Dnevni podsetnik za dobre vibracije Utorak 18 Jun

Današnji Marsov dan će biti u suštini vrlo aj da kažem jednostavan. Na Nebu samo Mesec iz Škorpije će imati trigon sa Saturnom iz Riba, i takođe Asteoid Vesta prelazi u znak Lava, gde će ostati sve do 25 Avgusta.

Mesec iz Škorpije u trigonu sa Saturnom iz Riba iz pozitivnog ugla daje nam samopouzdanje, praktičnost, upornost i sposobnost organizovanja svih svakodnevnih obaveza, bilo da je u pitanju posao ili privatna priča. Sa ovom energijom, možete da se oslonite na strpljenje i emocionalnu snagu za rešavanje i onih najosetljivijih ili najsloženih pitanja kako u porodičnim, tako i u poslovnim, ili ljubavnim odnosima. Drugi mogu danas doći kod vas za savet o ličnim pitanjima i problemima, ili samo da im budete „rame za plakanje“. Naravno, to važi i u obrnutom smeru, ako vam je potrebna podrška ili savet, danas ćete je sigurno dobiti. Tradicionalne vrednosti i stare navike mogu doneti rešenja za nove probleme. Možete se osloniti na jake instinkte i zdrav razum da biste donosili važne odluke o svom domu, porodici i poslu. Možete dobiti smernice od neko starijeg danas. Vaša sećanja i snovi će takođe voditi vaša osećanja na pravi Put. Veliki deo samorazvoja dolazi od konsultacija napr sa psihologom ili regresologom, oko pitanja vezanih za prošle živote. Ovo je odlično vreme da ojačate odnos sa roditeljima, bakama i dekama, ili odate poštovanje svojim precima. Imaćete osećaj da vas privlači prošlost, i preplaviće vas osećaj nostalgije dok listate stare fotografije i uspomene. Posetite muzej, antikvarnicu, kupite nešto lepo i staro da ukrasi vaš dom.

Mesec iz Škorpije kada se nađe u trigonu sa Saturnom iz Riba iz negativnog ugla može da štetno utiče na svest o sopstvenim vrednostima, jer je Mesec u Škorpij ipak u svom padu, i vrlo je slab, i podložan samokritici i sumnjama, pa uz Saturn iz Riba koji često može da donese noćne more, kako dok spavate, tako i u toku dana sa nekom situacijom, ovaj trigon posebno ako ili Mesec ili Saturn imaju loše aspekte (konjunkciju, kvadrat, opoziciju) sa nekom vašom natalnom planetom, mogu danas da utiču na naše odluke kada su životni prioriteti u pitanju, da nas spreče zbog preterane subjektivnosti da posmatramo na život sa pozitivnim stavom, već da stalno tražimo „dlaku u jajetu“ zbog pređašnjih loših iskustava, bilo da je u pitanju neka situacija, ili neka osoba. Takođe, mogu loše da utiču i na prihvatanje nekih emocija koje imamo prema nekome ili nečemu, tj da izvuče iz nas neke ne baš pozitivne emocije u potpuno neočekivanom trenutku. Mogu takođe da ukažu na prolazne, ali ne baš prijatne, zdravstvene probleme, posebno vezane za srce, pritisak, želudac i varenje, ali i rad bubrega (koji je usko povezan sa radom srca, logično) pa da tako donese i oticanja i zadržavanje vode u organizmu.

Asteroid Vesta kada prolazi kroz znak Lava budi u nama uspavane talente, ali i naravno okreće nas svakom vidu umetnosti, za sve ono što je lepo i kreativno. Vesta je vezana za posvećenost čoveka nekome ili nečemu. Ona je je okrenuta vernosti, domu & porodici, privržena je i posvećena, ima svoju „misiju“ i oseća se dužnom da pomaže i brine o nekome. Ona donosi udobnost, harmoniju u odnose i dom, ali isto tako je vladarka plodnosti i novog života. Sad kada bude bila u Lavu Vesta nam može uneti dašak glamura i želje za dokazivanjem u život. Za porodične odnose to znači da će malo češće da se dešava „pozorište u kući“ ili pak neka „španska serija“, koja će da unese dinamiku u monotonu svakodnevnicu. Kada je reč o poslu, posebno za one koji su privatnici, ovo će biti odličan period kada će kroz kreativnost da poboljšaju svoj rad i tako dobiju mogućnost da preko novih klijenata unaprede svoj posao. Za privatne odnose, Vesta u Lavu budi velike strasti, ali ne one površne, prolazne, već strasti koje imaju za cilj da učvrste emotivni odnos, a ako je u planu i da ga smeste u dom, što znači da nam sledi period veridbi, venčanja, ali i potencijalnih trudnoća i krštenja.

“Život je kao vožnja biciklom.
Da bi ste sačuvali ravnotežu,
morate stalno da se krećete napred”
Albert Ajnštajn

💌 Dnevnik & Telegram 💌
🐦 Dnevnik & Twitter 🐦
🎙️ Dnevnik & Youtube 🎙️
🖼️ Dnevnik & Tumblr 🖼️
📲 Dnevnik & Tik-Tok 📲
📧 Dnevnik & Threads 📧
💐 Dnevnik & Instagram 💐
🪄 Astrološke Konsultacije 🪄
{letnja akcija je u toku}
Kontakt PORUKA (bez poziva, hvala unapred) :
ili Telegram™️ +381 63 14 500 39

(kao i Grupa „Dnevnik Jednog Astrologa„)
ili Viber™️+381 67 73 55 914
ili WhatsApp™️ +381 61 17 04 231

(kao i Grupa „Dnevnik Jednog Astrologa„)
ili Skype™️ : Astrolog Nevenka Blažik

🪩 🪩 🪩 Kanal Dnevnik Jednog Astrologa YouTube 🪩 🪩 🪩

Постави коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.