U isto vreme i Učenik i Učitelj… Jupiter u Blizancima 2024/25

Poslednji put kada je Jupiter boravio u Blizancima bilo je između 11 Juna 2012 do 25 Juna 2013. Nema ničeg interesantnijeg kao kada se osvrnemo na kulturne fenomene koji su „obojili“ to vreme pre 12 godina, da bismo potencijalno (pred)videli šta možemo očekivati sada. Imali smo napr kraj Tvilight sage i Breaking Bad, hit pesme „Get Lucky“ od Daft Punka i Pharrell Villiamsa, i kada je društvena mreža Vajn još uvek bio u usponu.

Blizanci se bave komunikacijom, pisanjem, deljenjem ideja i naravno prepuštanjem nekim dobrim pričama & tračevima, zašto da ne… svi mi to radimo, niko od nas nije savršen. Da ponovimo, Jupiter prelazi u Blizance od 26 Maja 2024. i biće tu do 9 Juna 2025. Jupiter je u svom „izgonu“ i u svom „triplicitetu“ u Blizancima, što znači da postoji mala nelagodnost za ovu planetu i znak da se lakše usklade, pa tako i nama smrtnicima donesu nešto dobro.

Dok se natežete između filozofske misli i strateškog mišljenja, mnogo toga može biti pomalo kontradiktorno. Zaštitni znak Blizanaca je upravo „blizanac“ i podseća nas da smo svi mi puni kontradikcija i da je to potpuno u redu. Gledano iz tog ugla, Jupiter u Blizancima će nam pomoći da izklešemo i uglancamo delove sebe koje se odričemo ili ne možemo da razumemo, tako da možemo da vidimo sebe u holističkom svetlu.

Dakle, ako ste neurobiolog sa velikim interesovanjem za starinske automobile i gotičku modu, onda prihvatite sve te delove sebe, što da ne. Posvetite se tome da budete sve to, bez pokušaja da gurnete delove svog identiteta u mrak. Važno je zapamtiti da vas neće svi razumeti, i to je u redu; to nisu tvoji ljudi. U svakom slučaju budite zahvalni na tim lekcijama jer možete računati na Jupiter u Blizancima koji će vam pomoći da se povežete sa više sličnih umova, i tako obogatiti svoj život i u duhovnom i u materijalnom smislu!

32 Comments

Постави коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.