Jedna Duša, dva tela… Venera u Blizancima

Pa tako, tranzitna Venera planeta ljubavi i svega lepog u životu, koja je u znaku komunikacije i intelektualnosti, znaku Blizanaca, u narednom periodu će staviti apsolutni fokus na odnose sa drugima, razgovore i razmene ideja i planova, komunikaciju koja uvek u sebi ima veliku dozu pozitivnosti i podsticaja, pa eto i druženja sa istomišljenicima, većim grupama, i uvećane aktivnosti na društvenim mrežama u želji da se dan obogati kako intelektualnim, tako i kreativnim energijama. Idealan period za čitanje & pisanje posebno za poslove koji su povezani sa time.

Posebno zbog samog Merkura koji će biti tu u Biku, do 3 Juna, tj u Blizancima od 3 Juna, ovo će biti dobar period i za razgovore za posao, promene na radnom mestu & vezane za poslovne ugovore, slobodno razmenjujte ideje, savetujte, slušajte šta vas drugi savetuju, jer ovo je period nadograđivanja vašeg životnog iskustva. Energija Blizanaca je slična energiji Ovna, ovo je energija deteta koje počinje da spoznaje svet oko sebe, dete koje je spontano, nema dlake na jeziku, zabada nos gde god stigne, testira granice koje mu roditelji nameću, stalno istražuje, gleda, pipka, miriše, proba.

Te tako, sa tranzitnom Venerom u Blizancima u narednom periodu sve će nas interesovati, i ono što do sad i nismo smatrali previše zanimljivim i važnim u svom životu. Ova Venera u Blizancima će nam sa tom neiskvarenom i pozitivnom dečijom energijom doneti želju za učenjem, ali i stvaranjem, te će tako naredni period biti izuzetno pozitivan za sve nas (naravno pod uslovom da ova Venera nije u lošem aspektu sa nekom od vaših natalnih planeta)

~ 6 strana ~

27 Comments

Постави коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.