Šta nam donosi Pun Mesec u Strelcu ?

Pun Mesec u 5 polju & Podznak u Lavu

Pun Mesec u Strelcu u narednom periodu može u vama da aktivira velike i snažne pozitivne energije, te vaši talenti mogu da zablistaju i uz tu probuđenu kreativnost vi možete sebi itekako da ulepšate život. Ovo je period kada će vaše unutrašnje dete ponovo da zaživi, pa je to tako i period probuđene znatiželje, razigranosti, spontanosti, želje za druženjem, plesom, pevanjem, uživanjem u sitnim (i krupnim) životnim radostima. Takođe, naredni period će biti ispunjen brojnim lepim događajima, proslavama, pa tako i pozivima na izlazak, druženje. Naravno, apsolutni fokus će biti na emocijama i osećanjima, kako umnim tako i telesnim, te u narednom periodu moguća su zanimljiva ljubavna druženja ili potraga za istim. Nekima se smeši i potencijalna trudnoća ili pak vest iz kruga rođaka ili bliskih prijatelja o prinovi u porodici. Pošto Pun Mesec iz 5 polja je povezan sa Suncem iz 11 polja, a njih spaja i ovaj Rx Pluton iz Vodolije, u ovom periodu će naravno da postoji snažna emotivna povezanost i sa prijateljima, uvećana želja za društvenim aktivnostima (pa tako i aktivnijim bavljenjem društvenim mrežama & grupama) Pripazite se da se ne razočarate ako vaše želje & nade & planovi u ovom periodu se ne ispune, jer postoji problem da ih ne sagledavate realno zbog pojačanog uticaja emocija na vaš razum.

Pun Mesec u 6 polju & Podznak u Raku

Pun Mesec u narednom periodu će staviti fokus ne samo na vaš oporavak (kako fizički, tako i mentalni) već i na želju da se brine o drugima, da im se bude na usluzi, kako u praktičnom, poslovnom, smislu, tako i u emotivnom, porodičnom. Posebno naglašena empatija u ovom periodu štetno može da utiče ne samo na vaš način razmišljanja, već i na vaše zdravlje, jer ćete kao sunđer da prikupljate negativne energije od drugih, hteli vi to ili ne. Isto tako, naglašena želja da se pomogne životinjama, aktiviranje u smeru udruženja za zaštitu životne okoline i humarnitarnim grupama. U ovom periodu neće samo vaše zdravlje biti pod znakom pitanja, već i zdravlje vaših ukućana, posebno žena. Češći kontakt sa svim onim ljudima koji pružaju neki vid usluga i pomažu da se oslobodite nekog problema (majstori, lekari…) Pun Mesec u 6 polju je povezan sa Suncem iz 12 polja, zajedno sa Rx Plutonom iz Vodolije, tako u ovom periodu upravo ova želja da se kroz neki vid humanitarnog rada i pomaganja drugima dostigne unutrašnji mir, i po mogućstvu razreše unutrašnji problemi vezani za duhovnost i sam odnos prema svojoj Sudbini, pa ćete tako više nego obično u ovom periodu biti okruženi onima koji ili pate ili kao i vi teže duhovnom uzdizanju kroz pomaganje drugima.

Pun Mesec u 7 polju & Podznak u Blizancima

Pun Mesec u ovom periodu može doneti uvećanu želju za partnerskim odnosima, bilo da je u pitanju potraga za Srodnom Dušom, bilo da je potreba za regulisanjem trenutnog odnosa sa lepšom & jačom polovinom. U narendom periodu sve će se nekako bazirati na ovom polju života, pa su tako moguća i nova poznanstva, za one koji su trenutno sami, a za one koji uživaju pored jače & lepše polovine, period kada će sam odnos da ojača, ali u isto vreme i druga strana će se dosta promeniti, biće emotivnija, pa i zahtevnija. Pošto je ovaj Pun Mesec povezan sa Suncem u 1 polju, javiće se obostrana potreba da se neguje i brine o drugome, što na neki način i nije loše, samo ako ne ode u ekstrem da ta potreba preraste u toliko jaku želju da se bude u centru pažnje one druge strane, da ili vi ili druga strana, krenete da se ponašate kao roditelji jedno prema drugome (želja za dominacijom i kontrolom) a ne kao ravnopravni partneri. Naravno, zbog same simbolike Meseca, kojeg podržava ovaj Rx Pluton iz Vodolije, vrlo je moguće da će se roditelji & ukućani (posebno ženski članovi porodice) mnogo više mešati u vaše privatne odnose nego do sada, pa tu može da dođe do manjih začkoljica i rasprava sa njima. Takođe, ovako postavljen Pun Mesec može da ukaže i na potencijalnu ideju o preseljenju & promeni mesta boravka u narednom periodu.

Pun Mesec u 8 polju & Podznak u Biku

Pun Mesec vam u ovom periodu može doneti nepredviđene situacije koje će prvenstveno da vas uzdrmaju emotivno. Sve ono što je povezano sa simbolikom Meseca će u ovom narednom periodu da se promeni, transformiše ili izgubi, i mnogo toga vam se na početku neće dopadati što morate da menjate ili izgubite, počevši od doma & ženskih ukućana, pa do vašeg osećanja sigurnosti i vaše zone komfora, pa nadalje… Mnoge situacije i osobe će se u ovom periodu pokazati onakvim, kakve su zaista, na neki način „skidanje maske“ i otkrivanje tajni koje su jako dugo bile skrivene ne samo od vas, već i od očiju javnosti. Pošto je ovo polje koje se povezuje i sa svim onim što je oku nevidljivo, i naravno zbog samog uticaja Rx Plutona iz Vodolije na ovaj Pun Mesec, u narednom periodu više nego obično ćete reagovati na podzemne vode, promene vremena, pozitivne i negativne energije oko vas, više će vas zanimati misterije, magija, divinacija, i vođeni detinjom znatiželjom bićete u mogućnosti da proučavate te oblasti dolazeći u kontakt sa ljudima koji su stručni na tom polju, ili baš konkretno, doživljavajući neke „X-files“ momente u svom životu. Pošto je ovaj Pun Mesec povezan sa Suncem iz 2 polja, takođe u ovom periodu će doći i do promene u vašem sistemu vrednosti, kao i samopouzdanju, upravo dok budete prolazili kroz situacije koje ne umete racionalno & naučno da objasnite.

15 Comments

Постави коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.