Dnevni podsetnik za dobre vibracije 22 Maj

  • još 224 dana do kraja 2024 godine 🪬🧿
  • još 35 dana (od 92) do početka Leta ⛱️🏝️
  • 3 dan (od 30) Sunca u Blizancima (tu do 20-06) 🌞👬
  • 41 dan (od 163) uticaja Totalnog Pomračenja Sunca (uticaj do 18-09) 🌚🌚
  • 14 dan (od 15) uticaja Mladog Meseca iz Bika (uticaj do 23-05) 🌙🐂
  • 8 dan (od 19) Merkura u Biku (tu do 03-06) 🗣️🐂
  • 9 dan (od 65) do 1 faze Rx-senke Merkura (RxS počinje od 17-07) 💭🌀
  • 22 dan (od 25) Venere u Biku (tu do 23-05) 💃🏻🐂
  • 20 dan (od 38) Marsa u Ovnu (tu do 09-06) 💂🏻‍♂️🐏
    • još 58 dana (od 114) do početka 1 faze Rx senke Jupitera (RxS počinje od 15-07) 🍀💰
    • još 4 dana (od 376) do prelaska Jupitera u znak Blizanaca (26-05) 👫🏻👩🏻‍🤝‍👨🏼
    • još 38 dana (od 98) do kraja 1 faze Rx senke Saturna iz Riba (RxS počela 23-03) 🪐⌛️
    • 6 dan (od 106) 1 faze Rx senke Urana iz Bika (Rx počinje od 29-08) 📡🔭
    • još 44 dana (od 113) do kraja 1 faze Rx senke Neptuna iz Riba (Rx počinje od 04-07) ⚓️🌊
    • 20 dan (od 163) Rx hoda Plutona iz Vodolije (Rx do 12-10) 📿🌋
    • još 67 dana (od 116) do kraja 1 faze Rx senke Hirona iz Ovna (Rx počinje od 26-07) ⚕️🧬
      • 12h02 Mesec 18° Škorpije trigon Saturn 18° Riba 🧑‍🏫👩‍🏫
      • 17h13 Sunce 02° Blizanaca trigon Rx Pluton 02° Vodolije ☀️🔋
      • 22h23 Mesec 23° Škorpije opozicija Uran 23° Bika ⚡🌪️

Današnji Merkurov dan nam počinje sa Mesecom iz Škorpije koji će se oko podne družiti sa Saturnom iz Riba, a pred kraj dana sa Uranom iz Bika. U međuvremenu na Nebu ćemo imati divan trigon između Sunca iz Blizanaca i Rx Plutona iz Vodolije. Vidimo da će današnji dan da bude dan okrenut „punjenju baterija“ i to potpuno neočekivano, a možemo i da doživimo i neko jako lepo iznenađenje.

Mesec iz Škorpije u trigonu sa Saturnom iz Riba je zanimljiva energija. Mesec i Saturn su dve potpuno različite planete, prvi je najbrža planeta, a drugi je najsporija. Naglašen element vode dodatno ublažuje jaz između Meseca i Saturna, pa tako danas sa njima imamo priliku da umanjimo neke razlike ili prepreke, da spojimo neke suprotnosti, makar uz privremeni kompromis. Mesec iz Škorpije je dosta nesiguran u sebe, jer je to znak njegovog pada, pa tako uz Saturn iz Riba koji je dosta „mekši“ nego uobičajeno, eto neke iskusne ili starije osobe koja nam danas pomaže da prevaziđemo neke sumnje, ili neke strahove, ili neko nepoverenje koje se probudilo u nama, jer nam se desilo nešto neprijatno ili loše pre nekog vremena. Takođe, njih dvoje nam pomažu da danas obavljamo naše mnogobrojne svakodnevne obaveze sa odgovornim i disciplinovanim pristupom, baš kao i ona narodna „tiha voda breg roni“.

Mesec iz Škorpije u opoziciji sa Uranom iz Bika za razliku od predhodnog Mesečevog aspekta sa Saturnom, je pak energija dinamike, strujnog udara, nervoze, uznemirenost, i za baksuz nam se dešava pred kraj dana, kada bi u stvari trebali da se odmaramo i obnovimo svoj unutrašnji mir & balans. Mesec kada se ovako nateže sa Uranom preko opozicije mogu da donesu nagle promene raspoloženja, ćudljivost, emotivne hiper-reakcije na neku situaciju ili osobu. Dosta loše može ta utiče na međuljudske odnose, jer opozicija upravo to radi ~ donese, pa odnese, da nam nešto, pa nam oduzme ~ te tako i odnosi sa nama važnim ljudima su isto na toj klackalici ~ prvo ne možemo jedni bez drugih, a posle ne možemo da očima vidimo onu drugu stranu. Takođe, može štetno da utiče na zdravlje, posebno na one koji imaju problema sa pritiskom i srcem, pa se zato pripazite.

Trigon između Sunca iz Blizanaca i Rx Plutona iz Vodolije je vrlo pozitivna energija. Ovo je klasični aspekt Fenix rasta i razvoja posle jednog teškog i napornog perioda, sam aspekt trigona je „sreća pala s Neba“ tj trigon radili mi nešto ili ne, obično nam donese dobre stvari u životu, ali pošto je sad ovo Vazdušni trigon, mi sami nećemo sedeti skrštenih ruku i čekati da nam „padne s neba“ već ćemo imati dovoljno ideja i motivacije da zasučemo rukave i ostvarimo naše ciljeve (čak i više da dobijemo od očekivanog zbog toga) Ovaj aspekt nam može ovih dana doneti neobjašnjive situacije u kojima ili ispunjavamo sebi neku želju, za koju naš racio je smatrao da je potpuno besmislena i nemoguća. Ili pak da doživimo da nam neko najednom samo kaže & pokaže šta oseća prema nama (ili mi to ka toj osobi) i to bez ikakvih prepreka i problema, samo najednom, možda čak i bez reči, nekim pogledom, gestom i da u tom trenutku svhatimo koji je naš smisao života u ovoj našoj inkarnaciji i zašto smo do sada hodali bosi po trnju… ovo je aspekt manifestacije one izreke „Možda se čudo dosađuje“…

“Život nije pronalaženje sebe.
Život je kreativno stvaranje sebe.“

💌 Dnevnik & Telegram 💌
🐦 Dnevnik & Twitter 🐦
🎙️ Dnevnik & Youtube 🎙️
🖼️ Dnevnik & Tumblr 🖼️
📲 Dnevnik & Tik-Tok 📲
📧 Dnevnik & Threads 📧
💐 Dnevnik & Instagram 💐
🪄 Astrološke Konsultacije 🪄
{prolećna mega-akcija i dalje u toku}
Kontakt :
ili Telegram™️ +381 63 14 500 39
ili Viber™️+381 67 73 55 914
ili WhatsApp™️ +381 61 17 04 231

🪩 YouTube Kanal 🪩 Dnevnik Jednog Astrologa 🪩 like and follow 🪩 thank you🪩

Постави коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.