Dnevni podsetnik za dobre vibracije 14 April

  • još 261 dana do kraja 2024 godine 🪬
  • još 68 dana (od 92) do početka Leta 🏖️
  • 25 dan (od 30) Sunca u Ovnu (tu do 19-04) 🌞
  • 7 dan (od 163) uticaja Totalnog Pomračenja Sunca (traje do 18-09) 🌚
  • 7 dan (od 14) Mladog Meseca na 19° Ovna (uticaj do 25-04) 🌑
  • 36 dan (od 66) Merkura u Ovnu (tu do 15-05) 🎯
  • 12 dan (od 23) Rx hoda Merkura u Ovnu (traje do 25-04) 🌀
  • 9 dan (od 24) Venere u Ovnu (tu do 29-04) 💃
  • 22 dan (od 38) Marsa u Ribama (tu do 30-04) 🎣
  • još 93 dana (od 114) do početka 1 faze Rx senke Jupitera u Biku (od 15-07) 🍀
  • još 42 dana (od 376) do prelaska Jupitera u znak Blizanaca (26-05) 👫
  • još 80 dana (od 98) do završetka 1 faze Rx senke Saturna iz Riba (Rx od 29-06) ⌛️
  • još 32 dana (od 106) do početka 1 faze Rx senke Urana iz Bika (Rx od 15-05) 🔭
  • još 81 dan (od 113) do završetka 1 faze Rx senke Neptuna iz Riba (Rx od 04-07) ⚓️
  • još 20 dana (od 114) do završetka 1 faze Rx senke Plutona iz Vodolije (Rx od 02-05) 🌋
  • još 103 dana (od 116) do završetka 1 faze Rx senke Hirona iz Ovna (Rx od 26-07) 🧬
    • 17h23 Mesec 11° Raka kvadrat Venera 11° Ovna
    • 23h47 Mesec 15° Raka trigon Saturn 15° Riba

Današnji Sunčev dan nam donosi Mesec u znaku Raka koji će prvo ceo dan da odmara, da bi tek predveče imao napet odnos preko aspekta kvadrata sa Venerom iz Ovna, i pred sam kraj dana lep skladni aspekt trigona sa Saturnom iz Riba. Tokom dana društvo će da mu prave Asteroidi Vesta i Astrea.

Energije kvadrata između Meseca iz Raka i Venere iz Ovna koja je počela da dolazi pod uticaj Sunčevih zraka, vidno i štetno mogu da utiču na prvenstveno naše porodične odnose, pa posredno tako i na odnos sa dragom osobom, a čak i prijateljima. Dok traje ova energija na Nebu intenzivnije nego obično, osećamo sve svoje blokade, strahove, i nesigurnosti, i to u situacijama u kojima treba da se otvorimo prema drugima i pokažemo svoja osećanja. Pošto je Mesec u svom sedištu, njegova plima i oseka na naše ponašanje je naglašenija, a sama Venera ne samo što je u znaku svog izgona koji je maksimalno oslabljuje, već je i pod Sunčevim zracima, danas na par sati nam može doneti neke situacije u kojima ćemo biti deo nekog razgovora ili sa ukućanima, ili sa dragom osobom, gde ćemo morati da pričamo o svojim osećanjima, što zbog straha da se ne naruši lična zona komfora, može da donese ekskalaciju subjektivnih reakcija, i vrlo štetno utiče na taj razgovor, tj sagovornike. Na nekom jednostavnijem nivou, ovaj kvadrat može da ukaže na neplanirani trošak, izdatak, ili pak spoznaju da posedujemo nešto što je ili izgubilo svoj kvalitet i pravu funkciju, a nismo u mogućnosti da to ispravimo.

Na sreću, u pomoć stižu energije trigona između ovog Meseca iz Raka i Saturna iz Riba, koji će ako i dođe do eskalacije osećanja i emotivnih razgovora nam pomoći da polako se vratimo u harmonične energije i dođemo do makar „zlatne sredine“. Kvadrat Meseca iz Raka i Venere iz Ovna stavio je mnoge od nas na raskrstnicu da moramo da biramo da li da budemo ono što mi želimo da budemo, ili pak da budemo ono što drugi očekuju od nas, kako ne bi povredili te osobe do kojih nam je stalo. Zahvaljujući upravo ovom Saturnu, taj odabir će biti malo lakši, jer ćemo da shvatimo da šta god da smo odabrali, odabrali smo ispravan Put. Za neke, ova kombinacija može da bude unutrašnja borba između toga da li da se odabere posao da bude na prvom mestu, ili pak da se fokus usmeri na privatne odnose, i želja da se posavetujemo sa nekim starijim ili iskusnijim od nas. Posebno za žene će ova kombinacija Meseca & Venere & Saturna biti važna, jer ih ona stavlja u situaciju da razmišljaju o svom životu ~ da li sam dobro odabrala što sam se fokusirala na posao, a ne osnovala porodicu, tj ~ da li sam dobro odabrala što sam se fokusirala na brak i porodicu, a ne na posao i karijeru? Saturn je tu samo da im šapne da koji god da su izbor napravile, dobar je, i da nikad nije kasno krenuti i u tom drugom pravcu.

Mesec u Raku u društvu Veste i Astree nas okreće prvenstveno privatnom životu, i rešavanju pitanja vezanih za naš dom, porodicu, pa tako i lepšu & jaču polovinu. Vesta je posvećenost, vernost, i kao ćerka Saturna, ona je vezana za Veru, i pokazuje onaj deo našeg života u kojem mi želimo da se posvetimo 100%. Mesec i Vesta iz Raka tako danas nam donose mogućnost da donesemo odluku čemu sada u ovom periodu želimo celim srcem da se posvetimo, čak i po cenu da tako zapostavimo druge oblasti našeg života. Astrea s druge strane je vezana za moralne vrednost, zdrav razum i praktično rasuđivanje. Pa tako zajedno sa Mesecom iz Raka, njih dvoje nam skreću pažnju na deo života vezan za dom & porodicu i partnerske odnose, gde treba da donesemo odluku (odluke) i da te odluke budu u skladu sa našim moralnim načelima, posebno ako taj deo života već neko vreme predstavlja izvor stresa i negativnih emocija.

📩 Dnevnik & Telegram 💌
🐦 Dnevnik & Twitter 🐦
🎼 Dnevnik & Youtube 🎼
🎭 Dnevnik & Tumblr 🎭
📲 Dnevnik & Tik-Tok 📲
🪄 Astrološke Konsultacije 🪄

Dnevnik Jednog Astrologa Youtube

Постави коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.