Dnevni podsetnik za dobre vibracije Petak 7 Jun

  • još 209 dana do kraja 2024 godine 🪬🧿
  • još 15 dana do početka Leta ⛱️🏝️
  • 15 dan (od 30) Sunca u Blizancima (tu do 20-06) 🌞👬
  • 55 dan (od 163) uticaja Totalnog Pomračenja Sunca (uticaj do 18-09) 🌚🌚
  • 1 dan (od 15) uticaja Mladog Meseca u Blizancima (uticaj do 22-06) 🌙♊
  • 4 dan (od 19) Merkura u Blizancima (tu do 17-06) 🗣️🐂
  • 41 dan (od 65) do početka 1 faze Rx-senke Merkura (RxS počinje od 17-07) 💭🌀
  • 14 dan (od 25) Venere u Blizancima (tu do 17-06) 💃🏻👬
  • 34 dan (od 38) Marsa u Ovnu (tu do 09-06) 💂🏻‍♂️🐏
    • još 44 dana (od 114) do početka 1 faze Rx senke Jupitera (RxS počinje od 15-07) 🍀💰
    • 11 dan (od 379) Jupitera u Blizanacima (tu do 09-06-2025) 👫🏻👩🏻‍🤝‍👨🏼
    • još 24 dana (od 98) do kraja 1 faze Rx senke Saturna iz Riba (Rx počinje 29-06) 🪐⌛️
    • 16 dan (od 106) 1 faze Rx senke Urana iz Bika (Rx počinje od 29-08) 📡🔭
    • još 30 dana (od 113) do kraja 1 faze Rx senke Neptuna iz Riba (Rx počinje od 04-07) ⚓️🌊
    • 34 dan (od 163) Rx hoda Plutona iz Vodolije (Rx do 12-10) 📿🌋
    • još 53 dana (od 116) do kraja 1 faze Rx senke Hirona iz Ovna (Rx počinje od 26-07) ⚕️🧬
      • 01h27 Mesec 22° Blizanaca sekstil Hiron 22° Ovna 🩺⚕️
      • 12h21 Mesec 28° Blizanaca sekstil Mars 28° Ovna 💯🎯
      • 14h15 Mesec 29° Blizanaca kvadrat Neptun 29° Riba 🤿🌊
      • 14h41 Mesec prelazi u znak Raka 🌙🦀

Današnji Venerin dan nam počinje sa Mesecom u Blizancima koji će se družiti preko aspekta sekstila sa Hironom i Marsom iz Ovna, i preko kvadrata sa Neptunom iz Riba. Posle toga prelazi u Prazan Hod i od 14h41 prelazi u znak svog sedišta, znak Raka, i odmara do kraja dana. Današnji dan će biti okrenut ne samo održavanju dobrog kako fizičkog, tako i mentalnog zdravlja, već i promeni nekih životnih prioriteta i ciljeva.

Mesečevo druženje sa Hironom i Marsom iz Ovna nas okreće nama samima, našem zdravlju prvenstveno. Hiron pored toga što predstavlja i sve naše „rane“ i traume, takođe predstavlja i teret života koji (ne)svesno nosimo sa sobom, pa tako uz Mesec iz Blizanaca, danas možemo da se osećamo kao da svo breme ovog sveta nosimo na leđima, ali zahvaljujući upravo Marsu, nekako ipak pronalazimo snagu da te neke situacije ili odnose sa nekim ljudima iznesemo do kraja uspešno. Ovo takođe može da predstavlja i neko opterećenje sa nekim dokumentima, ili nekim dugovima, ili pak rešavanju pitanja vezana za neke osobe od autoriteta ili koje nose neki vid uniforme (gde može da bude i opcija zbog same simbolike Hirona & Marsa da to bude napr lekarska konsultacija) Ova energija može da nas usmeri danas i da se nađemo u situacijama u kojima će nam trebati fizičke snage da odradimo neki posao, ili pak da donesemo odluku da počnemo sa nekim laganim fizičkim aktivnostima i vežbama, pa treba da se pripazimo da se ne povredimo.

Kvadrat Meseca iz Blizanaca i Neptuna iz Riba nam može doneti emotivnu, pa tako i psihičku, nestabilnost, jer je ovo energija konfuzije i nesigurnosti. To vam je onaj osećaj koji se samo najednom pojavi zbog neke situacije ili osobe, koji nas usmerava ka čuvenom filozofskom (skoro svakodnevnom daobog) pitanju tj čuđenju „Ko je ovde lud?“ Moguće je da će neke situacije ili pak razgovori sa nekim osobama da nas nateraju da preispitamo svoj pogled na život, budeći u nama sumnje da možda negde grešimo u procenama ili sa odlukama. Ako ste u situaciji da upoznajete nekog novog pod uticajem ovog tranzita, jako se pripazite, jer on će obavezno da donese pogrešnu sliku o toj osobi. Za one koji se interesuju za divinaciju i ezoteriju, ako vam se desi neka čudna situacija, nemojte odmah da to pripisujete nekom sujeveriju, već dozvolite da se ta situacija odvije do kraja, kako bi stekli bolju sliku cele priče. Za neke, mogući su problemi sa vodom tj vlagom, ili svim aparatima koji rade uz pomoć vode.

Kada je Mesec u Raku ta dva dana smo znatno emotivniji i osetljiviji na spoljašnje uticaje, i u većini slučajeva reagujemo hiper-emotivno i subjektivno. Kada je Mesec u Raku, tih dana naglašena je potreba za : boravkom u domu, ušuškani u jastučiće ili dremajući na terasi uz neko hladno osveženje, gledanje starih porodičnih albuma ili domaćih filmova, i nostalgično prisećanje na „ta stara, bolja vremena“, čitanju i pisanju, interesovanjem za umetnost i muziku, generalno sređivanju doma (ili renoviranje, krečenje, pomeranje nameštaja iz jedne u drugu prostoriju) bavljenjem svim onim članovima porodice kojima je potrebna briga i nega (deca, stari, kućni ljubimci) Kada je tranzitni Mesec u Raku obično se savetuje da se ne skrivaju emocije i osećanja i da se ništa „ne gura pod tepih zarad mira u kući“, jer će tako samo kasnije da se iskomplikuju stvari. Ova dva dana više ćemo se okretati frižideru, pekarama, poslastičarnicama, jer ćemo povremeno imati potrebu da utehu za stresan i naporan dan, ili neke teške osobe sa kojima smo sarađivali, pronađemo u „iću i piću“.

„Dom nije tamo odakle ste,
dom je tamo gde je svetlo
kada je sve oko vas u tami“
Pirs Braun

💌 Dnevnik & Telegram 💌
🐦 Dnevnik & Twitter 🐦
🎙️ Dnevnik & Youtube 🎙️
🖼️ Dnevnik & Tumblr 🖼️
📲 Dnevnik & Tik-Tok 📲
📧 Dnevnik & Threads 📧
💐 Dnevnik & Instagram 💐
🪄 Astrološke Konsultacije 🪄
{letnja akcija je u toku}
Kontakt PORUKA (bez poziva, hvala unapred) :
ili Telegram™️ +381 63 14 500 39
ili Viber™️+381 67 73 55 914
ili WhatsApp™️ +381 61 17 04 231

ili Skype™️ : Astrolog Nevenka Blažik

🪩 🪩 🪩 Kanal Dnevnik Jednog Astrologa YouTube 🪩 🪩 🪩

Постави коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.