Dnevni podsetnik za dobre vibracije Četvrtak 27 Jun

  • još 187 dana do kraja 2024 godine 🪬🧿
  • 7 dan Leta 🍨🏝️
  • 7 dan (od 30) Sunca u Raku (tu do 22-07) 🌞🦀
  • 74 dan (od 163) uticaja Totalnog Pomračenja Sunca (uticaj do 18-09) 🌚🌚
  • 5 dan (od 15) uticaja Punog Meseca iz Jarca (uticaj do 06-07) 🌙🐐
  • 10 dan (od 15) Merkura u Raku (tu do 02-07) 🎙️🦀
  • još 22 dana (od 65) do početka 1 faze Rx-senke Merkura (RxS počinje od 17-07) 💭🌀
  • 10 dan (od 24) Venere u Raku (tu do 11-07) 💃🏻🦀
  • 13 dan (od 38) Marsa u Biku (tu do 20-07) 🎯🐂
    • još 18 dana (od 114) do početka 1 faze Rx senke Jupitera (RxS počinje od 15-07) 🍀💰
    • 32 dan (od 379) Jupitera u Blizanacima (tu do 09-06-2025) 👫🏻👩🏻‍🤝‍👨🏼
    • još 2 dana (od 98) do kraja 1 faze Rx senke Saturna iz Riba (Rx počinje 29-06) 🪐⌛️
    • 36 dan (od 106) 1 faze Rx senke Urana iz Bika (Rx počinje od 29-08) 📡🔭
    • još 9 dana (od 113) do kraja 1 faze Rx senke Neptuna iz Riba (Rx počinje od 04-07) ⚓️🌊
    • 55 dan (od 163) Rx hoda Plutona iz Vodolije (Rx do 12-10) 📿🌋
    • još 31 dan (od 116) do kraja 1 faze Rx senke Hirona iz Ovna (Rx počinje od 26-07) ⚕️🧬
      • 04h32 Mesec 12° Riba trigon Venera 12° Raka 🤗🥰
      • 06h25 Mesec 13° Riba sekstil Mars 13° Bika 🙂🤠
      • 16h56 Mesec konjunkcija Saturn 19° Riba 🌙🪐
      • 20h10 Mesec 21° Riba trigon Merkur 21° Raka 😊🤭

Današnji Jupiterov dan će biti malo manje dinamičan od Srede, ali će ipak i on da bude za mnoge važan. Mesec je i dalje u Ribama, i družiće se ujutru preko trigona sa Venerom iz Raka, i preko sekstila sa Marsom iz Bika. Popodne će imati konjunkciju sa Saturnom na 19° Riba, koji polako potpuno usporava, jer od 29 Juna u 21h kreće u svoj „čuveni“ Rx hod. Pred kraj dana Mesec će da se druži preko trigona i sa Merkurom iz Raka.

Aspekt trigona između Meseca iz Riba i Venere & Merkura iz Raka je mnogo lepa energija. Spajanje dve ženske planete u vodenim znacima može da nam donese osećanje lakoće postojanja, kao i mogućnost da uvidimo mnoge Znake pored Puta koji su nam do sad bili nevidljivi. Ovde se Duša (Mesec) udružuje sa srcem (Venera) i umom (Merkur) a emocije i osećanja se ljuljuškaju na malom jedrenjaku, koji lagano uz pomoć morskog povetarca, plovi negde daleko na pučinu mora. Ovo će biti vrlo važan dan ne samo za one koji imaju naglašen znak Raka ili Riba, već i znak Škorpije, u svom natalu. Ova energija pomaže da kod mnogih dođe do usklađenosti želja i realne situacije kada je prvenstveno ljubav u pitanju, ali kod nekih dolazi do ispunjenja želja što se tiče materijalne i poslovne sigurnosti i stabilnosti (naravno, kako kome ~ trenutno ~ važno da pronađe i održi tu stabilnost) Mesec iz Riba je pored Venere i Merkura u svom sedištu, Venera je pored Meseca egzaltirana, pa su svi srećni što su zajedno, te tako možete da očekujete da ćete danas čuti i neke lepe vesti koje će vas baš obradovati (poziv na rođendan, porodičnu zabavu, Slavu, krštenje, veridbu, venčanje, unapređenje, useljenje u nov stan, proslava završenog školovanja…) Mesec iz Riba zajedno sa Venerom i Merkuraom u Raku donosi mir i sklad u domu, posebno sa ženskim ukućanima (sem naravno u slučaju da neko od njih nema loše aspekte ~ kvadrat ili opoziciju ~ sa vašim natalnim planetama, ali i tada, moguće je razrešiti neki porodični problem, samo malo sporije) a isto tako, daje mogućnost da se lepo isplanira i napr uređenje doma, malo renoviranja, krečenja, kupovina možda nekog novog nameštaja, ili uređenje kuhinje ili kupatila, tj kupovine nečega što će dom učiniti još lepšom oazom mira.

Skladni sekstil između Meseca iz Riba i Marsa iz Bika je takođe dobra i lepa energija (opet naravno, napominjem, sem u slučaju da neko od njih dvoje, posebno ovaj Mars, nema neki izazovni aspekt ~ kvadrat, opoziciju ~ sa vašim ličnim natalnim planetama) Mesec je pored Marsa u svojoj egzaltaciji, Mars pored Meseca je u svom triplicitetu, oni sada baš vole što se druže, jer jedno drugome pružaju pozitivne vibracije podrške, koja nama može da bude preneta ili u vidu uvećane energije i želje za napredovanjem na poslu, ili pak da se malo pozabavimo svojim zdravljem, posebno što se tiče tela i izgleda, pa da odlučimo da od danas krećemo počnemo aktivnije da vodimo računa o tome kako se hranimo, ali i da počnemo sa nekim laganim sportskim aktivnostima koje će nam „napuniti baterije“ da bi bolje funkcionisali dok se borimo sa svakodnevnim životnim izazovima. Kao što sam neki dan rekla, Mars se uvek povezuje sa osobama koje nose neki vid uniforme, pa eto kontakta danas sa bilo kojim majstorom, vodoinstalaterom, frizerom, automehaničarem, bravarom, građevincem, kovačem, maserom, kuvarom, mesarom, odžačarem, pekarom, vatrogascem, tj Mars se povezuje i sa onima u nekom radnom odelu, pa eto i lekara napr hirurga, fizioterapeuta, gastroenterologa, masera, ortopeda, reumatologa, a naravno tu mogu da budu i svi sportisti, kao i vojna lica, policija, ali i sudski činovnici i tužioci. Mesec iz Riba u sekstilu sa Marsom iz Bika najveći fokus uvek stavlja na one svakodnevne stvari, osobe i situacije, koje na bilo koji način čine dobro nama i našem telu tj zdravlju, pomažu nam da rešimo neki problem, tj da se nešto popravi i ispravi. Donose snagu, umerenu hrabrost, želju za akcijom, koja je opet odmerena i usklađena sa realnom situacijom. Mogu da nam donesu i kontakt sa osobama koje često putuju, jer im je to deo posla, ali takođe mogu da probude želju za kretanjem, pa tako i planiranjem nekog kraćeg ili dužeg puta (odmora)

Konjunkcija Meseca i Saturna na 19° Riba i jeste i nije dobra, sve zavisno iz kog ugla je gledamo, tj kako koristimo ove energije. S one teže strane, ovde je naša Duša (Mesec) pod teškim pritiskom odgovornosti (Saturn) i stalno je u strahu da nešto ne pogreši, i tako razočara osobe koje su joj važne. Strahovi, strepnje, sumnje, ovde su vrlo naglašene, jer stalno postoji osećaj da nešto nije dobro urađeno, završeno, rečeno, i to može da donese osećaj bespomoćnosti, a zbog samog znaka Riba, i osećaj ne samo neraspoloženja, razočarenja, pa i depresije, već i osećaj tonjenja i davljenja u nepreglednim dubinama ovog vodenog znaka Riba. Takođe, iz lošeg ugla, ova konjunkcija može jako loše da utiče na prvenstveno psihičko zdravlje, ali posredno i na rad creva i bubrega, pa da uspori metabolizam i izbacivanje štetnih materija iz tela, može da donese poremećaj vode u telu, u isto vreme i dehidraciju, i zadržavanje vode (oticanje) i može da donese osetljivu kožu. Ovo je naravno i čist sudbinski aspekt, tj trenutak kada nam Više Kosmičke Sile daju mogućnost da kroz neku tešku situaciju odradimo neke svoje prošloživotne greške. S one dobre strane, ova konjunkcija Meseca i Saturna na 19° Riba (posebno uz dobre aspekte sa natalnim planetama ~ sekstil, trigon) danas može da donese mogućnost da se emocije i osećanja dovedu u red, da se do kraja izvežba samokontrola, misaoni tok može da bude smiren i spokojan, a osećaj dužnosti da se pretoči u humana dela brige i nege o nekome kome je pomoć potrebna. Mesec i Saturn posebno u Ribama donose ogromnu saosećajnost i mogućnost indentifikacije sa tuđom patnjom i bolom, pa tako uvećavaju i obazrivost i promišljenost kada su misli i dela u pitanju. Takođe, njih dvoje mogu da nas na kratko odvuku u prošlost, obaviju nostalgijom, i razmišljanjima o svim onim starijim ljudima koji su ostavili neizbrisiv trag u našem životu.

” Najbolje sredstvo da se
svaki dan počne dobro je da
pri buđenju mislite na to,
koga biste toga dana mogli obradovati”
Fridrih Niče

💌 Dnevnik & Telegram 💌
🐦 Dnevnik & Twitter 🐦
🎙️ Dnevnik & Youtube 🎙️
🖼️ Dnevnik & Tumblr 🖼️
📲 Dnevnik & Tik-Tok 📲
📧 Dnevnik & Threads 📧
💐 Dnevnik & Instagram 💐
🪄 Astrološke Konsultacije 🪄
{letnja akcija je u toku}
Kontakt PORUKA (bez poziva, hvala unapred) :
ili Telegram™️ +381 63 14 500 39

(kao i Grupa „Dnevnik Jednog Astrologa„)
ili Viber™️+381 67 73 55 914
ili WhatsApp™️ +381 61 17 04 231

(kao i Grupa „Dnevnik Jednog Astrologa„)
ili Skype™️ : Astrolog Nevenka Blažik

🪩 🪩 🪩 Kanal Dnevnik Jednog Astrologa YouTube 🪩 🪩 🪩

Постави коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.