Jedna Duša, dva tela… Venera u Blizancima

Where stories live

Venera je okrenuta druženju, zabavljanju, uživanjima, ljubavi, ali i obezbeđivanju finansija koje mogu da uvećaju komfor i uživanje u životu, a Blizanci s druge strane imaju sasvim dovoljno i ideja i energije da sve to isplaniraju i sprovedu u delo.

Dok je bila u svom sedištu, znaku Bika, ova Venera nam je donela tj probudila želju za stabilnošću u privatnom životu, ali i želju da se ne menja ništa previše na tom polju, da ne bude nikakvih iznenađenja i neplaniranih situacija. E, sad kad je prešla u Blizance, upravo će to da nam donese, promene, flert, koketiranja, reči koje obavezno imaju svoj „rep“ i mogu da znače i nešto potpuno drugačije od očekivanog, donosi nam nova poznanstva, nove mogućnosti komunikacije i prilike da budemo češće van svog doma.

qinni_ “ Listen to the sound of my heart… large version Tumblr _ dA _ Instagram ”

Venera u Blizancima budi ljubav, ali prvenstveno onu jednostavnu, dečiju, platonsku. Ovo su sve one simpatije koje kad pogledamo počnemo da se smeškamo i vrpoljimo i crvenimo u obrazima, pa nam ova Venera onda malo pomogne sa par reči da možemo da se bliže upoznamo sa nama dragom osobom.

Pošto je, kao što sam malopre i napisala, i sam Merkur, vladar Blizanaca, u Biku, i biće u recepciji po vladarstvu sa njom sve do 3 Juna, naravno da će naredni period biti okrenut komunikaciji, dogovorima, pregovorima, obećanjima, novim poznanstvima. Emotivne priče koje se sad dešavaju će više biti simpatisanja i platonske ljubavi, jer Venera u Blizancima nije baš tip koji voli da se obavezuje, niti da poštuje baš sva pravila emotivnih odnosa, kao što je napr Venera u Biku.

~ 2 strana ~

27 Comments

Постави коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.