Dnevni podsetnik za dobre vibracije Petak 14 Jun

  • još 202 dana do kraja 2024 godine 🪬🧿
  • još 6 dana do početka Leta ⛱️🏝️
  • 24 dan (od 30) Sunca u Blizancima (tu do 20-06) 🌞👬
  • 62 dan (od 163) uticaja Totalnog Pomračenja Sunca (uticaj do 18-09) 🌚🌚
  • 8 dan (od 15) uticaja Mladog Meseca u Blizancima (uticaj do 22-06) 🌙♊
  • 16 dan (od 19) Merkura u Blizancima (tu do 17-06) 🗣️🐂
  • još 33 dana (od 65) do početka 1 faze Rx-senke Merkura (RxS počinje od 17-07) 💭🌀
  • 22 dan (od 25) Venere u Blizancima (tu do 17-06) 💃🏻👬
  • 6 dan (od 38) Marsa u Biku (tu do 20-07) 🎯🐂
    • još 31 dan (od 114) do početka 1 faze Rx senke Jupitera (RxS počinje od 15-07) 🍀💰
    • 18 dan (od 379) Jupitera u Blizanacima (tu do 09-06-2025) 👫🏻👩🏻‍🤝‍👨🏼
    • još 14 dana (od 98) do kraja 1 faze Rx senke Saturna iz Riba (Rx počinje 29-06) 🪐⌛️
    • 23 dan (od 106) 1 faze Rx senke Urana iz Bika (Rx počinje od 29-08) 📡🔭
    • još 20 dana (od 113) do kraja 1 faze Rx senke Neptuna iz Riba (Rx počinje od 04-07) ⚓️🌊
    • 41 dan (od 163) Rx hoda Plutona iz Vodolije (Rx do 12-10) 📿🌋
    • još 41 dan (od 116) do kraja 1 faze Rx senke Hirona iz Ovna (Rx počinje od 26-07) ⚕️🧬
      • 04h01 Merkur 22° Blizanaca sekstil Hiron 22° Ovna 🗣️⚕️
      • 18h32 Kazimi Sunca i Merkura na 24° Blizanaca ❤️‍🔥👑
        • 05h50 Mesec 22° Device kvadrat Merkur 20° Blizanaca 🤐😵‍💫
        • 07h18 Mesec 23° Device kvadrat Sunce 23° Blizanaca (Četvrt) 🌝🌞
        • 09h50 Mesec 24° Device trigon Uran 24° Bika 🃏💯
        • 13h12 Mesec 26° Device kvadrat Venera 26° Blizanaca 😕😒
        • 19h53 Mesec 29° Device opozicija Neptun 29° Riba 🫥😶‍🌫️
        • 20h12 Mesec prelazi u znak Vage 🌙♎
        • 23h39 Mesec 01° Vage trigon Rx Pluton 01° Vodolije ⚖️🏛️

Današnji Venerin dan će biti dinamičan i zanimljiv, i fokus će biti na poboljšanju našeg toka misli, pa tako i komunikacije sa drugima, a takođe bavićemo se i malo finansijama, birokratijom ili nekim porodičnim pitanjima. Na Nebu danas imamo poslednju Četvrt tj kvadrat Meseca i Sunca, koja nam najavljuje Pun Mesec u Jarcu 22 Juna, ta Četvrt tj taj Mesec iz Device će takođe da ima i kvadrat sa Merkurom i Venerom iz Blizanaca, i opoziciju sa Neptunom iz Riba, pre nego što pređe u znak Vage, i pred kraj dana će imati trigon sa Rx Plutonom iz Vodolije. Takođe, ovaj Merkur će imati i lep Kazimi sa Suncem na 24° Blizanaca i sekstil sa Hironom iz Ovna.

Odakle krenuti sa pričom kad ima toliko puno dešavanja na Nebu… da krenemo od Merkura jer će on da bude baš zaposlen danas. Em će da ima sekstil sa Hironom iz Ovna, em će da ima Kazimi sa Suncem u Blizancima, em će da ima kvadrat sa Mesecom iz Device. Različite energije, pa će biti i različitih situacija i dešavanja. Merkurov sekstil sa Hironom smo imali četo u poslednjih par meseci (posebno kada je Merkur bio Rx) i to su misli & reči koje leče ili pak produbljuju još više neke „rane“ ~ jer razgovor uvek dobro dođe, razmena ideja i pogleda na svet može da pomogne u lečenju i zaceljivanju, ali neki put previše razmišljanja i razgovora samo još više naš povređeni um, uvlači u nepregledni lavirint izgubljenosti, i udaljava ga od njegovog Kompasa koji može da ga vrati na Pravi Put. Zato, danas, korisite svoje reči pažljivo, nikad ne znate da li ćete nekome pomoći ili odmoći čak i sa jednom rečiju. Kazimi Merkura sa Suncem bi mogao da pomogne da se pronađe taj zatureni Kompas, i da se pronađe svetlo na kraju tunela tog nepreglednog lavirinta. Sama reč „kazimi“ u prevodu znači „u srcu kralja“, pa tako ovako okupan sunčevim zracima, Merkur uz Hiron može da bude ipak opcija „reči koje leče“. Ne treba zaboraviti i ovaj kvadrat koji Merkur ima sa ovim Mesecom… ali na sreću, pa on vlada tim Mesecom, pa mu taj kvadrat i neće toliko smetati. On samo može danas da nam donese malo slabiju koncentraciju, po neki lapsus ili slovnu grešku, neku poruku ili e@mail koji kasni ili nema dovoljno informacija, ili pak kratkotrajnu zaboravnost, usled malo pojačanih emocija i subjektivnog prosuđivanja.

Kada se Mesec iz Device udruži sa Uranom iz Bika preko skladnog trigona, i u isto vreme sklapa kvadrat sa Venerom iz Blizanaca, i opoziciju sa Neptunom iz Riba, tih par sati ćemo imati problema da se uskladimo sa drugima, jer će želja za slobodom i nezavisnošću da nadjača u nekim trenucima potrebu da se uskladimo sa drugima, tj sa „masom“, jer ako ne uradimo onako kako smo zamislili, tada dolazi do osećanja razočarenja i želje za napuštanjem tog nekog projekta ili posla. Mesec iz Device voli da se druži sa Uranom iz Bika, jer je on tu pored njega u znaku svoje egzaltacije, pa ma koliko znak Device ne voli da „štrči u masi“ ovaj trigon sa Uranom mu itekako pomaže da samo na jednom zablista i zaseni druge svojim besprekornim metodama rada i razmišljanja. Mesec u Devici pored Urana iz Bika dobija na odvažnosti, te mu je lakše da se organizuje i da kroz vrlo kreativne ideje sprovede svoje planove u delo. Naravno, u tome mogu malo da mu „pomrse konce“ i kvadrat sa Venerom iz Blizanaca i opozicija sa Neptunom iz Riba, jer prva Venera koja je i dalje spaljena od Sunce, skreće pažnju Mesecu da to što on želi da postigne možda ili neće biti podržano od strane njegove porodice ili saradnika, ili pak će ga previše koštati vremena i ulaganja, a ishod i nije toliko siguran da bi mogao da bude uspešan. Neptun iz Riba će da „doliva vatru“ i da objašnjava ovom Mesecu iz Device koji boluje od perfekcionizma i želje za idealnim, kako on sve što radi, ne radi dobro, i da samo ta Neptunovska, tj Riblja, energija može da bude savršena i idealna, i tu Mesec iz Device postaje jako razočaran i povlači se u sebe kinjeći sebe što se nije bolje organizovao.

Kada je tranzitni Mesec u Vagi, ta dva dana se od praktičnog okrećemo ka estetici, jer njim vlada Venera, i više obraćamo pažnju na ono što je lepo, i želimo da to bude deo našeg života, i ne razmišljamo previše da li to lepo ima svrhu i smisao, već jednostavno samo želimo da ulepšamo sebi svoju užurbanu svakodnevnicu u kojoj je uživao onaj Mesec iz Device. Mesec u Vagi je uvek okrenut istini i pravdi, balansu i harmoniji, i spreman je po bilo koju cenu da to i ostvari (jer su u ovom znaku i Merkur i Jupiter u svom triplicitetu) ali sa što manje nesporazuma i konflikta (jer je u ovom znaku ratoborni Mars u izgonu) Ma koliko ta dva dana delovala lepršavo i po malo neodgovorno, ipak u tom periodu ovaj Mesec iz Vage nam daje umerenu disciplinu i istrajnost (jer je ipak u Vagi egzaltiran sam Saturn) nam pomaže da preko dostojanstvenog i diplomatskog ponašanja, kroz smirene i odmerene razgovore postignemo željeni cilj. Mnogo više nego obično nam je stalo da budemo u društvu nama dragih osoba, posebno naravno naše jače & lepše polovine, ili pak ako smo u potrazi za njom, da se više (po)trudimo, malo ulepšamo, i izađemo „u svet“ međ’ ljude, da se družimo, smejemo, plešemo i pevamo, jer nam je teško da budemo sami (jer u znaku Vage, naš ego tj Sunce je u znaku svog pada) Ali, pošto sam Mesec nema snagu (dostojanstvo) u znaku Vage, povremeno ume da se zaboravi, i da se prepusti samo onom lepom (hrani, piću, slatkišima, krpicama, notama…) i da pobegne od monotonije i sivila svakodnevnog života (jer znak Vage je preko Antiscije povezan sa znakom Riba, pa zato postoji i kod Vage tendencija ka eskapizmu)

„Drugi deo života kod pametnog čoveka
sastoji se u oslobađanju od
ludosti i predrasuda i pogrešnih mišljenja
koje je stekao tokom prvog dela života“
Anton Čehov

💌 Dnevnik & Telegram 💌
🐦 Dnevnik & Twitter 🐦
🎙️ Dnevnik & Youtube 🎙️
🖼️ Dnevnik & Tumblr 🖼️
📲 Dnevnik & Tik-Tok 📲
📧 Dnevnik & Threads 📧
💐 Dnevnik & Instagram 💐
🪄 Astrološke Konsultacije 🪄
{letnja akcija je u toku}
Kontakt PORUKA (bez poziva, hvala unapred) :
ili Telegram™️ +381 63 14 500 39
ili Viber™️+381 67 73 55 914
ili WhatsApp™️ +381 61 17 04 231

ili Skype™️ : Astrolog Nevenka Blažik

🪩 🪩 🪩 Kanal Dnevnik Jednog Astrologa YouTube 🪩 🪩 🪩

Постави коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.