Dnevni podsetnik za dobre vibracije Petak 21 Jun

  • još 195 dana do kraja 2024 godine 🪬🧿
  • 2 dan Leta 🍨🏝️
  • 2 dan (od 30) Sunca u Raku (tu do 22-07) 🌞🦀
  • 69 dan (od 163) uticaja Totalnog Pomračenja Sunca (uticaj do 18-09) 🌚🌚
  • 14 dan (od 15) uticaja Mladog Meseca u Blizancima (uticaj do 22-06) 🌙♊
  • 4 dan (od 15) Merkura u Raku (tu do 02-07) 🎙️🦀
  • još 26 dana (od 65) do početka 1 faze Rx-senke Merkura (RxS počinje od 17-07) 💭🌀
  • 4 dan (od 24) Venere u Raku (tu do 11-07) 💃🏻🦀
  • 13 dan (od 38) Marsa u Biku (tu do 20-07) 🎯🐂
    • još 24 dana (od 114) do početka 1 faze Rx senke Jupitera (RxS počinje od 15-07) 🍀💰
    • 25 dan (od 379) Jupitera u Blizanacima (tu do 09-06-2025) 👫🏻👩🏻‍🤝‍👨🏼
    • još 8 dana (od 98) do kraja 1 faze Rx senke Saturna iz Riba (Rx počinje 29-06) 🪐⌛️
    • 30 dan (od 106) 1 faze Rx senke Urana iz Bika (Rx počinje od 29-08) 📡🔭
    • još 15 dana (od 113) do kraja 1 faze Rx senke Neptuna iz Riba (Rx počinje od 04-07) ⚓️🌊
    • 49 dan (od 163) Rx hoda Plutona iz Vodolije (Rx do 12-10) 📿🌋
    • još 36 dana (od 116) do kraja 1 faze Rx senke Hirona iz Ovna (Rx počinje od 26-07) ⚕️🧬
      • 18h22 Merkur 09° Raka sekstil Mars 09° Bika 🗣️💪
        • 06h07 Mesec 19° Strelca kvadrat Saturn 19° Riba 😵‍💫😵
        • 12h40 Mesec 23° Strelca trigon Hiron 23° Ovna ⚕️❤️‍🩹

Današnji Venerin dan će nam doneti priliku da malo ojačamo sebe, ozdravimo kako um, tako i Dušu i telo, dan okrenut lečenju rana, i ostavljanju teške prošlosti iza nas. Na Nebu imamo Merkur iz Raka u lepom sekstilu sa Marsom iz Bika, dok će Mesec iz Strelca prvo da ima kvadrat sa Saturnom iz Riba, a posle toga trigon sa Hironom iz Ovna.

Merkur iz Raka u sekstilu sa Marsom iz Bika je dobra energija koja nam pomaže da snagom uma, razbistrimo svoje emocije i osećanja, i usmerimo ih u pravom pravcu, i na taj način da dođemo do željenog cilja. Ovaj tranzit nam donosi period od nekoliko dana kada ćemo mnogo brže i lakše da razmišljamo, dobro ćemo usklađivati razum i emocije, a komunikacija sa okolinom će biti otvorenija i jasnija. Ovih nekoliko dana bićemo usmereni na sve ono što je vezano za ideje, planove, dokumenta, organizaciju ne samo naše svakodnevnice, već i događaja koji treba da se realizuju u bliskoj budućnosti. Mnogo toga će biti vezano za obrazovanje, zakon, inostranstvo, trgovinu, tehniku. Ovo je odličan period da se podnese molba za posao, ili osmisli sam CV, takođe i dobar period da se nauči nešto novo što će poboljšati trenutnu situaciju na radnom mestu. Isto tako, odličan period za pokretanje novih poslovnih projekata {posebno ako imaju veze sa učenjem, strancima, brigom & organizacijom života drugih u cilju njihovog i intelektualnog i fizičkog usavršavanja}

Mesec iz Strelca kada sklopi kvadrat sa Saturnom iz Riba je donosi tešku energiju. Aspekt kvadrata je izazov, prepreka, test izdržljivosti i snalažljivosti, on nije negacija da se nešto neće desiti ni sad ni ikada, već samo pritisak kako od strane okoline, tako i pritisak zbog ličnih očekivanja, da li ćemo uspeti da budemo dovoljno snažni, hrabri i disciplinovani, i pregrmeti neki težak period u kojem smo se našli. Mesec je naša Duša, naše emocije i osećanja, naša svest, pa tako i naša reakcija na sve događaje oko nas. Saturna je pak ozbiljan, neko ko se odriče svega, ko je restriktivan, koji smatra da su te „emotivne“ stvari traćenje vremena (sem ako ne nađe način da profitira od njih) i da sve u životu mora da bude „rad-red-disciplina“ gde nema mesta osećanjima. Saturnova priroda je takva da može da uspe samo kada je neko drugi zakinut, tj ko se spustio na njegov nivo (slab, ugrožen, podređen, bolestan, zao…) On uzima od drugih, jer on nema svoje, a on ovde na par sati danas oduzima od Meseca, pa tako i nas, svu radost života. On će na par sati da ubedi ovaj Mesec da je život teret, obaveza, odgovornost, da je surova realnost jedino mesto gde on može da obitava, i da stalno mora da se oseća podređeno, da se pravda, da se preispituje, da ćuti kada mu se nešto brani ili nameću tuđe ideja.

Lep trigon između Meseca iz Strelca i Hirona iz Ovna nam danas pomaže da zaobiđemo subjektivni pristup u rešavanju nekih problema ili „nezalečenih rana“ iz prošlosti. Toplina ovog trigona nas tako usmerava ka Putu da kroz nežniji pristup nekom problemu (rani) dođemo do rešenja. Ovaj trigon nam skreće pažnju na našu „Ahilovu petu“ tj na sve one delove našeg života koji su nam na bilo koji način „rana“ koju nikako da zacelimo. Takođe, uči nas, ili nas samo podseća, da je u redu biti drugačiji, da je potpuno OK da se ne uklapamo u ama baš svako društvo, i da nema ničeg lošeg ako malo „štrčimo iz gomile“. Takođe, skreće nam pažnju da ne dozvolimo da taj neki naš problem koji dugo već vremena „nosimo“ sa sobom, ili pak ta neka naša „rana“, nam ne bude osnova za naš stav prema životu i drugim ljudima, tj da ih ne koristimo kao nesvesni „štit“, u cilju da se sklonimo iz neke za nas komplikovane situacije, ili nekog odnosa sa nekim koji nas zbunjuje i budi osećanje nesigurnosti i nelagodnosti. Mesec i Hiron nas takođe danas mogu odvesti i na Put istraživanja naše podsvesti, našeg odnosa sa domom i porodicom, ali i željama vezanim za duhovno ili ezoteriju.

“Telo ne poseduje Dušu.
Duša ne samo što poseduje telo,
Nego ona usavršava i prosvetljuje telo
I ispunjava njegovu svrhu.”

💌 Dnevnik & Telegram 💌
🐦 Dnevnik & Twitter 🐦
🎙️ Dnevnik & Youtube 🎙️
🖼️ Dnevnik & Tumblr 🖼️
📲 Dnevnik & Tik-Tok 📲
📧 Dnevnik & Threads 📧
💐 Dnevnik & Instagram 💐
🪄 Astrološke Konsultacije 🪄
{letnja akcija je u toku}
Kontakt PORUKA (bez poziva, hvala unapred) :
ili Telegram™️ +381 63 14 500 39

(kao i Grupa „Dnevnik Jednog Astrologa„)
ili Viber™️+381 67 73 55 914
ili WhatsApp™️ +381 61 17 04 231

(kao i Grupa „Dnevnik Jednog Astrologa„)
ili Skype™️ : Astrolog Nevenka Blažik

🪩 🪩 🪩 Kanal Dnevnik Jednog Astrologa YouTube 🪩 🪩 🪩

Постави коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.