Šta nam donosi Pun Mesec u Strelcu ?

Pun Mesec u 9 polju & Podznak u Ovnu

Pun Mesec u narednom periodu će vam doneti veliki pozitivni podstrek da se pozabavite svojim životom iz ugla duhovnosti. Potreba da se prošire granice uma biće vidno izražena, kao i potreba da se pronađe mir kako uma, tako i Duše. Dolazićete u kontakt sa vrlo učenim i prosvećenim ljudima, stručnjacima u svom poslu, mudracima, Učiteljima, duhovnjacima, želećete da posetite Sveta Mesta, kako bi na najbolji način mogli da ispunite Dušu pozitivnom energijom. Takođe, biće uvećan kontakt sa strancima, ljudima koji često putuju, ili pak sa onima koji su na društvenom & intelektualnom & verskom & filozofskom nivou drugačiji od vas. Tu mogu da budu i kraća i duža putovanja, i istraživanje novih neobičnih mesta i ljudi koji žive tu. Sam odnos sa svim ovim ljudima će biti na neki način protkan emocijama, postojaće nevidljiva emotivna spona koja će se vrlo brzo pojaviti već pri prvom susretu. Za mnoge ovo će biti odličan period da nastave školovanje, da nastave da nadograđuju svoje znanje, da lakše spreme ispite & završe fakultet. Pošto ovaj Mesec je povezan sa Suncem iz 3 polja, kao i sa Rx Plutonom iz Vodolije, takođe će postojati i interesovanje za živote rođaka, bliskih prijatelja, i postojaće i volja i želja i mogućnost da se u zajedničkoj razmeni ideja i iskustva poboljša ne samo njihov, već i vaš život.

Pun Mesec u 10 polju & Podznak u Ribama

Pun Mesec će vam u narednom periodu doneti potrebu da izađete iz „4 zida“ i da više vremena provodite van kuće, a moguće je i da ćete imati nove poslovne obaveze koje će vas više nego obično zadržavati na radnom mestu i van kuće (za one koji su u potrazi za zaposlenjem, koje će verovatno da pronađu u narednom periodu, će upravo isto tako da ih „odvuče“ od kuće i neće više imati toliko vremena za dom i porodicu kao pre) Ovo će biti period kada će posao & karijera i sam status & ugled u društvu biti vrlo važan, te ćete imati prilike da kroz odnose sa nadređenima ili kolegama & koleginicama na radnom mestu poboljšate svoj status i sam dalji tok razvoja vaše karijere. Ovo je polje zasluga koje ste dobili zahvaljujući vašim mudrim izborima i hrabrim akcijama (bilo šta da je u pitanju u životu, ali naravno najviše vezano za posao & karijeru) Sa Punim Mesecom uz pratnju Rx Plutona iz Vodolije, ovde tako imaćete mogućnost da preokrenete neke situacije vezane za posao u vašu korist i da dođete do željenog uspeha & nagrada. Pošto je Pun Mesec povezan sa Suncem iz 4 polja, u ovom periodu imaćete prilike da zahvaljujući poboljšanju situacije na radnom mestu (pa tako i sa finansijama) poboljšate kvalitet života u domu i sebi i ukućanima, i da se usputno pozabavite malo renoviranjem samog doma i osveženjem energija koje struje po kući.

Pun Mesec u 11 polju & Podznak u Vodoliji

Pun Mesec u narednom periodu će vam doneti puno situacija u kojima ćete lično da se uverite da Kolo Sreće se okreće, i to baš u vašem pravcu, čak i za one situacije ili odnose sa nekim ljudima, za koje ste do sad mislili da nemaju šanse da zažive. Ovo je polje nada, želja, planova i projekata, pa sa Punim Mesecom sve ovo će biti dodatno naglašeno, te povedite računa da ne budete poneseni subjektivnim osećajem, već se potrudite da uz pomoć prijatelja, istomišljenika ili nekih društvenih grupa i njihovih saveta i usluga napravite siguran i stabilan temelj za te vaše planove, kako bi oni imali zdravu osnovu da se razvijaju u pozitivnom smeru. Posebno će biti naglašeni i odnosi sa prijateljima, mnogo veće interesovanje i za društvene aktivnosti, kao i za društvenim mrežama, posebno onim koje na neki način mogu da probude određene emocije kod vas (Instagram, Twitter, ili Pinterest…) Ovaj Mesec je povezan sa Suncem iz 5 polja, kao i sa Rx Plutonom iz Vodolije, pa će tako u narednom periodu u vaš život ući pozitivni ljudi, biće više razloga za dobro raspoloženje, možete očekivati i pozive na razne proslave, da čujete od prijatelja ili rođaka lepe vesti vezane za njihov privatan život, a za mnoge ovo će biti period kada će aktivnije da razmišljaju (ili da pređu sa reči na dela) kada su u pitanju deca i proširenje porodice.

Pun Mesec u 12 polju & Podznak u Jarcu

Pun Mesec u narednom periodu vam donosi veće interesovanje za istraživanjem sopstvene Duše, psihe i svega onoga što je duboko sakriveno u vašoj podsvesti. Ovo će biti period kada ćete vrlo često želeti da se povučete iz užurbane svakodnevnice i posvetite se sami sebi, uživajući u miru i tišini. Osećanja i emocije će zasigurno u ovom periodu biti vrlo naglašene, kao i želja da se otkrije smisao života proučavanjem Karme i prošlih života, što će u neku ruku i biti lako, jer ćete skoro svakodnevno imati déjà vu vezano i za mnoge svakodnevne situacije, kao i za mnoge osobe sa kojima budete bili u kontaktu. Period neobičnih snova, predosećaja, ali i prisećanja nekih detalja iz vaših prošlih života. Sve ovo ćete moći da iskoristite kako bi nadogradili svoje životno iskustvo i unapredili svoju duhovnost (ako aktivno težite tome) uz meditaciju, jogu, reiki. Kreativan period koji ćete često provoditi u samoći, čitajući knjige, ili pisati pesme, prozu za svoju dušu. Pošto ovaj Pun Mesec je povezan sa Suncem koje se nalazi u 6 polju, uz podršku Rx Plutona iz Vodolije, ovladavanjem duhovnim aspektom svog života, možete dovesti svoje energije u ravnotežu i na taj način poboljšati svoje zdravlje, pa sami tim i lakše organizovati svoju svakodnevnicu onako kako vama odgovara. Isto tako, probudiće se velika želja da se pomaže ljudima, životinjama, radu u nekoj humanitarnoj organizaciji, tj svima onima koji nisu u mogućnosti da brinu o sebi.

Do sledećeg čitanja,
puno pozdrava od Vašeg

Astrologa Nevenke Blažik

💌 Dnevnik & Telegram 💌
🐦 Dnevnik & Twitter 🐦
🎙️ Dnevnik & Youtube 🎙️
🖼️ Dnevnik & Tumblr 🖼️
📲 Dnevnik & Tik-Tok 📲
📧 Dnevnik & Threads 📧
💐 Dnevnik & Instagram 💐
🪄 Astrološke Konsultacije 🪄
{prolećna mega-akcija i dalje u toku}
Kontakt :
ili Telegram™️ +381 63 14 500 39
ili Viber™️+381 67 73 55 914
ili WhatsApp™️ +381 61 17 04 231

15 Comments

Постави коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.