Pametan čovek ne samo da ne govori gluposti nego ih i ne sluša… Sunce u Blizancima

Od 21 Maja u 09h10 do 21 Juna u 16h58 tranzitno Sunce će skakutati kroz veseli, vazdušni, dualni znak Blizanaca. Blizanci srećan vam rođendan!

Gemini astrology signs GIF - Find on GIFER

Sunce u Blizancima nam najavljuje treći prolećni mesec i dolazak Leta. Za razliku od Sunca u Biku i njegove fiksne zemljane spore energije, sada ćemo imati pune ruke posla sa velikom energijom punom kreativnih ideja & planova & projekata. Mnogo više druženja, smeha, priče, mnogo više prilika da se neko upozna, preporuči, pomogne da napreduje u životu, na poslu prvenstveno, jer će sad i Merkur da bude ovde u Blizancima barem od 11 do 21 Juna.

Ovo će biti period „punjenja baterija“ shodno predhodnom periodu mirovanja sa Suncem u Biku i sada je došlo vreme da pozajmimo od Merkura njegove sandale sa lepršavim krilcima i da krenemo da uživamo u životu. Nova poznanstva, nove simpatije (jer je i Venera u Raku sve do 05 Juna, a posle prelazi u znak Lava) nove lepe vesti od rođaka i bliskih prijatelja, pa i komšija takođe jer je Merkur glasnik Bogova te će nam tako vrlo rado preneti sve pisane i usmene poruke i od njih i od svih ostalih iz naše okoline, jeste da će te poruke malo da kasne, zbog Merkurove retro-senke koja traje do 31 Maja, ali… bolje ikad, nego nikad… posle toga od 01 do 21 Juna ima da budemo „zatrpani“ sa porukama sa Nebesa.

Your Gemini Monthly Horoscope | Gemini monthly horoscope, Gemini, Horoscope

Sve je opušteno, spontano, nasmejano, puno igri reči koje imaju povremeno „rep“ i puno situacija u kojima ćemo biti u prilici da naučimo nešto novo ili da prenesemo naše životno iskustvo drugima (Sunce bukvalno odmah na početku sklapa snažni sekstil sa Marsom iz Lava 20 Maja) a i puno toga će biti sad prilika da se kaže, tj da se ideje sprovedu u delo pošto je Merkur završio svoj retro-hod i idalje je u znaku Bika, bilo da je u pitanju posao, porodica, dom ili ljubav, sem naravno zbog retro-senke Merkura, sve to će samo malo da bude usporeno (ali nikako usporeno kao što je bilo do 15 Maja)

Kako Proleće bude polako počelo da se menja u Leto, tj kada iz Maja pređemo u Jun mesec, tako će i samo naše raspoloženje da bude veselije, toplije, pozitivnije, te će i ovih narednih mesec dana da budemo u situaciji da ne samo isplaniramo neke nove projekte, već i da pronađemo odgovarajuće pomoćnike kako bi te projekte i uspešno ostvarili zahvaljujući samoj simbolici Blizanaca naš mobilni nam neće izlaziti iz ruke, a naše sanduče će biti zatrpano raznim obaveštenjima i važnim mail-ovima.

Mars in Gemini,3rd March to April 23rd 2021. Reclaim your Joy! – Empower  Astrology

Sam znak Blizanaca je poznat po svom izvanrednom umeću multitaskinga, njegova prirodna inteligencija i snalažljivost ovom Suncu će omogućiti da bude na više „frontova“ u isto vreme bez da se zamara ili gubi vreme, a Venera dok bude bila u znaku Raka do 05 Juna, tj kada pređe u znak Lava, će mu pomoći da na brži način uspostavi ljupku komunikaciju sa svojom simpatijom, ili pak bude centar pažnje nekog okupljanja, ili da izbije u prvi plan na radnom mestu, dok će Jupiter iz Bika kao i sam Mars iz Lava da donesu ekspanziju pozitivne energije, i kasnije Saturn iz Riba da drži „red i disciplinu“ što se tiče nemirnog uma samog Sunca u Blizancima.

Ali, isto tako, ruku na srce, Blizanci su brzopleti, pa neki put posao bude površno odrađen, ali na sreću, pa će pored Merkura i Saturna koji će dva puta da se druže ~ prvi put 19 Maja, drugi put 15 Juna, biti dovoljno disciplinovane organizacija toka naših misli, te neće biti prilike da se naprave brzoplete greške, jer Merkur od 11 Juna prelazi u znak svog sedišta, znak Blizanaca.

Sunce u Blizancima će nam tako doneti prvo jedan dinamičan „bum“ kada 20 Maja bude imao sekstil sa Marsom iz Lava, pa će to da nam bude lepa „inicijalna kapisla“ da se pokrenemo i počnemo da radimo na realizaciji naših planova, posle toga 28 Maja Sunce će imati kvadrat sa Saturnom iz Riba, što će označiti period kada ćemo morati da stavimo „na papir“ sve svoje planove, da bi videli koji od njih „piju vodu“ (usklađeni su sa realnom situacijom) a koji ne.

04 Juna imaće opoziciju sa Mesecom ~ Pun Mesec na 13° Strelca, kada ćemo biti u prilici da uz „plus minus tabelu“ steknemo bolje uvide u kojoj smo fazi našeg Životnog Puta i koje su još stvari koje moramo da saznamo & naučimo, pokrenemo & završimo, kako bi mogli dalje da nastavimo sa našim putovanjem.

Posle toga 10 Juna Sunce će imati lep sekstil sa Hironom iz Ovna, pa ćemo tako u tom periodu bi u prilici da dođemo u kontakt sa ljudima koji mogu da nam pomognu na našem Putu isceljenja, i pored kojih možemo da nadogradimo svoje životno iskustvo. Pred sam kraj svog Puta, Sunce iz Blizanaca će imati još samo kvadrat sa Neptunom iz Riba 19 Juna, kada ćemo biti u prilici da izdvojimo „žito od kukolja“ i tako se oslobodimo ne samo loših situacija, već i negativnih ljudi iz našeg života, koji su na bilo koji način nam skretali pažnju i sprečavali nas da imamo jasan pogled na život.

Takođe, iz ugla Astrometereologije, zbog celokupne postavke ostalih tranzita u odnosu na samo Sunce u Blizancima, vremenski uslovi će i dalje da budu dosta nepredvidivi i promenljivi, možemo da očekujemo da će biti više vetra i naglih promena temperatura, osciliranje vazdušnog pritiska, a takođe i u Junu možemo da očekujemo i malo češće padavine, a zbog samih postavki Mladog i Punog Meseca u toku ovog perioda.

Šta će nam sve doneti Sunce u Blizancima :

• flert, smeh, druženje, simpatisanje, osveženi pozitivni pristup međuljudskim i emotivnim odnosima, izađite iz „4 zida“ i družite se!

• dobro raspoloženje, humor, šalu, čak i ozbiljne situacije neki put treba pogledati iz onog malo šaljivog ugla, puno SMS i simpatični poruka, možda i malo lapsuspa i pogrešno poslatih poruka

• veliko interesovanje za reč, pisanje, čitanje, internet, društvena događanja, okupljanja, obilaske biblioteka, muzeja, buvljih pijaca i seknd-hend-šopova

• uvećanje pozitivnih energija, bićemo orniji, pozitivniji, spremniji, prilagodljiviji, vratiće nam se mladalačka snaga

• doneće nam i želju da se nadogradi znanje, pa eto dobre prilike za nekim kursom vezanim za strane jezike, tehnologiju, psihologiju, ali i ples i muziku

• omogućiće nam da stvari ljude & situacije posmatramo „izvan kutije“ tj daće nam mogućnost da kroz multitasking obavimo što više poslova je moguće

• period kada možemo da eksperimentišemo i isprobavamo nove ideje, pa tako da na lagan način nadogradimo naše životno iskustvo

• takođe daće nam priliku za više kretanja, vrlo malo ćemo biti kod kuće, možda čak i neki kraći put (makar ovako međugradski) a imaćemo i više gostiju i češće ćemo ići u goste

14 Comments

Постави коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.