Sreda 17. Jul 2019.

Sreda 17-07-2019

dan Merkura

Dan nam počinje sa energijama pomračenja koje je bilo sinoć (oko 23h38) Mesečak je u praznom hodu.Oko podne prealzi u znak Vodolije i od aspekata imaće odmah opoziciju sa Merkurom iz Lava, pa sekstil sa Hironom iz Ovna i kvadrat sa Uranom iz Bika i to će mu biti sve od obaveza danas. Od ostalih aspekata, Venera iz Raka ima opoziciju sa Saturnom iz Jarca i posle toga i konjukciju sa Severnim Mesečevim Čvorom.

Noć nam počinje dosta ošamućeno i dekoncentrisano. Teško nam ide da se uspavamo, mnogo toga nam se vrzma u glavi (generalno sve potpuno besmisleno, što nam dodatno pojačava tenziju i nervozu) Ako i kada uspemo da zaspimo, snovi će biti sve samo ne smisleni. Previše simbolike, gužve, sve je nekako Alisa u zemlji čuda. Tek pred zoru simbolika se malo smiruje i ipak dobijamo određene (logične) poruke od Viših Kosmičkih Sila. Poruka sna će biti vezana za osobu i situaciju koja nam „skakuće po ganglijama“ već neko vreme, a vrlo skoro ćemo dobiti priliku da obustavimo to skakutanje jednom za svagda.

Jutro kreće po malo „na 3 ipo ćoške“, i dalje se osećamo napeto i nervozno, možda čak nam na kratko glavobolja „zabiberi“ prvu jutarnju. Metereopate će danas od ranog jutra imati pune ruke posla, kao i svi srčani bolesnici i asmatičari. Samo jutro će biti okrenuto rešavanju nekih zaostalih problema od juče što se tiče nekog razgovora sa nekim ili nekih informacija za koje smo tek sada shvatili da su nepotpune ili netačne. Bićemo pod utiskom i neke rasprave od juče i generalno celo jutro ćemo se rvati sa svakojakim mislima, što naravno može loše da utiče na koncentraciju i organizaciju današnjih obaveza.

Prepodne nam protiče dosta užurbano, ali opet u isto vreme se sve otaljava i nikako da dođemo do onoga što želimo, kako bi već jednom završili neke (poslovne, porodične) obaveze. Moguće je da ćemo i čuti neke vesti koje će nas dodatno iznervirati, ali ćemo nekako preći preko toga, jer jednostavno nećemo imati vremena da se posvetimo tom novonastalom problemu više od željenog. U toku prepodneva obratite pažnju u prevozu, ili pak potencijalne povrede & pada, usled slabije koncentracije i nepotrebnog brzanja. Moguće su kraće rasprave sa mlađim (ili srednjovečnim) muškarcima.

Od podne malo lakše krećemo da mislimo i dišemo. Ali, na žalost, na kratko. Ovog puta, potencijalni problem dolazi od strane žena iz naše okoline, koje niti će imati strpljenja niti sluha da saslušaju i našu stranu, te je moguće da ćemo uleteti u neku situaciju iz koje ćemo vrlo teško da se izvučemo (čak i oni koji su prirodno talentovani za diplomatiju) Najviše problema će biti vezano za posao (za one koji su na poslu, mogu očekivati vrlo napetu i neprijatnu situaciju na radnom mestu, a za one koji su u pregovorima vezanim za potencijalno radno mesto, mogli bi da se nađu u „nebranom grožđu“ i da im propadnu pregovori zbog loših – namerno pogrešno – serviranih informacija)

Popodne u želji i nadi da se izvučemo iz ove bezvezne situacije možemo da uletimo u potpuno neplaniranu novu problematičnu situaciju (i to posebno sa ukućanima) Takođe, mogući su problemi sa tehnologijom i strujom, koji debelo mogu da nam odlože završavanje današnjih obaveza, što naravno može da utiče loše na naše raspoloženje i koncentraciju (pa na kraju i na zdravlje) U toku popodneva možemo da očekujemo i neke vrlo iritantne vesti od strane mlađih muških osoba iz naše okoline, a isto tako ćemo morati da povedemo opet računa u prevozu (posebno ako mi sami smo za volanom i ako idemo nekim autoputem)

Predveče ništa bolja situacija. Što se više budemo trudili da održimo diplomatske odnose sa okolinom, to će pritisak i potencijalni konflikti sve više i više (ko kvasac) da rastu. Najviše problema će biti vezano ili za finansije ili pak za neku (ne)pokretnu imovinu koja je već dugo vremena nekome iz naše okoline „trn u oku“. Moguće je i da će doći do konflikta između mlađih i starijih članova porodice, a da se mi nađemo negde „između dve vatre“ ni tamo ni vamo i da se na kraju sve sruči na nas, ni krive ni dužne. Uzdržite se od komentara i uzvraćanja „paljbe“, to će biti potpuno besmisleno gubljenje i vremena i energije.

Veče će tek biti napeto, imaćemo utisak da smo u društvu električnih jegulja. Nikako nećemo uspevati da se nađemo na istim talasnim dužinama sa sagovornicima, mi o klin, oni o ploču. Moguće je i da ćemo čuti opet neke ne baš prijatne vesti od bliskih prijatelja (ili pak rođaka) vezanih za njihovo zdravlje ili situaciju na radnom mestu. Moguće je i da će neki od nas ponovo imati problema sa zdravljem, najviše vezano za donji deo stomaka, varenje i debelo crevo. Isto tako, moguće je da će neki imati i problema sa aritmijom, krvnim pritiskom ili pak bolovima u zglobovima i venama. Bilo bi dobro naći „5 minuta“ mira i tišine, odmoriti uz neku laganu muziku ili film, uzdržati se od večere (ili pak pojesti nešto od voća, popiti neki čaj) i otići ranije na spavanje.

Постави коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.