Jedna Duša, dva tela… Venera u Blizancima

♥ 7 polje & Podznak Strelac ♥

Kada tranzitna Venera iz Blizanaca prolazi kroz 7 polje natala, polja koje se vezuje za partnerske odnose (emotivne i poslovne) naravno da će u narednom periodu fokus biti upravo stavljen na njih. Udruživanje, druženje, kontakti sa ljudima koji puno putuju ili su povezani sa inostranstvom, generalno odnos sa drugima će biti posebno naglašen. Moguće je da će biti pojačana želja da se bude sa nekim, jer će samoća malo teže da se podnosi. Ljubav ovde stiže brzo, ili se pak neka simpatija razotkriva i postaje prvenstveno simpatična platonska veza. Za one koji već uživaju pored lepše & jače polovine, ovaj period će biti ispunjen divnim druženjem, izlascima, ali i potencijalnom ozvaničenju tog odnosa. Takođe dobar period za sklapanje poslovnih partnerstava.

♥ 8 polje & Podznak Škorpija ♥

Kada tranzitna Venera iz Blizanaca prolazi kroz 8 polje natala, koje se baš i ne smatra previše emotivnim poljem, ljubavna dešavanja u narednom periodu će više da budu skrivena, po malo čudna, neobična. Ovo je polje svega onoga što se ne vidi golim okom, pa je moguće da ćete u ovom periodu otkriti da gajite neke emocije prema nekome, ili će pak neko da otkrije da gaji emocije prema vama ~ i tako da krene simpatično udvaranje preko poruka ili kraćih telefonskih razgovora. Ali, generalno, ne očekujte previše u ovom periodu što se tiče ljubavi. Za one koji već neko vreme imaju problema sa jačom & lepšom polovinom, ovaj period bi mogao da donese prekid tog emotivnog odnosa. Zato, energiju ove znatiželjne Venere iz Blizanaca možete usmeriti ka izučavanju ezoterije, magije, divinacije, onostranog i prikupljanju znanja iz tih oblasti života.

♥ 9 polje & Podznak Vaga ♥

Kada tranzitna Venera iz Blizanaca prolazi kroz 9 polje natala, želećete više nego obično da budete slobodni, da proširite svoje vidike, da uživate više u životu, ali više u onom intelektualnom i duhovnom smislu, nego u onom materijalnom i telesnom. Puno će se razmišljati i razgovarati & filozofirati o ljubavi. Moguće su simpatije sa vrlo učenim ljudima, kontakti sa Astrolozima radi ljubavnih konsultacija. Naravno, kao polje inostranstva i dužih puteva, eto ljubavi sa strancem, sa nekim ko živi daleko, ko je druge vere, ili pak ljubav sa nekim koga upoznajete na nekom putovanju ili preko nekog stranca. Ovo polje je i polje avantura ali i afera, pa ova dualna Venera bi mogla da vam donese ili naklonost dve osobe i „sedenje na 2 stolice“, ili pak da unese nove ljubavne vibracije sa vašom lepšom & jačom polovinom.

~ 9 strana ~

27 Comments

Постави коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.