Život je balansiranje između zadržavanja i otpuštanja… Pun Mesec u Vagi i Pomračenje Meseca

25 Marta u 8h13 (lokacija za Beograd, tj Balkan) imamo prvo od 4 Pomračenja za 2024 godinu. To će biti Penumbrialno Lunarno Pomračenje tj Pun Mesec na 05° Vage.

Ovo delimično Pomračenje će biti vidljivo nad : većim delom Evrope, Severno Istočni deo Azije, veći deo Australije, veći deo Afrike, Severna i Južna Amerika, Pacifik, Atlantik, Arktik i Antartik. Ovo delimično Pomračenje neće biti vidljivo nad Balkanom (biće vidljivo tek ono u Septembru)

Ovo delimično Pomračenje tj Pun Mesec u Vagi će se naći u Mundanom 5 polju, a biće ispraćeno njegovim vladarem Venerom, koja je u znaku svoje egzaltacije, u znaku Riba, u Mundanom 10 polju, i njenom aspektu sekstila sa Jupiterom iz Bika. Takođe, ovaj Pun Mesec će imati i Mundani aspekt trigona sa Plutonom iz Vodolije, koji je smešten u 9 polju. Njegov kontra-teg je naravno ovo Sunce u Ovnu smešteno u Mundanom 11 polju.

Osa 5/11 polja je osa »autentičnosti i kreativnog stvaranja«. Simbolika 5 polja gde će se naći Mesec iz Vage : kreativnost, davanje i pružanje (dobra dela) druženje & zabavljanje, izražavanje kroz neki hobi (sport, umetnost…) ljubav & sex & deca. Simbolika 11 polja gde će se naći Sunce iz Ovna : prijatelji, nade, želje, snovi, veće i manje grupe istomišljenika & društvene mreže, podrška i dobra dela drugih ljudi u želji da nam ulepšaju život.

Kada se ova osa aktivira sa Pomračenjem dolazi period života kada treba da promenimo način našeg kreativnog izražavanja & stvaranja (davanja & primanja ljubavi) i da proširimo granice sa novim životnim iskustvima, da probudimo u sebi još veću kreativnost (ljubav) i da usmerimo energije na ostvarenje nada & snova & planova. Moramo da budemo univerzalni, posebni, drugačiji, da naša autentičnost same pojave govori skoro isto kao i naši postupci. Javljaju se situacije u kojima se drastično menjaju životni prioriteti i prilika da se pokrenu ili završe određeni projekti koji će iz korena da nam promene život (nadamo se na bolje)

1 Comments

Постави коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.