Dnevni podsetnik za dobre vibracije Četvrtak 20 Jun

  • još 196 dana do kraja 2024 godine 🪬🧿
  • 1 dan Leta 🍨🏝️
  • 1 dan (od 30) (tu do 22-07) 🌞🦀
  • 68 dan (od 163) uticaja Totalnog Pomračenja Sunca (uticaj do 18-09) 🌚🌚
  • 13 dan (od 15) uticaja Mladog Meseca u Blizancima (uticaj do 22-06) 🌙♊
  • 3 dan (od 15) Merkura u Raku (tu do 02-07) 🎙️🦀
  • još 27 dana (od 65) do početka 1 faze Rx-senke Merkura (RxS počinje od 17-07) 💭🌀
  • 3 dan (od 24) Venere u Raku (tu do 11-07) 💃🏻🦀
  • 12 dan (od 38) Marsa u Biku (tu do 20-07) 🎯🐂
    • još 25 dana (od 114) do početka 1 faze Rx senke Jupitera (RxS počinje od 15-07) 🍀💰
    • 24 dan (od 379) Jupitera u Blizanacima (tu do 09-06-2025) 👫🏻👩🏻‍🤝‍👨🏼
    • još 9 dana (od 98) do kraja 1 faze Rx senke Saturna iz Riba (Rx počinje 29-06) 🪐⌛️
    • 29 dan (od 106) 1 faze Rx senke Urana iz Bika (Rx počinje od 29-08) 📡🔭
    • još 16 dana (od 113) do kraja 1 faze Rx senke Neptuna iz Riba (Rx počinje od 04-07) ⚓️🌊
    • 48 dan (od 163) Rx hoda Plutona iz Vodolije (Rx do 12-10) 📿🌋
    • još 35 dana (od 116) do kraja 1 faze Rx senke Hirona iz Ovna (Rx počinje od 26-07) ⚕️🧬
      • 20h12 Sunce 29° Blizanaca kvadrat Neptun 29° Riba 🫥😶‍🌫️
      • 22h51 Sunce u Raku (tu do 22-07) stiglo Leto ! 🌞🦀
      • 05h21 Mesec 05° Strelca opozicija Jupiter 05° Blizanaca 🍹🫕
      • 16h21 Mesec 11° Strelca trigon & sekstil Lunarni Čvorovi 11° Ovan & Vaga 🎀🎈

Današnji Jupiterov dan će nam doneti nove energije, jer nam od danas počinje Leto! Pre nego što Sunce pređe u znak Raka, imaće još samo kvadrat sa Neptunom iz Riba. Mesečak je u Strelcu i danas će se družiti preko opozicije sa Jupiterom iz Blizanaca i preko skladnog aspekta sa Lunarnim Čvorovima sa ose Ovna & Vaga.

Sunce u kvadratu sa Neptunom nije baš lagana energija. Ovaj tranzitni dekster kvadrat između Sunca i Neptuna nam tako donosi određenu bezvoljnost, letargiju, lenjost, stav „ma ostavi to za sutra“, tj „ima vremena“, tj „a šta imam da se trudim kada mi ništa ne ide od ruke“ i sl… Takođe, ovaj kvadrat slabi nam imunitet i vitalnost, pa u toku njegovog trajanja (koje može da bude i par dana pre i par dana posle egzaktnog aspekta) možemo da očekujemo i porast prehlada, infekcija, virusa, ali i ostalih komplikacija vezanih za lečenje & oporavak od neke druge bolesti. I naravno, donosi vrlo površan stav generalno prema sopstvenom zdravlju (bilo mentalnom ili fizičkom) Ovaj tranzitni aspekt povećava konfuziju i neorganizovanost. Ovaj aspekt kvadrata između Sunca i Neptuna koji su oboje u promenljivim znacima tako čoveku može da donese da jedno misli, drugo kaže, a treće uradi, pa zbuni ne samo sagovornika, već i samog sebe…

Sunce u znaku Raka nas okreće ka nama samima, ka našim korenima (tj potrazi za smislom života) ka domu, porodici, bliskim prijateljima, usmerava naše energije ka uspostavljanju bolje kontrole nad našim osećanjem sigurnosti i sve ono dobro i loše što utiče na našu zonu komfora (da ih malo dovedemo u red, promenimo neke životne prioritete, stavove, navike…) i naravno, usmerava naše energije ka drugima u cilju pomaganja, negovanja, ili bilo kog drugog humanog cilja. Znak Raka je vodeni, ženski, kardinalni znak, vrlo emotivan, pun osećanja, pa kada samo Sunce prolazi kroz ovaj znak, ono ne samo što budi i greje te emocije i osećanja, već nam donosi mogućnost i da se lakše izrazimo u odnosu na druge ljude iz naše okoline. Donosi više pozitivne energije u domu (odklanja negativne uticaje podzemnih voda) i snagu i vitalnost porodici, takođe donosi bolji balans između privatnog (Rak) i javnog (Sunce) života, te tako i bolje poslovne & finansijske prilike, jer poznato je da Sunce u Raku je vrlo vešto u štednji i mudrim ulaganjima „bele pare za crne dane“.

Mesečevo druženje sa Jupiterom i Lunarnim Čvorovima je kontradiktorna kombinacija energija. Ona nam donosi lepa osećanja, velikodušnost, ali u isto vreme i potencijal za nedostatak samokontrole i skretanje neželjene pažnje na sebe, iz čiste dosade. Ako ste stidljivi, ovo je dobar trenutak da podelite ipak svoja osećanja, i otvorite se svojim voljenima. Sa ovom kombinacijom osećamo se opuštenije i druželjubivo. Međutim, dobro raspoloženje može se pretvoriti u problem, ako se ljubaznost protumači pogrešno. Vodite računa da vaše preterano velikodušno raspoloženje ne bude pogrešno protumačeno. Butite oprezniji kada javno, posebno na društvenim mrežama, zbog Lunarnih Čvorova, komentarišete nešto, jer je moguće da će to biti pogrešno protumačeno. Ova energija može dodatno da pravi problema ako ste po prirodi skloni preterivanju sa „ićem i pićem“. Dodatno, sa ovom energijom, emotivni odnosi su u problemu, jer se ni od kuda javlja posesivnost i ljubomora, ali i upravo rasprava oko preteranog konzumiranja „ića i pića“. Takođe, ovo je emotivni tobogan, pa posle određene euforije dobrog raspoloženja, najednom možete postati emocionalno uznemireni ili se osećati neraspoloženo, što ponovo može da odvede neke u preterivanje sa „ićem i pićem“.

“Naše misli utiču ne samo na nas,
nego na sve što nas okružuje.
Moramo da upućujemo dobre misli,
pa će nam svima biti bolje.”
Otac Tadej

💌 Dnevnik & Telegram 💌
🐦 Dnevnik & Twitter 🐦
🎙️ Dnevnik & Youtube 🎙️
🖼️ Dnevnik & Tumblr 🖼️
📲 Dnevnik & Tik-Tok 📲
📧 Dnevnik & Threads 📧
💐 Dnevnik & Instagram 💐
🪄 Astrološke Konsultacije 🪄
{letnja akcija je u toku}
Kontakt PORUKA (bez poziva, hvala unapred) :
ili Telegram™️ +381 63 14 500 39

(kao i Grupa „Dnevnik Jednog Astrologa„)
ili Viber™️+381 67 73 55 914
ili WhatsApp™️ +381 61 17 04 231

(kao i Grupa „Dnevnik Jednog Astrologa„)
ili Skype™️ : Astrolog Nevenka Blažik

🪩 🪩 🪩 Kanal Dnevnik Jednog Astrologa YouTube 🪩 🪩 🪩

Постави коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.