegram 💌
🐦 Dnevnik & Twitter 🐦
🎙️ Dnevnik & Youtube 🎙️
🖼️ Dnevnik & Tumblr 🖼️
📲 Dnevnik & Tik-Tok 📲
📧 Dnevnik & Threads 📧
💐 Dnevnik & Instagram 💐
🪄 Astrološke Konsultacije 🪄
{prolećna mega-akcija i dalje u toku}
Kontakt :
ili Telegram™️ +381 63 14 500 39
ili Viber™️+381 67 73 55 914
ili WhatsApp™️ +381 61 17 04 231

🪩 YouTube Kanal 🪩 Dnevnik Jednog Astrologa 🪩 like and follow 🪩 thank you🪩

Постави коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.