Jedna Duša, dva tela… Venera u Blizancima

○ tranzitna Venera konjukcija natalni Saturn : uticaj ovog tranzita može u Vama probuditi neke vrlo prijatne i drage uspomene na neku osobu iz prošlosti prema kojoj ste gajili nekada davno jake ljubavne emocije, pa tako može i da se može pojaviti i jaka želja za obnavljanjem tih emocija i obnavljanjem kontakta sa tom osobom, ali i javljanje ljubavi iz prošlosti, ljubav koja je čista Karma, pa su tu i naravno pomirenja, kao obnavljanje kontakta i sa prijateljima sa kojima niste dugo bili u kontaktu, ne samo sa osobom koja vam je nekada emotivno nešto značila.

○ tranzitna Venera konjukcija natalni Severni Mesečev Čvor : pošto je Severni Mesečev Čvor povezan sa Karmom, i to onom Karmom koju treba tek da ostvarimo u ovom životu, kao i sve ono što treba tek da naučimo ovoj inkarnaciji, to je nova ljubav, nova Karma, tj ova konjukcija može na Vaš Put da Vam donese sudbinsku ljubav, osobu sa kojom trebate (morate) da se sretnete, jer oboje imate da naučite onog drugog puno toga o životu, ljubavi i sreći.

○ tranzitna Venera konjukcija natalni Južni Mesečev Čvor : Južni Mesečev Čvor se takođe povezuje za Karmu, ali to je sva Karma koju mi nosimo iz svih naših prošlih života. Vrlo često ova konjukcija može čak i da „uspava“ na neko vreme Vaš ljubavni život, jer Južni Mesečev Čvor je ono što ste već doživeli & naučili, pa tako uz Veneru i ne osećate potrebu da trebate da budete u ljubavnom odnosu. S druge strane, može da na Vaš Put donese ljubav iz prošlih života, emotivni de-ža-vu, tj osobu sa kojom još uvek imate neraščišćene ljubavne Karme.

🎶 Do sledećeg čitanja, puno pozdrava od Vašeg 🎶

🎶 Astrologa Nevenke Blažik 🎶

💌 Dnevnik & Telegram 💌
🐦 Dnevnik & Twitter 🐦
🎙️ Dnevnik & Youtube 🎙️
🖼️ Dnevnik & Tumblr 🖼️
📲 Dnevnik & Tik-Tok 📲
📧 Dnevnik & Threads 📧
💐 Dnevnik & Instagram 💐
🪄 Astrološke Konsultacije 🪄
{prolećna mega-akcija i dalje u toku}
Kontakt :
ili Telegram™️ +381 63 14 500 39
ili Viber™️+381 67 73 55 914
ili WhatsApp™️ +381 61 17 04 231

~ 12 strana ~

27 Comments

Постави коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.