Dnevni podsetnik za dobre vibracije 8 Maj

Današnji Mesečev dan će biti pod potpunim uticajem samog Meseca koji se nalazi u Strelcu i blagim vibracijama same Venere koja je od juče prešla u znak Raka. Od aspekata Mesec će imati trigon sa Hironom iz Ovna, kvadrat sa Neptunom iz Riba i trigon sa Jupiterom iz Ovna, i posle toga će preći u Prazan Hod.

Noć će proteći u generalno pozitivnim vibracijama. Naglašena intuicija, pa tako naglašena i prekognicija u snovima, čak i kod onih koji uopšteno ne obraćaju pažnju na svoje snove. Ova vibracija će nas držati tokom celog dana u suštini, sve do kasno uveče. U toku jutra, moguće je da ćemo uz prvu jutarnju kafu razmišljati o ljudima i situacijama koje su ostavile trana na nama (najviše onog teškog, tužnog…) i želećemo da ili sami ili kroz razgoor sa nekim od poverenja pokušamo da dođemo do nekih odgovora zašto i kako su se neke osobe ponašale prema nama, ili su se situacije koje su delovale da će proći bez problema, ipak uspele da nas iznenade, pa možda i razočaraju.

Tokom prepodneva imaćemo puno znakova pored Puta, kako manjih, tako i većih, i sama perspektiva i stav prema nekim ljudima i situacijama će nam se promeniti zbog toga. Mogući su i kontakti sa osobama koje su visoko obrazovane, ili pak samouke, ali vrlo mudre i stručne u svom poslu, od kojih možemo i zatražiti savet, pa i podršku i pomoć, i one će nam vrlo rado izaći u susret. Zahvaljujući vibracijama koje su ojačale, a dolaze iz životnog iskustva bola i patnje koji smo transformisali u vrlo važne životne lekcije, danas će naš unutrašnji glas da bude u potpunoj harmoniji sa Višim Kosmičkim Silama, i tako nas usmeravati na prave odabire, posebno kada je reč o poslu ili zdravlju.

Mnogi od nas će tokom dana imati potpuno neočekivanu priliku da ne samo pronađu rešenje & odgovore, već i mogućnost da budu „na pravom mestu, u pravo vreme“ i iskoriste neke ponude koje će im ne samo ojačati osećanje sigurnosti i smisla života, već i pomoći da stabilizuju mnogo toga u svom životu (nekome će to biti informacija vezana za posao, ili pak novac i nov izvor prihoda, nekome će to biti važan razgovor sa nekim od ukućana ili lepšom & jačom polovinom, a nekome će to biti prilika da poboljšaju svoje mentalno i fizičko zdravlje) Takođe, tokom dana možemo da dođemo u susret sa osobama ili pak u situacije koje će zahtevati od nas strpljenje i toleranciju, sa kojm ćemo kasnije da obezbedimo sebi i priznanje i pohvale, kako javne, tako i privatne.

U večernjim satima pak, bićemo na raskrsnici između dve potpuno različite (a opet na neki mistični način, iste) vibracije. U isto vreme intuicija će nam govoriti jedno, a srce i razum drugo. Moraćemo prvenstveno kod sebe da umanjimo subjektivnost, pa tako i da malo stišamo emocije i osećanja, jer bi one mogle da budu „kamen spoticanja“ prilikom donošenja nekih važnih odluka. Nešto što je na neki način nedefinisano, daleko, nedorečeno, kontradiktorno, u večernjim satima će nam preokupirati misli, pa te vibracije mogu naravno da utiču i na komunikaciju sa okolinom, koja na početku baš i neće biti jasna, pa može da ispadne ili da mi nekoga obmanjujemo, ili pak da neko želi da obmane nas.

Moraćemo ne samo zarad sopstvene sigurnosti, već i sigurnosti drugih, odmah na početku da postavimo granice i što jasnije (po)kažemo koje su nam namere i ciljevi, i zbog čega se trudimo da uradimo nešto onako kako smo to zamislili, a drugima to možda deluje nelogično ili nepraktično. S druge strane, moramo da povedemo računa da nas ne ponese euforija optimizma koji može da se pojavi zajedno sa tim novim idejama i planovima. Druženje sa drugima u večernjim i noćnim satima nam može pomoći da steknemo najbolju perspektivu realne situacije, i da kroz razgovor i razmenu iskustva, ustoličimo čvrstu bazu od koje možemo da počnemo da realizujemo svoje ideje i planove.

Današnji dan je okrenut pozitivnim vibracijama koje dolaze ne samo od spolja, iz naše okoline, već i iz nas samih. Optimizam, samo-motivacija, želja za avanturom, naravno, koa i filozofiranja o (ne)bitnim stvarima u nedogled tokom celog dana će nam „puniti baterije“, a stav „lajfkouč svima i svakome“ će biti nezaobilazni detalj svakog razgovora. Pravo veme za planiranje putovanja, ali ne i kretanje na neki put, prikupljanje novog životnog iskustva kroz razgovor sa stručnim ljudima, ljudima koji su učenjaci, putnici, stranci. Vremenski uslovi mogu da smetaju ne samo metereopatama, već i svima koji imaju probleme sa krvnom slikom, arterijama & venama, jetrom, tendencijom kočenja u predelu kukova i krsnih pršljena. Ubacite „zeleniš“ u ishranu, malo laganih začina, a ako vam želudac i metabolizam dozvoljavaju počastite sebe nekom egzotičnom hranom, ili pak sokom & svežim voćem kao što su banana, jagoda, kajsija, i izbegavajte suvu & brzu hranu i suvo voće.

Do sutra, puno pozdrava, od Vašeg

Šmišonje Večitog Putnika

Постави коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.