Dnevni podsetnik za dobre vibracije Ponedeljak 24 Jun

  • još 192 dana do kraja 2024 godine 🪬🧿
  • 5 dan Leta 🍨🏝️
  • 5 dan (od 30) Sunca u Raku (tu do 22-07) 🌞🦀
  • 72 dan (od 163) uticaja Totalnog Pomračenja Sunca (uticaj do 18-09) 🌚🌚
  • 3 dan (od 15) uticaja Punog Meseca iz Jarca (uticaj do 06-07) 🌙🐐
  • 7 dan (od 15) Merkura u Raku (tu do 02-07) 🎙️🦀
  • još 23 dana (od 65) do početka 1 faze Rx-senke Merkura (RxS počinje od 17-07) 💭🌀
  • 7 dan (od 24) Venere u Raku (tu do 11-07) 💃🏻🦀
  • 16 dan (od 38) Marsa u Biku (tu do 20-07) 🎯🐂
    • još 21 dan (od 114) do početka 1 faze Rx senke Jupitera (RxS počinje od 15-07) 🍀💰
    • 28 dan (od 379) Jupitera u Blizanacima (tu do 09-06-2025) 👫🏻👩🏻‍🤝‍👨🏼
    • još 5 dana (od 98) do kraja 1 faze Rx senke Saturna iz Riba (Rx počinje 29-06) 🪐⌛️
    • 33 dan (od 106) 1 faze Rx senke Urana iz Bika (Rx počinje od 29-08) 📡🔭
    • još 12 dana (od 113) do kraja 1 faze Rx senke Neptuna iz Riba (Rx počinje od 04-07) ⚓️🌊
    • 52 dan (od 163) Rx hoda Plutona iz Vodolije (Rx do 12-10) 📿🌋
    • još 33 dana (od 116) do kraja 1 faze Rx senke Hirona iz Ovna (Rx počinje od 26-07) ⚕️🧬
      • 05h05 Mesec 29° Jarca sekstil Neptun 29° Riba
      • 05h15 Mesec prelazi u znak Vodolije
      • 07h50 Mesec konjunkcija Rx Pluton 01° Vodolije
      • 16h51 Mesec 06° Vodolije trigon Jupiter 06° Blizanaca

Današnji Mesečev dan nam počinje sa Mesecom u Jarcu koji će još samo da se druži preko sekstila sa Neptunom iz Riba, da bi odmah posle toga prešao u znak Vodolije, i odmah pak sklopio konjunkciju sa Rx Plutonom. Nešto kasnije imaće još samo lep trigon sa Jupiterom iz Blizanaca i posle će da odmara do kraja dana.

Mesec iz Jarca u sekstilu sa Neptunom iz Riba nam u ovako ranim jutarnjim satima može prvenstveno doneti malo uvećanu želju za dodatnim odmorom i snom, poznato vam je to osećanje, ono onda kada znate da morate da ustanete, ali bi ipak još samo „5 minuta žmurili“, i sanjali još malo neki lep san. Naravno, za ranoranioce, ovo može da bude divna inspirativna energija koja će uz dobru muziku na radiju, i velikom šoljom kafe (čaja, kako ko) da pokrene kreativne talente, pa da tako vrlo lepo započnu novu radnu nedelju. Ovo je takođe i energija koja može u tim ranim jutarnjim satima da nam skrene pažnju na neku osobu, ili situaciju, gde možemo da pomognemo nekim svojim savetom ili dobrim delom.

Kada je tranzitni Mesec u Vodoliji, ta dva dana će za neke da bude mnogo lepo, a za neke ne baš. Ne samo zbog ideje o tome da li ovaj Mesec ima dobre ili loše aspekte sa vašim natalnim planetama, već i zato što kada je on u Vodoliji, dešavaju se češće nego obično neke neobične i neočekivane situacije, pa za one koji ne vole iznenađenja, eto potencijalnog nerviranja u najavi, jer će im ovaj Mesečak zagarantovano pobrkati obaveze u dnevnom rasporedu. Mesec u Vodoliji nas okreće ka drugima, druženju, udruživanju, grupama, društvenim mrežama. Ova dva naredna dana znatiželja će biti uvećana, kao i interesovanje za tehniku, tehnologiju, moderno, ali isto tako i za društvena pitanja vezana za humanitarne organizacije.

Konjunkcija Meseca i Rx Plutona budi u nama duboko zakopane i skrivene emocije i osećanja. Naravno, zajedno sa tim, budi se i snažna intuicija i unutrašnji glas. Ali, ovo je ipak dosta teška energija, jer ume da probudi i onu skrivenu negativnu crtu u čoveku ~ crnu želje za kontrolom i dominacijom. Posebno ako će ovo dvoje da imaju neki aspekt sa nekom vašom natalnom planetom, možete da očekujete susrete sa osobama koje su dosta autoritativne, dominantne, željne moći, ali sve to je prikriveno iza društveno zanimljive i originalno & ekscentrične maske. Mesec u konjunkciji sa Plutonom posebno u Vodoliji, može danas da nam na žalost donesu i loše vesti „iz zemlje i sveta“ zbog nekih Mundanih događaja gde stradaju narodi, ili pak na neke prirodne katastrofe (zemljotres, poplava, vulkan, požar…)

Lep trigon Meseca iz Vodolije sa Jupiterom iz Blizanaca je vrlo vesela i lagana energija koja bi mogla da vam donese puno sreće danas (naročito ako Mesec ili Jupiter imaju lep aspekt sa vašim natalnim planetama) Dva vazdušna znaka koja su uvek okrenuta druženju, pričama, razmeni ideja, šali, danas mogu da nam donesu lepe trenutke sa dragim osobama, prijateljima, ali i na radnom mestu, jer mogu lepo da uklope kreativan rad sa povremenim šalama. Njih dvoje danas mogu da nam obnove i ojačaju nadu i Veru, jer nam se može desiti nešto zaista neobično i neverovatno (u pozitivu, naravno) Mogu da nam donesu kontakte sa strancima, učenjacima, putnicima, trgovcima, od kojih možemo da čujemo zanimljive priče, ali i savete & životne mudrosti.

“Jedan od ključeva za uspeh je
znati šta treba da se uradi,
čak i kada nemate želju to da uradite”

💌 Dnevnik & Telegram 💌
🐦 Dnevnik & Twitter 🐦
🎙️ Dnevnik & Youtube 🎙️
🖼️ Dnevnik & Tumblr 🖼️
📲 Dnevnik & Tik-Tok 📲
📧 Dnevnik & Threads 📧
💐 Dnevnik & Instagram 💐
🪄 Astrološke Konsultacije 🪄
{letnja akcija je u toku}
Kontakt PORUKA (bez poziva, hvala unapred) :
ili Telegram™️ +381 63 14 500 39

(kao i Grupa „Dnevnik Jednog Astrologa„)
ili Viber™️+381 67 73 55 914
ili WhatsApp™️ +381 61 17 04 231

(kao i Grupa „Dnevnik Jednog Astrologa„)
ili Skype™️ : Astrolog Nevenka Blažik

🪩 🪩 🪩 Kanal Dnevnik Jednog Astrologa YouTube 🪩 🪩 🪩

Постави коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.