Dnevni podsetnik za dobre vibracije 30 Maj

  • još 215 dana do kraja 2024 godine 🪬🧿
  • još 21 dan do početka Leta ⛱️🏝️
  • 11 dan (od 30) Sunca u Blizancima (tu do 20-06) 🌞👬
  • 49 dan (od 163) uticaja Totalnog Pomračenja Sunca (uticaj do 18-09) 🌚🌚
  • 8 dan (od 15) uticaja Punog Meseca iz Strelca (uticaj do 06-06) 🌙🏹
  • 16 dan (od 19) Merkura u Biku (tu do 03-06) 🗣️🐂
  • 17 dana (od 65) do 1 faze Rx-senke Merkura (RxS počinje od 17-07) 💭🌀
  • 8 dan (od 25) Venere u Blizancima (tu do 17-06) 💃🏻👬
  • 28 dan (od 38) Marsa u Ovnu (tu do 09-06) 💂🏻‍♂️🐏
    • još 50 dana (od 114) do početka 1 faze Rx senke Jupitera (RxS počinje od 15-07) 🍀💰
    • 5 dan (od 379) Jupitera u Blizanacima (tu do 09-06-2025) 👫🏻👩🏻‍🤝‍👨🏼
    • još 30 dana (od 98) do kraja 1 faze Rx senke Saturna iz Riba (RxS počela 23-03) 🪐⌛️
    • 14 dan (od 106) 1 faze Rx senke Urana iz Bika (Rx počinje od 29-08) 📡🔭
    • još 36 dana (od 113) do kraja 1 faze Rx senke Neptuna iz Riba (Rx počinje od 04-07) ⚓️🌊
    • 28 dan (od 163) Rx hoda Plutona iz Vodolije (Rx do 12-10) 📿🌋
    • još 59 dana (od 116) do kraja 1 faze Rx senke Hirona iz Ovna (Rx počinje od 26-07) ⚕️🧬
      • 07h53 Merkur konjunkcija Uran na 24° Bika ⚡💡
      • 02h33 Mesec prelazi u znak Riba 🌙🐠
      • 04h11 Mesec 00° Riba kvadrat Jupiter 00° Blizanaca 👎🙄
      • 16h43 Mesec 08° Riba kvadrat Venera 08° Blizanaca 🥺💔
      • 19h12 Mesec 09° Riba kvadrat Sunce 09° Blizanaca (Četvrt) 🧩🎯

Današnji Jupiterov dan će biti dosta drugačiji od predhodnih dana, jer će imati samo napete aspekte. Merkur će imati konjunkciju sa Uranom na 24° Bika, a Mesec iz Riba će imati kvadrat sa ovim stelijumom iz Blizanaca ~ Jupiterom, Venerom i Suncem. Vidimo da ćemo danas morati diplomatski da žongliramo između naših ličnih želja i realnih mogućnosti, ako želimo da održimo harmonične energije oko i u nama.

Danas Mesec prelazi u znak Riba i tu će ostati naredna dva dana. Kada je tranzitni Mesec u Ribama često imamo problema sa usklađivanjem naših želja sa trenutnom, realnom, situacijom. Ribe su znak koji voli da mašta, da se nada, da bezuslovno veruje u onu „dobro pobeđuje zlo“, što uopšte nije loše, daleko od toga, ali često, na žalost, realna svakodnevnica je daleko od tog idealnog sveta. Zato tokom tranzita Meseca kroz znak Riba, dolazimo u situacije u kojima dovodimo u pitanje naše snove i nade, naša uverenja, budi se kreativnost i želja za stvaranjem, tj ulepšavanjem monotone svakodnevnice, i želimo da obojimo svet oko nas da odiše skladnom, romantikom i lepim vibracijama. Takođe, emocije i osećanja su jako naglašena, snovi su zasigurno prekognitivni, Mesec tj Duša je ovde nežna, hipersenzitivna, oseća svaku negativnu energiju, bilo ona mala ili velika, i zato smo tokom ova dva dana i mi sami osetljiviji, lakše nas je uvrediti i povrediti. U svakodnevnom životu, tranzitni Mesec u Ribama nas podseća da ako se osećamo tužno, usamljeno, po malo izgubljeno, ako naša Duša luta, da pronađemo proverenu sigurnu luku, i ako je potrebno tu se usidrimo i sačekamo da oluja prođe. A pročiće, kao i sve u životu što prođe…

Mesečev kvadrat sa ovim stelijumom iz Blizanaca ~ Jupiter, Sunce, Venera, danas nas stavlja u situacije u kojima bi trebalo da se uzdržimo od burnog hiperemotivnog reagovanja, jer zasigurno nešto neće ići po željenom planu. Osećanje nezadovoljstva postignutim radom može da nas okrene ka traženju utehe u hrani, prvenstveno slatkišima, ili konkretnom povlačenju u sebe, ograđujući se od društvene interakcije. Takođe, ovaj kvadrat Meseca iz Riba sa ovim stelijumom iz Blizanaca danas može da nas dovede u situaciju da shvatimo da smo se negde preračunali, i da smo potrošili više para nego što smo to planirali, pa da se opet iznerviramo i „padnemo pod led“, jer nam izostanak planiranog novca smanjuje mogućnost da završimo neke druge poslove i realizujemo neke druge planove. Isto tako, ova napeta energija može loše da utiče na međuljudske odnose, gde god da se nađemo, i u domu, i na radnom mestu, pa čak i na ulici, u pošti, dok čekamo autobus… Ono najvažnije, ovaj kvadrat nas danas opominje da povedemo računa o odnosima koji su nam najvažniji, kako prijateljskim, tako i ljubavnim, jer je moguće da će doći do situacija „Ja o klin, ti o ploču“ i nećemo moći da se nađemo sa dragom osobom na „istim talasnim dužinama“ zbog toga.

Merkur u konjunkciji sa Uranom na 24° Bika se često opisuje kao „tanka je linija između genija i ludaka“, jer je ovo spoj dve planete koje su bazirane na čistom logičkom umu, koji ako se usmeri dobro, donosi neverovatnu kreativnost i moć stvaranja, a ako se pogrešno usmeri, može da dovede do problema sa prihvatanjem realnosti. Ne kaže se džabe „Svaka smela ideja u početku izgleda kao ludost“. Dok traje uticaj ovog tranzita, čak iako se nalazi u pasivnom i sporom znaku Bika, imaćete vrlo aktivan, ali i vrlo nemiran um. Želećete da ispitujete i istražujete bilo koju nekonvencionalnu temu od kojih drugi beže ili im se diže kosa na glavi, jer potiču iz neke mnogo tradicionalnije ideologije ponašanja. Vi sada razmišljate unapred, i orijentisani ste na bližu ili dalju budućnost, i vrlo malo se osvrćete na ono što se dogodilo u prošlosti, što može da bude mač sa dve oštrice, jer sve nove ideje moraju u suštini da imaju makar deo temelja baziran na nečemu potvrđenom iz prošlosti, kako bi mogle dalje da se razrađuju, ali zbog ovog tranzita, vi nemate strpljenja da čekate da te neke informacije dođu do vas. Zato, probajte da ne brzate, ok je da vam je um prepun novih ideja, ali niti trebate da zapostavite sve ostale obaveze, niti da ne uvažavate tuđa mišljenja. Vi kojima će ova konjunkcija da se smesti u deo natala pored neke vaše lične planete, ovih dana će vam doneti osećaj da ste ispred svog vremena.

Sada razmišljate lakše „van okvira“, i možete čak da proširite i svoje znanje o ezoterijskim ili mističnim temama kao što su okultizam, teorije zavere, istraživanje svemira ili kvantna fizika. Vaše razmišljanje je u ovom trenutku nezavisno i pomalo neuobičajeno. Nećete prihvatiti „status quo“ i nećete biti impresionirani dominantnim autoritetima, ili zastarelim dogmama koje prenose drugi ljudi oko vas. Umesto toga, ovih par dana ćete pokušavati da otkrijete sopstvene odgovore i izmenite uticaj tradicije na vaš život. Možda ćete biti skloni da komunicirate na načine koji šokiraju druge, apsolutno će biti naglašena ideja da se spoljašnji izgled uskladi sa trenutnim „back to the future“ načinom razmišljanja, pa i tako možete da ovih par dana štrčite u masi. Možda vas je to pre plašilo da uradite, ali ovih par dana (makar zbog inata) ćete biti „crna ovca. Ideje dolaze brzo niotkuda, potpomognute snažnom intuicijom, a ponekad i sposobnostima kao što su telepatija isl. Ovi bljeskovi uvida, čuveni „Eureka“ momenti, se ovih dana obrađuju munjevitom brzinom, i vrlo apstraktnim rasuđivanjem. Ali opet, opomena, (pre)često vas ovakva (nekontrolisana) brzina mentalne aktivnosti može dovesti do prenagljenih zaključaka, pa tako i svađa, ili pak problema u saobraćaju, sa dokumentima isl.

”Ako ste depresivni,
živite u prošlosti…
Ako ste zabrinuti,
živite u budućnosti…
Ako živite u miru,
živite u sadašnjosti…“
Lao Ce

💌 Dnevnik & Telegram 💌
🐦 Dnevnik & Twitter 🐦
🎙️ Dnevnik & Youtube 🎙️
🖼️ Dnevnik & Tumblr 🖼️
📲 Dnevnik & Tik-Tok 📲
📧 Dnevnik & Threads 📧
💐 Dnevnik & Instagram 💐
🪄 Astrološke Konsultacije 🪄
{prolećna akcija i dalje u toku}
Kontakt :
ili Telegram™️ +381 63 14 500 39
ili Viber™️+381 67 73 55 914
ili WhatsApp™️ +381 61 17 04 231

🪩 🪩 🪩 Kanal Dnevnik Jednog Astrologa YouTube 🪩 🪩 🪩

Постави коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.