Dnevni podsetnik za dobre vibracije 26 Maj

  • još 220 dana do kraja 2024 godine 🪬🧿
  • još 25 dana do početka Leta ⛱️🏝️
  • 7 dan (od 30) Sunca u Blizancima (tu do 20-06) 🌞👬
  • 45 dan (od 163) uticaja Totalnog Pomračenja Sunca (uticaj do 18-09) 🌚🌚
  • 4 dan (od 15) uticaja Punog Meseca iz Strelca (uticaj do 06-06) 🌙🏹
  • 12 dan (od 19) Merkura u Biku (tu do 03-06) 🗣️🐂
  • 13 dan (od 65) do 1 faze Rx-senke Merkura (RxS počinje od 17-07) 💭🌀
  • 4 dan (od 25) Venere u Blizancima (tu do 17-06) 💃🏻👬
  • 24 dan (od 38) Marsa u Ovnu (tu do 09-06) 💂🏻‍♂️🐏
    • još 54 dana (od 114) do početka 1 faze Rx senke Jupitera (RxS počinje od 15-07) 🍀💰
    • 1 dan (od 379) Jupitera u Blizanacima (tu do 09-06-2025) 👫🏻👩🏻‍🤝‍👨🏼
    • još 34 dana (od 98) do kraja 1 faze Rx senke Saturna iz Riba (RxS počela 23-03) 🪐⌛️
    • 10 dan (od 106) 1 faze Rx senke Urana iz Bika (Rx počinje od 29-08) 📡🔭
    • još 40 dana (od 113) do kraja 1 faze Rx senke Neptuna iz Riba (Rx počinje od 04-07) ⚓️🌊
    • 24 dan (od 163) Rx hoda Plutona iz Vodolije (Rx do 12-10) 📿🌋
    • još 63 dana (od 116) do kraja 1 faze Rx senke Hirona iz Ovna (Rx počinje od 26-07) ⚕️🧬
      • 01h15 Jupiter prelazi u znak Blizanaca (tu do 09-06-2025) ☘️🍀
      • 17h01 Mesec 13° Jarca kvadrat Lunarni Čvorovi 13° Ovan & Vaga ❌❌
      • 22h48 Mesec 16° Jarca trigon Merkur 16° Bika 💬💭

Današnji Sunčev dan nam počinje prelaskom Jupitera u znak Blizanaca, gde će ostati sve do 9 Juna 2025. Mesec je u znaku Jarca i od aspekata ima kvadrat sa Lunarnim Čvorovima sa ose Ovan & Vaga, i pred kraj dana trigon sa Merkurom iz Bika. Od danas ulazimo u jednu novu, pozitivniju, vibraciju, kako za poslovni, tako i za duhovni rast i razvoj.

Mesec iz Jarca u kvadratu sa Lunarnim Čvorovima sa ose Ovan & Vaga donosi želju da se sklonimo od drugih, da se osamimo, ne zato što nam to prija i zato što to želimo, već jednostavno su nam „prazne baterije“ što se tiče interakcije sa drugima, i nismo u mogućnosti da ih „napunimo“ dovoljno brzo da bi mogli da održimo harmoničnu komunikaciju sa drugima iz naše okoline, ali na sreću Mesec iz Jarca u trigonu sa Merkurom iz Bika je odlična energija koja može da neutrališe ovu napetu negativnu energiju koju Mesec ima sa Lunarnim Čvorovima. Trigon Merkura iz Bika sa ovim Mesecom iz Jarca donosi želju za konstruktivnim razgovorom, i daje nam mogućnost da kroz razmenu pozitivnih energija sa drugima odtklonimo taj osećaj otuđenosti koji se pojavio. Merkur i Mesec spojeni zemljanim trigonom donosi odlično „oko za detalje“, besprekorno opažanje, i vrlo aktivan i pedantan um, koji odlično koristi logiku i praktiku sa emocijama i osećanjima. Oni mogu danas da nam donesu i vrlo važne vesti, posebno vezane za finansije i posao, poziv u goste ili neku informaciju koja će obnoviti osećanje sigurnosti & stabilnosti (smisla) u životu.

Prelazak tranzitnog Jupitera u znak Blizanaca, znak njegovog i tripliciteta i izgona u narednih godinu dana može da nam donese zadovoljstvo, optimizam, kao i mnoštvo novih prilika i mogućnosti za daljnji rast i razvoj čoveka i njegove Duše, kako na intelektualnom, tako i na duhovnom, telesnom, pa i emotivnom nivou (urzočno-posledična priča, sve je to jedna kao što znamo jedna velika celina) Jupiter je otac i Gospodar Bogova u klasičnoj starorimskoj mitologiji. U nebeskom ratu, pobedio je Titane, svrgnuo sa prestola svog oca Saturna, dao bratu Neptunu more, i drugom bratu Plutonu Pakao, a za sebe zadržao Nebo i Zemlju. Ime je dobio po vrhovnom Bogu starih Rimljana, kog su Grci zvali Zevs. Jupiter je Bog Svetla. On šalje grmljavinu i munju, zaštitnik je pravde, istine, ćudoređa (moralnosti) a vojsku zaustavlja u begu i dosuđuje joj pobedu. Nazvan po pohotnom, blistavom Bogu groma, Jupiter je najveća i najhrabrija planeta u Sunčevom sistemu. Pošto provodi otprilike godinu dana u svakom znaku, Jupiter odmah usmerava svoje „munje i gromove“ tj svoje Svetlo, na atribute znaka u kojem se nađe i uvećava ih do maksimuma. Šta god da Jupiter osvetli, postaje veliko i naglašeno, bilo da je dobro, bilo da je loše, pa tako sa Jupiterom u Blizancima možemo da očekujemo puno događaja, i dobrih i loših, jer je znak Blizanaca za Jupiter znak i njegovog izgona (loše) ali i njegovog tripliciteta (dobro)

Tranzit Jupitera kroz Blizance ulaže u oblast učenja, komunikacije i istraživanja. Evo kako ovo putovanje može da oblikuje naša iskustva : Uvećana intelektualna radoznalost : prirodna radoznalost Blizanaca je u skladu sa Jupiterovom ljubavlju prema rastu. Ovaj tranzit izaziva žeđ za znanjem, podstiče nas da tražimo različite izvore novih učenja, uključimo se u diskusije koje donose izazov za naše dosadašnje razmišljanje i tako proširimo svoje mentalne horizonte. Elokventno izražavanje : Sa vladarem Blizanaca, Merkurom, koji upravlja komunikacijom, i Jupiterovom ekspanzijom i uvećanjem, naša sposobnost da prenesemo ideje postaje još snažnija. Ovo će tako biti pogodno vreme da podelimo misli, uključimo se u umrežavanje, i efikasno izrazimo sebe.Avanture u učenju : Obrazovne aktivnosti su favorizovane tokom ovog perioda od Maja 2024 do Juna 2025. Bilo kroz formalno obrazovanje, radionice ili samostalno učenje, Jupiter u Blizancima nas podstiče da istražujemo širok spektar tema koje su u skladu sa našim interesovanjima. Prihvatanje više perspektiva : Dualnost Blizanaca je naglašena Jupiterovom ekspanzivnom prirodom, što nas podstiče da se bavimo različitim gledištima. Ovo putovanje nam omogućava da proširimo naše razumevanje uvažavajući različita mišljenja i kulturnu pozadinu i da se na najlakši mogući način „postavimo u tuđe cipele“. Negovanje prilagodljivosti : Fleksibilnost Blizanaca, koji su po prirodi vrlo prilagodljivi, jer su promenljiv vazdušni znak, je u harmoniji sa Jupiterovom otvorenošću, što olakšava prilagođavanje promenljivim i neočekivanim okolnostima. Bićemo uspešniji da iskoristimo prilike koje nam se nađu, što dovodi do ličnog i intelektualnog rasta. Ponovo rasplamsavanje radoznalosti : Za one koji su se do sad osećali intelektualno usporeno, Jupiterovo prisustvo u Blizancima može ponovo izazvati osećaj znatiželje i entuzijazma za učenje, i sticanje novog životnog iskustva. Tranzit Jupitera kroz znak Blizanaca nas tako podstiče da istražujemo nove koncepte i ideje, prihvatimo ih, obradimo i koristimo dalje na najbolji mogući način.

”Teško je čekati nešto
što se možda nikad neće desiti,
ali teže je odustati
kada znate da je to sve što želite.”

💌 Dnevnik & Telegram 💌
🐦 Dnevnik & Twitter 🐦
🎙️ Dnevnik & Youtube 🎙️
🖼️ Dnevnik & Tumblr 🖼️
📲 Dnevnik & Tik-Tok 📲
📧 Dnevnik & Threads 📧
💐 Dnevnik & Instagram 💐
🪄 Astrološke Konsultacije 🪄
{prolećna mega-akcija i dalje u toku}
Kontakt :
ili Telegram™️ +381 63 14 500 39
ili Viber™️+381 67 73 55 914
ili WhatsApp™️ +381 61 17 04 231

Постави коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.