Dnevni podsetnik za dobre vibracije Nedelja 2 Jun

  • još 213 dana do kraja 2024 godine 🪬🧿
  • još 19 dana do početka Leta ⛱️🏝️
  • 11 dan (od 30) Sunca u Blizancima (tu do 20-06) 🌞👬
  • 51 dan (od 163) uticaja Totalnog Pomračenja Sunca (uticaj do 18-09) 🌚🌚
  • 10 dan (od 15) uticaja Punog Meseca iz Strelca (uticaj do 06-06) 🌙🏹
  • 18 dan (od 19) Merkura u Biku (tu do 03-06) 🗣️🐂
  • 17 dana (od 65) do 1 faze Rx-senke Merkura (RxS počinje od 17-07) 💭🌀
  • 10 dan (od 25) Venere u Blizancima (tu do 17-06) 💃🏻👬
  • 30 dan (od 38) Marsa u Ovnu (tu do 09-06) 💂🏻‍♂️🐏
    • još 48 dana (od 114) do početka 1 faze Rx senke Jupitera (RxS počinje od 15-07) 🍀💰
    • 7 dan (od 379) Jupitera u Blizanacima (tu do 09-06-2025) 👫🏻👩🏻‍🤝‍👨🏼
    • još 28 dana (od 98) do kraja 1 faze Rx senke Saturna iz Riba (RxS počela 23-03) 🪐⌛️
    • 16 dan (od 106) 1 faze Rx senke Urana iz Bika (Rx počinje od 29-08) 📡🔭
    • još 34 dana (od 113) do kraja 1 faze Rx senke Neptuna iz Riba (Rx počinje od 04-07) ⚓️🌊
    • 30 dan (od 163) Rx hoda Plutona iz Vodolije (Rx do 12-10) 📿🌋
    • još 57 dana (od 116) do kraja 1 faze Rx senke Hirona iz Ovna (Rx počinje od 26-07) ⚕️🧬
      • 21h21 Sunce 12° sekstil & trigon Lunarni Čvorovi 12° Ovan & Vaga 🎊🎉
      • 00h58 Mesec konjunkcija Severni Čvor 12° Ovna 🪬🧿
      • 17h02 Mesec konjunkcija Hiron 22° Ovna 🧭🧬
      • 22h23 Mesec konjunkcija Mars 25° Ovna 🎡🎢

Današnji Sunčev dan će biti još zanimljiviji od jučerašnjeg. Imamo Mesec koji će udružiti snage preko aspekta konjunkcije sa Severnim Čvorom, Hironom i Marsom, a dodatno i samo Sunce iz Blizanaca će se družiti sa ovom osom Lunarnih Čvorova iz Ovna & Vage. Snažan sudbinski dan, ispunjen brojnim mogućnostima da učinimo za nekoga dobro delo.

Kada se Sunce iz Blizanaca udruži sa Lunarnim Čvorovima sa ose Ovan & Vaga to vam dođe kao jedna velika proslava, jer su Lunarni Čvorovi zaduženi za druženje i udruživanje, spajanje i socijalizaciju, pa ovako osvetljeni sa veselim i brbljivim Sunčevim zracima, današnja Nedelja će da bude sve samo ne mirna i tiha. Prvenstveno je veliki akcenat na porodičnim odnosima, zatim na prijateljskim i poslovnim. Sunce uz pomoć Lunarnih Čvorova daje nam mogućnost da se prilagodimo bilo kojoj situaciji, budi u nama želju za timskim radom, kao i sklapanjem novih poznanstava sa ljudima koji dele naše intelektualne poglede na život. Iz praktičnog ugla, ovo je idealna vibracija za poslovna udruživanja, slanje CV za posao, ili pak dobijanje pozitivnih informacija o tome da ste dobili željeno radno mesto posle uspešnog razgovora. Za neke, ova kombinacija Sunca iz Blizanaca sa Lunarnim Čvorovima sa ose Ovan & Vaga mogu direktno da pozitivno promene dalji tok sudbine kada je njihov privatan život u pitanju ~ od slučajnog poznanstva koje brzo prerasta u ljubav, do onih lepih i predivnih proslava vezanih za veridbe ili venčanja.

Spajanje Meseca i Severnog Čvora u Ovnu predstavlja duhovnu povezanost između Duša. Naravno, čist karmički aspekt, koji je prvenstveno povezan sa porodičnom karmom. On budi želju za domom, porodicom, kao i veliku potrebu za emotivnom sigurnošću. Sve se vrti oko potrebe za negovanjem i pripadnošću nekome ili nečemu, a pošto se nalazi u vatrenom Ovnu, to će danas biti baš naglašeno (posebno kod onih koji u svom natalu imaju istaknut znak Ovna, bilo preko Podznaka, bilo da su im tu Sunce ili Mesec) Ovo je energija majke koja brine i štiti, i unosi osećanje sigurnosti i stabilnosti u naš život, pa opet sa energijom Ovna, danas mnogi od nas će imati mogućnost da ostvare svoju želju da se dokažu kao odgovarajući i zadovoljavajući provajderi za svoj dom i porodicu. Mesec sa Sevrnim Čvorom stavlja akcenat na one osnovne potrebe koje čine čoveka sigurnim, hrana, krov nad glavom, šuškanje u novčaniku. Tako, ovo dvoje će danas da nas smeste u situacije u kojima ćemo trebati da se dokažemo, da zaštitimo, da obezbedimo nekoga, a time ćemo i da odradimo velike karmičke greške iz prošlosti, i naravno olakšati sebi naš dalji Životni Put.

Konjunkcija Meseca sa Hironom u Ovnu naglašava naš odnos sa majkom, ili nekom nama važnom ženskom osobom. Ponovo se vraćamo na porodičnu karmu, i sve one potencijalne „rane“ koje naša porodica je (ne)svesno nam prenela ili zadala tokom našeg odrastanja. Pošto se nalazi u vatrenom Ovnu, ova konjunkcija budi u nama našeg povređenog borca. Ponovo može da nas vrati u neke životne situacije u kojima smo posumnjali u sebe, u svoj indentitet, poreklo, pripadanjem. Takve situacije mogu da izazovu revolt i potrebu za odbranom, pa i napadom, jer ipak ove Mesec reaguje dosta hiperemotivno i subjektivno, pa je velika verovatnoća da ćemo burnije da odreagujemo na nešto ili nekoga nego što to obično radimo (ali opet, sve zavisi kako se našla ova konjunkcija Meseca i Hirona iz Ovna u vašem natalnom čartu) Takođe, njih dvoje mogu da nas odvedu na put samopreispitivanja, posebno kada je reč o domu, tj porodici, naročito ulozi majke, pa eto razgovora na tu temu, oko doma, proširenja porodice za još jednog malenog člana, ili pak poteškoćama koje utiču na nemogućnost da se ostvari tako nešto, ili pak bavljenjem pitanja vezanih za budućnost našeg deteta (dece)

Mesečevo udruživanje sa Marsom preko konjunkcije u Ovnu može da se opiše kao izuzetno moćna energija, jer je ipak ovaj Mars u znaku svog sedišta, i pošto on dominira u ovoj konjunkciji, jer sam Mesec je planeta-ogledalo koje samo reflektuje energije planete sa kojom dođe u kontakt, to nam danas donosi situacije u kojima ćemo se vrlo borbeno i vatreno zalagati za neka svoje ideje i uverenja i želje, jer ćemo imati veliku snagu volje i težnju da prebrodimo bilo kakve prepreke i komplikovane situacije. Sa Marsom kao nosiocem konjunkcije, mi ćemo biti danas kao vojnik koji se bori za sebe ili druge, to vam je ona mudra izreka „Ne borim se zato što mrzim onoga ko je ispred mene, borim se jer želim da zaštitim voljene koji su iza mene“. Naravno, ako imate ljubavi prema sportu, ovo će biti idealna energija da istrošite višak negativnih vibracija iz sebe. Normalno, svaki aspekt ima i svoju lošu stranu, a ovde je to mogućnost da donese težak tvrdoglav temperament sklon svađanju, potencijalne povrede (i to ni malo naivne) kao i donošenje brzopletih odluka iz inata ili brzopletosti. Zato… ako se nađete u nekoj izazovnoj situaciji, izbrojite do 10, udahnite, pa tek onda uradite nešto što će vas izvući iz te situacije.

”Jaki ljudi nisu oni koji nikada ne plaču.
Jaki su oni koji plaču, obrišu suze, i nastave da se bore“

💌 Dnevnik & Telegram 💌
🐦 Dnevnik & Twitter 🐦
🎙️ Dnevnik & Youtube 🎙️
🖼️ Dnevnik & Tumblr 🖼️
📲 Dnevnik & Tik-Tok 📲
📧 Dnevnik & Threads 📧
💐 Dnevnik & Instagram 💐
🪄 Astrološke Konsultacije 🪄
{prolećna akcija i dalje u toku}
Kontakt :
ili Telegram™️ +381 63 14 500 39
ili Viber™️+381 67 73 55 914
ili WhatsApp™️ +381 61 17 04 231

🪩 🪩 🪩 Kanal Dnevnik Jednog Astrologa YouTube 🪩 🪩 🪩

Постави коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.