Dnevni podsetnik za dobre vibracije 12 Maj

Venerin dan za razliku od jučerašnjeg na našu sreću neće biti baš toliko „dinamičan“. Mesečak će biti u znaku Vodolije i u toku noći će se natezati malo sa Lilith iz Lava preko aspekta opozicije, posle toga u toku prepodneva lepo će da se druži sa Hironom iz Ovna preko aspekta sekstila, od podne tj celo popodne malo će da se svađa i sa Uranom i sa Suncem iz Bika. Danas, takođe na Nebu imamo i skladni sekstil između retrogradnog Merkura iz Bika i Saturna iz Riba, koji će da bude „melem na ranu“ posle ove popodnevne napete energije.

U toku noći vrlo verovatno ćemo i teško zaspati, ali i sanjati teške snove. Moguće je da će snovi biti neprijatni, prepuni čudnih i neobičnih simbola, zvukova, boja, pa čak i mirisa. To će biti u stvari čišćenje našeg nesvesnog, u pokušaju da se rastereti brojnih (ne)potrebnih stvari koje su zakopane duboko u njegovom lavirintu. Moguće je i da ćemo tokom noći biti i malo uznemireni, zabrinuti za prvenstveno naš privatan život, koji po nama u datom trenutku i ne ide onim tokom koji smo mi planirali. Zato, tokom jutra, uz prvu jutarnju moramo da nađemo „5 minuta mira i tišine“ i osloboditi se te čudne pre-emotivne energije koja nas je obuzela tokom noći.

U toku prepodneva tokom razgovora sa drugima, otkrivamo da su i oni tokom noći oscilirali sa svojim vibracijama, i da se i oni osećaju dosta zabrinuto i iscrpljeno, bez nekog vidljivog razloga. Kroz razmenu reči, bićemo u prilici da jedno drugo utešimo, podržimo, razumemo, i da tako makar malo ili makar na neko kraće vreme pomognemo jedno drugome u borbi sa ličnim strahovima, nesigurnostima i emotivnim traumama iz prošlosti. Intuicija će nam biti izuzetno naglašena, pa ćemo tako lakše i brže uspostavljati bliskost sa sagovornicima. Kroz komunikaciju i druženje sa ljudima iz naše okoline, danas ćemo moći da „napunimo baterije“ i tako iskoristimo makar na kratko nalet kreativne inspiracije.

U toku popodneva i večernjih časova moguće je da se malo zaboravimo, pa se prepustimo impulsivnim, tj subjektivnim, reakcijama i ponašanjem, koje ne samo što će zbuniti našu okolinu, već možda čak nas i dovesti u situacije u kojima ćemo da upadnemo i u nesporazme sa nekima (posebno ili sa autoritetima ili pak starijima) Biće osetna generacijska razlika, jaz u poimanju realne svakodnevnice, monotonih obaveza, problem sa preteranom vezanošću za nekoga ili nešto. U isto vreme ćemo želeti i da napustimo sve to, i da opet, ipak, pokušamo da uvedemo red u taj deo našeg života. To će sve biti vrlo naporno, ali ako svemu tome priđemo kao posmatrač „hladne glave“ izbečićemo zamku ulaženja u sukob sa nekim i tako doći do potencijalnog rešenja.

Na našu sreću, tokom dana, provejavaće jedna vrlo pozitivna i stabilna energija, koja će u svakom trenutku kada ili „padnemo pod led“ zbog neke emotivne blokade, ili pak nam „padne roletna“ kada se iznerviramo zbog nekih neočekivanih (neprijatnih) situacija, da ipak održi koliko toliko balans u i oko nas. Naravno, biće naglašena i želja za ličnim komforom, ali i želja za druženjem i uspostavljanjem smislenih emotivnih odnosa. Kosmičke Sile vas danas tako prožimaju pozitivnim energijama sa kojima možete da uspostavite i unapredite harmoniju oko vas i u vama. Akcenat na manifestaciji ljubavnih i materijalnih želja. Iz pozitivnog ugla, ova energija podstiče i diplomatske talente, kao i saosećanje i velikodušnost.

U suštini danas je čisto karmički dan, jer današnje energije planeta itekako mogu da nam pomognu u otklanjanju nekih problema koja su vezana sa odlaganjima, kao i ograničenjima, koja su se u poslednje vreme uvećala. Na našu sreću, ova energija maksimalno povećava strpljenje, praktičnost, diplomatiju, savršeni sklad emocija i razuma, i povećava dobre odnose sa svim onim važnim osobama u našem životu koje mogu da nam pomognu u ostvarivanju mnogih naših ili poslovnih, ili pak privatnih, ambicija i projekata, posebno zato što sada sa ovim energijama danas postoji spontan & prirodan, dobar, osećaj kada treba da se obratite tim ljudima za savet & podršku & pomoć.

Što se tiče zdravlja, danas baš obratite pažnju prvenstveno da se ne prehladite, zbog vrlo promenljivih vremenskih uslova, mnogi će imati osećaj da im „slon sedi na glavi“ jer će imati problema sa pritiskom, nekima će cirkulacija biti vrlo slaba, imaće grčeve u listovima zbog vena, nervna napetost & metereopatija ruku pod ruku. Pripazite se povreda potiljka, vrata, laktova, kolena, ne isprobavajte nove dezodoranse i kozmetiku, jer su moguće alergijske reakcije ispod pazuha i na koži lica & šaka. Danas ishrana treba da bude vrlo jednostavna, skoro kao post, uz što više tečnosti & čajeva, kako bi se organizam što lakše (i brže) rasteretio sve nagomilane negativne energije. Pripazite i na vid, moguće crvenilo ili suvoća oka, ne opterećujte oči, odmarajte, radite vežbice, i ako je potrebno držite obloge od kamilice na kapcima.

Do sutra puno pozdrava od Vašeg

Šmišonje Večitog Putnika

Постави коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.