Dnevni podsetnik za dobre vibracije Sreda 26 Jun

  • još 188 dana do kraja 2024 godine 🪬🧿
  • 6 dan Leta 🍨🏝️
  • 6 dan (od 30) Sunca u Raku (tu do 22-07) 🌞🦀
  • 73 dan (od 163) uticaja Totalnog Pomračenja Sunca (uticaj do 18-09) 🌚🌚
  • 4 dan (od 15) uticaja Punog Meseca iz Jarca (uticaj do 06-07) 🌙🐐
  • 9 dan (od 15) Merkura u Raku (tu do 02-07) 🎙️🦀
  • još 23 dana (od 65) do početka 1 faze Rx-senke Merkura (RxS počinje od 17-07) 💭🌀
  • 9 dan (od 24) Venere u Raku (tu do 11-07) 💃🏻🦀
  • 12 dan (od 38) Marsa u Biku (tu do 20-07) 🎯🐂
    • još 19 dana (od 114) do početka 1 faze Rx senke Jupitera (RxS počinje od 15-07) 🍀💰
    • 31 dan (od 379) Jupitera u Blizanacima (tu do 09-06-2025) 👫🏻👩🏻‍🤝‍👨🏼
    • još 3 dana (od 98) do kraja 1 faze Rx senke Saturna iz Riba (Rx počinje 29-06) 🪐⌛️
    • 35 dan (od 106) 1 faze Rx senke Urana iz Bika (Rx počinje od 29-08) 📡🔭
    • još 10 dana (od 113) do kraja 1 faze Rx senke Neptuna iz Riba (Rx počinje od 04-07) ⚓️🌊
    • 54 dan (od 163) Rx hoda Plutona iz Vodolije (Rx do 12-10) 📿🌋
    • još 32 dana (od 116) do kraja 1 faze Rx senke Hirona iz Ovna (Rx počinje od 26-07) ⚕️🧬
      • 0hh29 Mesec 25° Vodolije kvadrat Uran 25° Bika
      • 08h008 Mesec prelazi u znak Riba
      • 17h25 Mesec 05° Riba trigon Sunce 05° Raka
      • 16h28 Venera 11° Raka kvadrat Lunarni Čvorovi 11° Ovan & Vaga
      • 20h09 Merkur 19° Raka trigon Saturn 19° Riba
      • 20h26 Mesec 07° Riba kvadrat Jupiter 07° Blizanaca

Današnji Merkurov dan nam počinje sa Mesecom iz Vodolije i njegovim kvadratom sa Uranom iz Bika, posle toga prelazi u znak Riba, pa će da ima i trigon sa Suncem iz Raka, i kvadrat sa Jupiterom iz Blizanaca. Takođe, danas na Nebu imamo trigon Merkura iz Raka sa Saturnom iz Riba, i kvadrat Venere iz Raka sa Lunarnim Čvorovima sa ose Ovan & Vaga.

Napeti aspekt kvadrata između Meseca iz Vodolije i Urana iz Bika nam danas donosi dosta turbulentan i aktivan dan, jer zbog upravo kombinacije Meseca i tog napetog kvadrata sa Uranom, dan će biti uzbudljiv, i pun novih potencijala, ali samo naravno pod uslovom da smo spremni za iznenađenja. Svašta se može dogoditi na našem Životnom Putu. Treba imati na umu da budućnost je kao prazno platno koje čeka da bude ispunjeno novim otkrićima i bojama zbog kombinacije sa nepredvidljivim Uranom, koji ovde skreću pažnju da će ovaj danas Mesec dodatno da nam pomogne da odradimo i neke naše karmičke greške, koje će posebno olakšanje i rasterećenje da donesu na polju ljubavi i partnerskih odnosa. Tako ovaj danas Mesec u kvadratu sa Uranom je odličan je za novi početak, okretanje novog lista u Knjizi Života, ili jednostavno početak novog projekta. Takođe možete preispitati svoje stare navike, zastarele oblike ponašanja i uverenja, dok tražite nove i inventivne načine za dalji napredak u životu.

Danas Mesec u 8h prelazi u znak Riba i tu će ostati naredna dva dana. Kada je tranzitni Mesec u Ribama često imamo problema sa usklađivanjem naših želja sa trenutnom, realnom, situacijom. Ribe su znak koji voli da mašta, da se nada, da bezuslovno veruje u onu „dobro pobeđuje zlo“, što uopšte nije loše, daleko od toga, ali često, na žalost, realna svakodnevnica je daleko od tog idealnog sveta. Zato tokom tranzita Meseca kroz znak Riba, dolazimo u situacije u kojima dovodimo u pitanje naše snove i nade, naša uverenja, budi se kreativnost i želja za stvaranjem, tj ulepšavanjem monotone svakodnevnice, i želimo da obojimo svet oko nas da odiše skladnom, romantikom i lepim vibracijama. Takođe, emocije i osećanja su jako naglašena, snovi su zasigurno prekognitivni, Mesec tj Duša je ovde nežna, hipersenzitivna, oseća svaku negativnu energiju, bilo ona mala ili velika, i zato smo tokom ova dva dana i mi sami osetljiviji, lakše nas je uvrediti i povrediti. U svakodnevnom životu, tranzitni Mesec u Ribama nas podseća da ako se osećamo tužno, usamljeno, po malo izgubljeno, ako naša Duša luta, da pronađemo proverenu sigurnu luku, i ako je potrebno tu se usidrimo i sačekamo da oluja prođe. A pročiće, kao i sve u životu što prođe…

Kada se tranzitna Venera nađe u kvadratu sa Lunarnim Čvorovima, posebno pošto se nalazi u znaku Raka, tj oni se nalaze na osi Ovan & Vaga, to su periodi kada nam se dešava da previše intenzivno počnemo da razmišljamo o prošlosti, i bivšim jačim & lepšim polovinama, i dešavanjima koja su dovela do prekida tog emotivnog odnosa, i da istražujemo i analiziramo sve situacije koje su se dešavale tada u potrazi za odgovorom „Da li je taj raskid uticao na to da sada imam problema u emotivnim odnosima?“ jer ovaj kvadrat upravo skreće pažnju na te probleme (koji su onomad bili neprimećeni usled zaslepljene zaljubljenosti) i koji nam je sad pokazatelj šta nas to sprečava da krenemo napred i da tu staru ljubavnu priču (Venera & Južni Čvor) ostavimo u prošlosti, i da je ako je potrebno, ma koliko bolelo, je i zaboravimo (kvadrat) kako bi u sadašnjosti, tj i u budućnosti0, mogli da donosimo bolje odluke i uživamo u partnerskim odnosim (Venera & Severni Čvor)

U Astrologiji aspekt kvadrata bilo koje planete sa Lunarnim Čvorovima se smatra kao karmička lekcija „preskočenih koraka” tj sve ono sa čim ste se mučili da završite u prošlom životu, a sada ste primorani da se u ovom životu pozabavite time, ali je to sada još veći karmički dug, te je tako i zadatak još teži, sve naravno u simbolici planete koja ima taj kvadrat sa Lunarnim Čvorovima. Znači, kod Lunarnih Čvorova i aspekta kvadrata ne samo sa Venerom, već i sa drugim ličnim planetama {kada pratimo uticaj tranzita na natal, ne samo uticaj aspekata između tranzitnih planeta} mogu postojati te frustrirajuće ili čak bolne teme koje se ponavljaju u vašem životu, sa kojima i želite i ne želite da se bavite (zna se čim se kaže „to moraš da uradiš“ čovek se zainati i kaže „e neću“, čak i ako je to za njegovo dobro) i koje su tu da vas podstaknu da ispunite svoje karmičke lekcije u ovom životu, pošto to niste uspeli da uradite u prošlosti (Južni čvor) u ovom slučaju to su pitanja vezana za odnose sa drugima, bilo emotivnim (Rak & Vaga) bilo poslovnim (Rak & Ovan)

Trigon Merkura iz Raka sa Saturnom iz Riba daje ozbiljan um sa dobrom koncentracijom i pažnjom za detalje, prožet osećajnim i kreativnim energijama. Sve što se misli, radi, radi se zduršno, posvećeno, pedantno, bez grešaka, i ono najvažnije ~ na vreme. Dakle, ovo je dobar period za disciplinovano mentalno usavršavanje, kao što je učenje & polaganje ispita na fakultetu, ili početak dodatnog školovanja, ili nekog kursa, koji će kasnije pomoći da se nađe bolji posao ili baš napreduje na trenutno, ili pak donošenjem važnihživotnih odluka kroz ozbiljne diskusije sa iskusnim osobama, a takođe je odličan i za pregovore i poslovne projekte. Uz zdrav razum i jasan pogled na praktične stvari u životu, ovo je takođe odličan period za pravljenje dugoročnih planova, ili potpisivanje poslovnih ugovora, posebno dobar i za kupo-prodaju nekretnina. Takođe možete biti sigurni da će sva obećanja data u ovom periodu biti ispunjena. Šta god da zamislite (Merkur) trebalo bi da dovede do konkretnih rezultata i dostignuća (Saturn) a nova prijateljstva i poslovna partnerstva trebalo bi da budu trajna i pouzdana. Odličan period za rešavanje svih birokratskih zavrzlama.

Mesečev kvadrat sa Jupiterom iz Blizanaca, danas nas stavlja u situacije u kojima bi trebalo da se uzdržimo od burnog hiperemotivnog reagovanja, jer zasigurno nešto neće ići po željenom planu. Osećanje nezadovoljstva postignutim radom može da nas okrene ka traženju utehe u hrani, prvenstveno slatkišima, ili konkretnom povlačenju u sebe, ograđujući se od društvene interakcije. Takođe, ovaj kvadrat Meseca iz Riba sa ovim Jupiterom iz Blizanaca danas može da nas dovede u situaciju da shvatimo da smo se negde preračunali, i da smo potrošili više para nego što smo to planirali, pa da se opet iznerviramo i „padnemo pod led“, jer nam izostanak planiranog novca smanjuje mogućnost da završimo neke druge poslove i realizujemo neke druge planove. Isto tako, ova napeta energija može loše da utiče na međuljudske odnose, gde god da se nađemo, i u domu, i na radnom mestu, pa čak i na ulici, u pošti, dok čekamo autobus… Ono najvažnije, ovaj kvadrat nas danas opominje da povedemo računa o odnosima koji su nam najvažniji, kako prijateljskim, tako i ljubavnim, jer je moguće da će doći do situacija „Ja o klin, ti o ploču“ i nećemo moći da se nađemo sa dragom osobom na „istim talasnim dužinama“ zbog toga.

”Život je kratak, živite ga.
Ljubav je retka, negujte je.
Bes je loš, oslobodite ga se.
Strah je užasan, suočite se sa njim.
Uspomene su dragocene, čuvajte ih.”

💌 Dnevnik & Telegram 💌
🐦 Dnevnik & Twitter 🐦
🎙️ Dnevnik & Youtube 🎙️
🖼️ Dnevnik & Tumblr 🖼️
📲 Dnevnik & Tik-Tok 📲
📧 Dnevnik & Threads 📧
💐 Dnevnik & Instagram 💐
🪄 Astrološke Konsultacije 🪄
{letnja akcija je u toku}
Kontakt PORUKA (bez poziva, hvala unapred) :
ili Telegram™️ +381 63 14 500 39

(kao i Grupa „Dnevnik Jednog Astrologa„)
ili Viber™️+381 67 73 55 914
ili WhatsApp™️ +381 61 17 04 231

(kao i Grupa „Dnevnik Jednog Astrologa„)
ili Skype™️ : Astrolog Nevenka Blažik

🪩 🪩 🪩 Kanal Dnevnik Jednog Astrologa YouTube 🪩 🪩 🪩

Постави коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.