Šta nam donosi Lunarno Pomračenje ~ Pun Mesec u Vagi 2024?

Šta nam donosi Pun Mesec na 05° Vage tj
Penumbrialno Lunarno Pomračenje

Da se podsedimo još jednom… Uticaj pomračenja posmatramo samo preko aspekta konjunkcije, kako preko longitude, tako i preko latitude : delimično pomračenje ima orbis uticaja do 3°, a totalno pomračenje ima orbis uticaja do max 5° sa nekom natalnom planetom.

Uticaj trajanja delimičnog pomračenja (samo i ako postoji ova konjunkciju sa nekom ličnom natalnom planetom i to preko i longitude i latitude) je od 3 do 6 meseci, a uticaj trajanja totalnog pomračenja (ako naravno ima aspekt konjunkcije) je od 6 do 12 meseci.

Pa tako, za one koji imaju lične natalne planete (Sunce, Mesec) ili Podznak u rasponu od 00° do 10° Vage & Ovna & Raka & Jarca uticaj Pomračenja će trajati čak do 18 Septembra tj 2 Oktobra , tj do 14 ili 29 Marta 2025 sve zavisno od samog orbisa ove konjunkcije naravno.

○ 1 polje & Podznak u Vagi ○
Pun Mesec u Vagi donosi vam kosmički reset i mogućnost da iskoristite propuštene prilike u narednom periodu. Imaćete osećaj kao da su sve oči uprte u vas, pa bi mogao da se pojavi problem krize indentiteta, u želji da se pokažete u najboljem mogućem svetlu. Mnogo više od ostalih znakova imaćete prilike za novim početkom. Veliki fokus će biti okrenut poslu & karijeri i vašem društvenom statusu, te će mnogi od vas u narednom periodu imati i velike promene na tom polju života. Malo obratite pažnju na svoje zdravlje, imunitet vam može oscilirati u narednom periodu, jer će jako zavisiti od vašeg trenutnog (ne)raspoloženja. Što se tiče privatnog života, on će nastaviti i dalje da bude dobar, sa povremenim (neočekivanim) ljubomornim scenama od strane lepše & jače polovine.

○ 2 polje & Podznak u Devici ○
Mnogo toga se već neko vreme dešava kod vas, a vi niste u mogućnosti da niti sagledate celu situaciju i donesete ispravnu odluku, niti da prikupite dovoljno informacija koje bi vam makar poslužile kao osnova za dalje planiranje i organizaciju. Energije su vam malo uskomešane, oscilirate sa emocijama, povremeno subjektivno reagujete. Želite da u narednom periodu poradite na svojim finansijama i unesete stabilnost na tom polju, ali nikako da pronađete odgovarajuće ili saradnike ili pak konkretne izvore prihoda. Odnos sa ukućanima ili jačom & lepšom polovinom u narednom periodu će biti takođe promenljiv, a moguće je da će te dobiti i neke vesti koje vam baš i neće odgovarati. Poradite na svojoj kreativnosti, pa tako i strpljenju, i bićete u mogućnosti da pronađete uskoro rešenje za potencijalni problem sa jednim članom bliže porodice.

○ 3 polje & Podznak u Lavu ○
Naredni period će vam biti okrenut samopreispitivanju i želji da promenite puno toga u vašem životu, čak po cenu da ostavite iza sebe ljude koji su vam dragi i bliski. Osećate da je došlo vreme da se „ide dalje“ i da vas trenutna situacija dosta iscrpljuje i da više niste kao pre zadovoljni svojim životom, a ni srećni. Imate ideja & planova dosta, ali ne i uslova da ih realizujete baš odmah. Strpite se još malo, neočekivana pomoć stiže. Sada je vreme da se okrenete malo sebi i svojim potrebama, zdravljem, željama. Period kada treba da na miru „napunite baterije“ kako bi se lakše uhvatili u koštac sa potencijalnim problemima (posebno sa finansijama) Odnos sa lepšom & jačom polovinom je nepromenjen i to počinje da vam smeta, ali i brine. Ako budete čekali da druga strana prva započne razgovor, načekaćete se. Sačekajte još neko vreme, pa ako se situacija ne promeni, uzmite stvari u svoje ruke i rešite problem onako kako samo vi to umete.

○ 4 polje & Podznak u Raku ○
Fokus na svakodnevnici, rutini, ali i na uticaju porodice na vaš život. Mnogo toga se već neko vreme dešava, a niste bili u prilici da „pohvatate konce“ i bolje organizujete situaciju, pa je postojala mogućnost da ste zbog toga često imali neharmonične odnose sa mnogima iz vaše okoline. U narednom periodu dobićete priliku da promenite mnogo toga, u pozitivu, jer ćete dobiti priliku za otvorenim razgovorom koji će razrešiti mnoge nedoumice i odgnati mnoge strepnje i strahove. U narednom periodu što se tiče finansija & posla, biće prilike da se i tu malo poboljša situacija, ali i dalje neće biti prilike za konkretnijom (trajnijom) stabilizacijom, pa će vaše „bele pare za crne dane“ sada baš dobro doći. Možete čak imati i neki ne planirani izdatak. Odnos sa jačom & lepšom polovinom u narednom periodu biće uslovljen dešavanjima u njenoj (njegovoj) porodici i to vam može dosta crpeti energiju (pa i strpljenje) Obratite pažnju na svoj imunitet i izbegavajte stres koliko god je to moguće.

○ 5 polje & Podznak u Blizancima ○
Naredni period će polako da vam u život donosi osobe koje će vam pomoći da ostvarite svoje planove (posebno vezane za finansije & karijeru ili pak neki nov profitabilan poslovni ugovor) Vaš optimizam vam se ponovo vraća i počinjete drugačije da posmatrate ljude i situacije oko vas. Samopouzdanje će vam se takođe poboljšati i bićete opet u prilici da svojom pozitivnom energijom ulepšate dan nekome i za uzvrat dobijete neograničenu podršku i poštovanje. Mnogo toga u narednom periodu će početi da se dešava van onoga što ste vi isplanirali za sebe, ali dešavanja će biti pozitivna, ma koliko na prvi pogled ne deluje tako. Odnos sa ukućanima je i dalje dosta konfuzan, previše brinete za jednog ukućanina, ali i to će brzo da se promeni na bolje. Odnos sa jačom & lepšom polovinom u narednom periodu će biti bolji i bićete u prilici da kroz razgovor vratite odnos u prvobitnu harmoniju. Očekuju vas lepe vesti od rođaka ili vrlo bliskih prijatelja.

○ 6 polje & Podznak u Biku ○
U poslednje vreme ste izgubili svoju uobičajenu istrajnost i koncentracija vam je slabija nego inače. Svakodnevnica vam deluje po malo konfuzno i skloni ste da se jednostavno prepustite događajima, umesto kao pre da ih odstranite od sebe ili ispravite & popravite ako je to potrebno. Mnogo toga vam se desilo u poslednje vreme, što vam jako iscrpljuje i volju i snagu, a u narednom periodu će biti malo prilike da se „baterije napune“ kako treba. Zato, pripazite na svoje mentalno zdravlje, oslušnite šta vam vaš neprikosnoveni unutrašnji glas govori, posvetite se sebi i svojim željama, drugi mogu da se snađu na kratko i bez vas. Odnosi sa ukućanima nepromenjeni još neko vreme, dok će odnos sa lepšom & jačom polovinom više da vam predstavlja izvor stresa, nego nekog pravog zadovoljstva. Nije baš uvek „posle svađe sve je slađe“, pa ako je potrebno, otvoreno porazgovarajte i rešite problem, jer u suprotnm ćete samo još više se osećati umorno i bezvoljno, a ni druga strana neće biti bolja sa raspoloženjem.

○ 7 polje & Podznak u Ovnu ○
Fokus u narednom periodu će biti da poradite na svojim odnosima sa drugima, bilo ko da je u pitanju, od ukućana, do komšija. Možda vam to teško padne, jer se u poslednje vreme se povukli i posmatrate život na potpuno drugačiji način, ne baš onako optimistično kao što vi to umete. Vaši tasovi su malo iskočili iz balansa, a nešto niste raspoloženi da ih baš odmah vraćate na mesto. Baš zbog toga ćete morati da se ponovo aktivirate i okrenete ka drugima, jer rešenje vraćanja vašeg balansa je upravo u uspostavljanju komunikacije sa drugima. Ako se pokrenete, prvi učinite korak ka drugima, ne samo što bi finansije mogle da se poboljšaju, već i vaše (mentalno, emotivno) zdravlje, a najviše ćete imati prilike da kroz kontakt sa ljudima koji putuju ili žive u inostranstvu to i ostvarite. Mnogi će u narednom periodu imati prilike da promene odnos sa jačom & lepšom polovinom, što će takođe imati pozitivan uticaj na raspoloženje.

○ 8 kuća & Podznak u Ribama ○
Vi ćete u narednom periodu morati da se pozabavite nekim ne baš laganim stvarima u svom životu. Period pred vama će tražiti od vas da budete istrajni i hrabri, jer ćete sa puno toga morati da se suočite i ostavite iza sebe, ako želite da nastavite dalje, srećniji i smireniji. Period duhovne ili fizičke transformacije je pred vama. Puno toga će se okrenuti rešavanju kako materijalnih tako i karmičkih dugova, posebno što se tiče zdravlja, pripazite se oštrih predmeta, i posavetujte se sa svojim lekarom ako je potrebno. U domu sa porodicom mogući su zdravstveni problemi starijeg člana, što vas dodatno može opteretiti. Još neko vreme komunikacija sa lepšom & jačom polovinom će biti „povuci-potegni“, ali dolazi vreme kada ćete i na tom polju imati prilike da brzo & direktno kroz par razgovora postavite stvari na svoje mesto. Ni kod njih baš „ne cvetaju ruže“ pa je moguće da će u narednom periodu biti nervozniji i bezvoljniji nego inače.

○ 9 polje & Podznak u Vodoliji ○
Veliki akcenat na vašem intelektualnom i duhovnom razvoju. Imaćete prilike da dođete u kontakt sa vrlo učenim i mudrim ljudima, možda strancima, duhovnjacima, misticima, pa i astrolozima. Intuicija i snovi će da budu posebno naglašeni i imaćete mogućnost da predvidite neke događaje i na taj način pomognete mnogima, tj postoji mogućnost snoviđenja i snažne telepatije. Promene vas očekuju na polju finansija & posla, obratite pažnju da održite dobar odnos sa nadređenima ili klijentima. U narednom periodu morate biti posebno prilagodljivi i strpljivi, jer nisu svi kao vi dobro organizovani i ne znaju baš svi tačno šta žele u datom trenutku. Zdravlje dosta dobro, lako i brzo se „pune baterije“. Odnos sa ukućanima solidan, ali zato odnos sa jačom & lepšom polovinom može malo da posustane, jer bi druga strana mogla da ima manjih problema ili sa zdravljem ili sa jednim članom bliže porodice, ili će pak kao i vi da rešava neka pitanja vezana za radno mesto i dalji tok karijere.

○ 10 polje & Podznak u Jarcu ○
U narednom periodu sve se okreće ka drugima, onima koji su „prekoputa“ vas, bilo da je reč o poslu ili privatnom životu. Sve što stavlja akcenat na „ja vrs drugi“ u ovom periodu će biti izuzetno naglašeno. Imaćete prilike da rešite neke nedoumice vezane za promene na radnom mestu, ili pak da pronađete dodatni izvor prihoda, pa na taj način da stabilizujete situaciju u domu, ili pak da pokrenete određeni sled događaja koji će vas usmeriti ka tome da pronađete dobar posao za sebe tj da prilikom razgovora za posao ostavite odličan utisak na buduće poslodavce. Česti kontakti sa ljudima koji su vezani za bliže inostranstvo, zakon, ili koji su stručnjaci u svom poslu. Odnos sa ukućanima će u narednom periodu biti po malo napet, jer će se pokrenuti pitanje oko nekog novca ili (ne)pokretne imovine. Odnos sa lepšom & jačom polovinom može biti ispunjen kratkotrajnim nesporazumima, pa čak i manjim svađama, a moguće su i kratkotrajne rasprave sa mlađim članovima porodice & rođacima. Zdravlje u narednom periodu morate da čuvate, jer vam je imunitet dosta oslabljen. Poboljšajte ishranu i izbegavajte prevelik unos kafe (ili alkohola)

○ 11 polje & Podznak u Strelcu ○
U narednom periodu bićete glasnik, skupljaćete i prenosićete vredne informacije i ljudi će vam biti zahvalni zbog toga. Mnogi će tražiti savet od vas, a vi ćete svaki put sve više i više da se osećate bolje i vrednije. Imaćete mogućnost da ostvarite neke planove i projekte koje do sad niste imali prilike (i to baš uz pomoć nekih ljudi kojima ste vi pomogli nedavno) Imaćete kontakt sa većim udruženjima, grupama istomišljenika, uvećana aktivnost na društvenim mrežama, sve sa istim ciljem, da se pomogne i učini dobro delo. Obratite pažnju da izdvojite dovoljno vremena za odmor, jer u suprotnom može se pojaviti nervoza i nesanica. Što se tiče privatnog života, u narednom periodu delovaće da imate više vremena za prijatelje i saradnike nego za vašu lepšu & jaču polovinu, pa su moguće manje ljubomorne scene i kritike od strane njih, ali i to će brzo da se reši. Na vama je da uspostavite ne samo balans između partnerskih i društvenih odnosa, već i da uključite vašu lepšu & jaču polovinu u vaše društvene poduhvate.

○ 12 polje & Podznak u Škorpiji ○
Do sada ste se čak više nego obično družili i imali aktivan društevni život, ali sada opet nastupa period povlačenja i smanjenja kontakta, sa bilo kim. Na taj način možete lakše da „napunite baterije“ i da bolje procenite ne samo vaš krug prijatelja, već i da na neki način analizirate sebe, svoje životne stavove & ciljeve u odnosu na ljude koji vas okružuju. U osami, imaćete prilike da poradite na nekim svojim manama, strahovima i odnosima sa ljudima koji vam jako crpe energiju i čine vas da se osećate loše. Odlična prilika da se kroz meditaciju, molitve, povežete sa svojim unutrašnjim bićem, i na taj način aktivirate iskustva i spoznaje iz prošlih života, koji će vam vidno pomoći prilikom rešavanja nekih karmičkih testova koji vam idu u susret tokom narednog perioda. Ali, ma koliko želeli da se osamite, ipak ćete doći u kontakt sa nekima, koji žele da isprave neki nesporazum ili traže oproštaj & pomirenje. Budite strpljivi sa njima, kasnije će vam te osobe dobro doći za ispunjenjem vaših želja & planova. Što se tiče privatnog života, u narednom periodu će se produbiti (ili pak otkriti) osećanja koja imate prema dragoj osobi, i imaćete prilike da doživite zaista lepe emotivne trenutke sa jačom & lepšom polovinom.

Do sledećeg čitanja puno pozdrava od Vašeg

👉 Dnevnik & Telegram 👈
👉 Dnevnik & Twitter 👈
👉 Dnevnik & Youtube 👈
👉 Dnevnik & Tumblr 👈
👉 Dnevnik & Tik-Tok 👈
👉 Astrološke Konsultacije 👈

1 Comments

Постави коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.