Dnevni podsetnik za dobre vibracije 31 Maj

  • još 214 dana do kraja 2024 godine 🪬🧿
  • još 20 dana do početka Leta ⛱️🏝️
  • 12 dan (od 30) Sunca u Blizancima (tu do 20-06) 🌞👬
  • 50 dan (od 163) uticaja Totalnog Pomračenja Sunca (uticaj do 18-09) 🌚🌚
  • 9 dan (od 15) uticaja Punog Meseca iz Strelca (uticaj do 06-06) 🌙🏹
  • 17 dan (od 19) Merkura u Biku (tu do 03-06) 🗣️🐂
  • 18 dana (od 65) do 1 faze Rx-senke Merkura (RxS počinje od 17-07) 💭🌀
  • 9 dan (od 25) Venere u Blizancima (tu do 17-06) 💃🏻👬
  • 29 dan (od 38) Marsa u Ovnu (tu do 09-06) 💂🏻‍♂️🐏
    • još 49 dana (od 114) do početka 1 faze Rx senke Jupitera (RxS počinje od 15-07) 🍀💰
    • 6 dan (od 379) Jupitera u Blizanacima (tu do 09-06-2025) 👫🏻👩🏻‍🤝‍👨🏼
    • još 29 dana (od 98) do kraja 1 faze Rx senke Saturna iz Riba (RxS počela 23-03) 🪐⌛️
    • 15 dan (od 106) 1 faze Rx senke Urana iz Bika (Rx počinje od 29-08) 📡🔭
    • još 35 dana (od 113) do kraja 1 faze Rx senke Neptuna iz Riba (Rx počinje od 04-07) ⚓️🌊
    • 29 dan (od 163) Rx hoda Plutona iz Vodolije (Rx do 12-10) 📿🌋
    • još 58 dana (od 116) do kraja 1 faze Rx senke Hirona iz Ovna (Rx počinje od 26-07) ⚕️🧬
      • 10h23 Mesec konjunkcija Saturn 18° Riba 🫥😶‍🌫️
      • 19h36 Mesec 24° Riba sekstil Uran 24° Bika 😎😄
      • 21h19 Mesec 25° Riba sekstil Merkur 25° Bika 😊🙂

Današnji Venerin dan nam počinje sa Mesecom u Ribama koji će prvo da se druži sa Saturnom preko konjunkcije, posle toga uveče će lepo da se druži preko sekstila sa Uranom i Merkurom iz Bika. Vidimo da ćemo danas prvo da budemo pod uticajem prošlosti i neke nostalgije, a da ćemo posle toga da se oraspoložimo i veselo isčekujemo budućnost.

Mesec u konjunkciji sa Saturnom u Ribama i jeste i nije teška energija. S jedne strane, Saturn drži ovaj Mesec da ne odluta predaleko na pučinu nepregledne mašte i sanjarenja, ali opet s druge strane šta je čovek ako ne može da sanja i da se nada nečem lepom. Ovo je i aspekt Karme, jer je Mesec Duša, a Saturn gospodar Vremena i Karme. Sa ovom konjunkcijom danas u toku dana dolazimo u kontakt sa osobama ili situacijama koje su nam sudbinski nametnnute da nam se dese, hteli mi to ili ne, jer ako uspešno rešimo tu neku situaciju, ili održimo u skladu taj neki odnos, mi tako odrađujemo neke svoje karmičke greške. Mesec u konjunkciji sa Saturnom posebno u Ribama nas uči da život mora da bude tešak, pa i surov, ali da mi nikako ne smemo da dignemo ruke i prestanemo da verujemo da će kad-tad čudo da se desi, i da će sve ono loše da ostane iza nas. Ovo je i energija dužnosti i odgovornosti, podsećanju da ma koliko dosadna svakodnevnica bila, ta ista rutina nam daje formu i smisao u životu. Na zdravstvenom planu, može da donese mentalni umor, probleme sa pritiskom, metereopatiju ili pak aktiviranje nekih genetskih (neslednih) zdravstvenih problema.

Sekstil Meseca iz Riba i Urana iz Bika je odlična energija koja će da nas trgne iz ove maglovite energije Meseca i Saturna. Uran će da pomogne Mesecu da probudi svoju kreativnost, i da sa njom unese promene u svakodnevnim rutinskim poslovima, kako bi nam lakše bilo da završavamo sve ono što smo isplanirali za danas. Uran takođe može da iznenadi Meseca, pa da na naš životni put nam dovede neke neobične ljude, osobenjake, ekscentrike, ali i Astrologe, ezoteriste, kao i sve one koji se bave tehnologijom, kompjuterima, pa i naukom. Odlična energija da se obnove neki prijateljski odnosi, ili da se steknu novi prijatelji. Takođe, ovo može da bude period naglašene intuicije, koju treba poslušati, čak i ako se taj neki potez može okarakterisati kao rizik. Uran voli da rizikuje, Mesec nikako, ali uz njegovu pomoć možda i učini taj skok u nepoznato, i odluči se da uradi nešto što do sad nije smeo. Tako i mi, što da ne, treba povremeno napraviti „veliko spremanje“ kako u nama, tako i oko nas, jer na taj način možemo da pročistimo svoj život, i dozvolimo da nova, pozitivna, energija krene da struji kroz njega.

Sekstil Meseca iz Riba i Merkura iz Bika je samo nastavak ove energije koju je pokrenuo Uran sa ovim Mesecom. Sklad između Vode i Zemlje, srca i uma, donosi skladne misli, lepe reči, i divna dela, donosi obećanja koja će se ispuniti, donosi vesti, poruke, pisma, komplimente, pa i male poklone i znake pažnje, kao i dobronamerne savete i podršku. Ovo je isto tako i energija određene nostalgije, prisećanja lepih uspomena, koje bi opet ovaj Mesec iz Riba želeo da proživi. Ovo je odlična energija za dogovore, pregovore, pa i cenjkanja i trgovinu (kako-kome je potrebno) jer donosi mogućnost da se sa sagovornikom nađemo na „istim talasnim dužinama“ bez ikakvih problema. Ono što mislimo lako ćemo uz pomoć Merkura i Meseca i da kažemo, a istom lakoćom će i drugi da nas razumeju, pa će tako razgovori da proteknu lepo, skladno, pa i umilno, nežno, sa puno razumevanja, pa i smeha i šalje, jer Merkur obožava da se šali i igra rečima. Ovo može da bude i neki vid podrške od strane autoriteta, koji će na njima svojstven način da pokažu koliko su u stvari zadovoljni vašim radom i ulaganjem na radnom mestu, pa tako se stvara odlična situacija i za razgovore na temu promena vezanih za profitabilne poslovne ugovore.

”Život je jednostavna stvar.
Činiš neke stvari i u većini ne uspeš.
Neke uspevaju, pa radiš više onoga što uspeva.
Ukoliko baš dobro uspe, ostali te kopiraju.
Tada ti počinješ raditi nešto drugo.
Trik je u činjenju drugačijih stvari.“
Leonardno Da Vinči

💌 Dnevnik & Telegram 💌
🐦 Dnevnik & Twitter 🐦
🎙️ Dnevnik & Youtube 🎙️
🖼️ Dnevnik & Tumblr 🖼️
📲 Dnevnik & Tik-Tok 📲
📧 Dnevnik & Threads 📧
💐 Dnevnik & Instagram 💐
🪄 Astrološke Konsultacije 🪄
{prolećna akcija i dalje u toku}
Kontakt :
ili Telegram™️ +381 63 14 500 39
ili Viber™️+381 67 73 55 914
ili WhatsApp™️ +381 61 17 04 231

🪩 🪩 🪩 Kanal Dnevnik Jednog Astrologa YouTube 🪩 🪩 🪩

Постави коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.