Dnevni podsetnik za dobre vibracije Nedelja 9 Jun

  • još 207 dana do kraja 2024 godine 🪬🧿
  • još 11 dana do početka Leta ⛱️🏝️
  • 19 dan (od 30) Sunca u Blizancima (tu do 20-06) 🌞👬
  • 57 dan (od 163) uticaja Totalnog Pomračenja Sunca (uticaj do 18-09) 🌚🌚
  • 3 dan (od 15) uticaja Mladog Meseca u Blizancima (uticaj do 22-06) 🌙♊
  • 6 dan (od 19) Merkura u Blizancima (tu do 17-06) 🗣️🐂
  • 41 dan (od 65) do početka 1 faze Rx-senke Merkura (RxS počinje od 17-07) 💭🌀
  • 17 dan (od 25) Venere u Blizancima (tu do 17-06) 💃🏻👬
  • 1 dan (od 38) Marsa u Biku (tu do 20-07) 🎯🐂
    • još 42 dana (od 114) do početka 1 faze Rx senke Jupitera (RxS počinje od 15-07) 🍀💰
    • 13 dan (od 379) Jupitera u Blizanacima (tu do 09-06-2025) 👫🏻👩🏻‍🤝‍👨🏼
    • još 20 dana (od 98) do kraja 1 faze Rx senke Saturna iz Riba (Rx počinje 29-06) 🪐⌛️
    • 18 dan (od 106) 1 faze Rx senke Urana iz Bika (Rx počinje od 29-08) 📡🔭
    • još 28 dana (od 113) do kraja 1 faze Rx senke Neptuna iz Riba (Rx počinje od 04-07) ⚓️🌊
    • 36 dan (od 163) Rx hoda Plutona iz Vodolije (Rx do 12-10) 📿🌋
    • još 51 dan (od 116) do kraja 1 faze Rx senke Hirona iz Ovna (Rx počinje od 26-07) ⚕️🧬
      • 06h35 Mars prelazi u znak Bika (tu do 20-07) 🎯🐂
      • 09h44 Merkur 12° Blizanaca sekstil & trigon Lunarni Čvorovi 12° Ovan & Vaga 👥🫂
      • 12h35 Sunce 19° Blizanaca kvadrat Saturn 19° Riba 🔥🪐
        • 01h07 Mesec 19° Raka trigon Saturn 19° Riba 🗂️📊
        • 07h38 Mesec 22° Raka kvadrat Hiron 22° Ovna 🤕🤒
        • 11h26 Mesec 24° Raka sekstil Uran 24° Bika 🖥️📡
        • 21h05 Mesec 29° Raka trigon Neptun 29° Riba 🤿💦
        • 21h29 Mesec prelazi u znak Lava 🌙🦁
        • 22h23 Mesec 00° Lava kvadrat Mars 00° Bika 🥊💢

Današnji Sunčev dan će biti vrlo dinamičan. Prvo Mars ujutru prelazi u znak Bika, posle toga Merkur iz Blizanaca se druži sa Lunarnim Čvorovima, a oko podne Sunce iz Blizanaca će imati kvadrat sa Saturnom iz Riba. Za to vreme, Mesec iz Raka će se družiti sa Uranom iz Bika, i Saturnom i Neptunom iz Riba, i malo svađati sa Hironom iz Ovna. Pred kraj dana prelazi u znak Lava i odmah naleće na kvadrat sa Marsom iz Bika.

Merkur zajedno sa Lunarnim Čvorovima je lepa i druželjubiva energija koja nas okreće ka drugima, umrežavanju, druženju, izlascima, laganim flertom, veselom konverzacijom. Takođe, ova kombinacija je odlična za sve poslovne pregovore i dogovore, jer budi u nama želju da kroz dinamičan razgovor i razmenu ideja podstičemo sagovornika da podeli sa nama svoja intelektualna interesovanja. Ovo je takođe i energija društvenih mreža, i svih manjih i većih udruženja, gde se ljudi okupljaju sa zajedničkim ciljevima koje žele da sprovedu. Ovo su i vesti, informacije, pa i oglasi, koji mogu da nam pruže neke vrlo važne informacije. U porodičnim i emotivnim odnosima, ova energija Merkura udruženog sa Lunarnim Čvorovima može da pomogne u razrešenju nekih nesporazuma, opraštanju, pa čak i povratku nekoga u naš život. A u svemu tome, puno će pomoći Mesečevi aspekti sa Uranom i Neptunom.

Na žalost, kvadrat između Sunca iz Blizanaca i Saturna iz Riba ni malo nije dobra energija. Čak i kada su povezani preko nekog dobrog aspekta (sekstil, trigon) Sunce i Saturn donose taj neprijatni osećaj ograničenja ili sputanosti, tj uslovljenosti, jer su to dve planete autoriteti (svaka na svojoj teritoriji, naravno) Povezani preko kvadrata donose prvenstveno mentalni i fizički umor, sklonost pesimizmu, gubi se disciplina i istrajnost, da se neka poslovna ili porodična obaveza odradi do kraja. Takođe, umanjuje i volju i želju, kao i uslove (pod ovim mislim štetni uticaj spoljašnjih faktora, tj sticajem nepredviđenih, loših, okolnosti) da se razme neka osoba ili situacija, i tako prihvati tj usvoji napr neka nova ideja na pravi način. Sunce u kvadratu sa Saturnom može da donese i osetljivo zdravlje, pa tako svih oni koji već inače imaju neki zdravstveni problem, bi danas trebalo posebno da povedu računa o sebi, a vrlo slična energija opomene dolazi i od Mesečevog napetog aspekta kako sa Hironom, tako i uveče sa Marsom.

Kvadrat koji Mesec iz Raka ima sa Hironom iz Ovna posebno u ovoj kombinaciji znakova može danas malo da nam zategne odnos sa ženskim ukućanima ili prijateljicama. Ovo je energija koja direktno utiče na naše poimanje uloge žene u društvu, bilo da je u pitanju uloga ćerke, ili uloga supruge, ili uloga majke. Donosi situacije u kojima dolazimo u konflikt sa nekim upravo u pokušaju da odbranimo svoj ugao gledišta, ili pak da se borimo sa svojim sumnjama i strahovima da li smo dovoljno dobre ćerke, supruge ili majke. S druge strane, napeti kvadrat koji će imati Mesec iz Lava sa Marsom iz Bika je jako teška kombinacija, jer su u pitanju dva fiksna i vrlo trvdoglava znaka. Mars i Mesec spojeni preko napetog kvadrata donose želju da se po bilo koju cenu ostvare neki planovi i projekti, bilo porodični, bilo poslovni. U tom procesu ostvarenja ciljeva, možemo da dođemo u sukob sa nekim ko nam se nađe na putu. Njih dvoje donose i „kratak fitilj“ tj potpuni izostanak strpljenja i tolerancije, koji pored svađa, može da donese i opasnost od većih povreda.

Kada je tranzitni Mesec u Lavu ta dva dana smo obično pod utiskom da je naš život postao neka tv-novela, jer nam se dešavaju neobične situacije „kao iz filma“ (bilo dobro, bilo loše, kako kome…) jer je znak Lava vezan za dinamiku, dramu, reflektore, traženje pažnje i priznanja. Dok je tranzitni Mesec u Lavu naše unutrašnje dete se probudi, i podseti nas na sve one male i velike životne radosti, i koliko je lepo disati punim plućima, družiti se, izaći i prošetati po gradu, proštetati bos po travi, ubrati cvet, sesti u baštu nekog kafića i restorana i jednostavno uživati. Odnosi među ljudima pored uticaja španskih serija, su isto tako i topli, puni podrške, entuzijazma, i komunikacija za ova dva dan dok je Mesec u Lavu je uvek glasna, jasna, i utiče direktno na samopouzdanje, budi u nama kreativnost i zaboravljene talente. Ova dva dana fokus je na svemu onome što želimo da ostavrimo u životu, jer je znak Lava dosta ambiciozan, jer je pod vladavinom Sunca, ali upravo zbog današnjeg Sunčevog kvadrata sa Saturnom, moguće je da ćemo sa Mesecom u Lavu imati poteškoća da dođemo do ostvarenja željenih ciljeva.

Prelazak Marsa iz znaka Ovna u znak Bika će biti vrlo primetan, s obzirom da je Mars u svom vladarstvu u Ovnu, a u Biku je u znaku svog izgona, te će tako do sad snažna i dosta bučna energija koja nam je ispunjavala svakodnevnicu, najednom sa se utiša i primiri, što mnogima od nas može da bude „inicijalna kapisla“ da se malo i ulenjimo. Mars u Biku ima moto „požuri polako“, on ni izbliza nije dinamičan kao Mars u Ovnu, ali je znatno izdržljiviji i dugotrajniji od njega. Njegov prelazak iz vatrenog i dinamičnog znaka Ovna u smireni i praktični znak Bika za mnoge će biti period odmora i rasterećenja, kao i mogućnosti da bolje organizuju svoj život, prvenstveno poslovni, pa tako i porodični (naravno pod uslovom da ovaj Mars nema loše aspekte sa natalnim planetama, tada će se desiti suprotno) Naravno, opet, najviše promena će imati svi oni koji imaju Sunce & Mesec & Podznak u znaku Bika, a posredno i svi oni koji imaju naglašen neki drugi fiksni znak tj znak Škorpije, Vodolije, i Lava, kao i naravno zemljani znaci Devica i Jarac, u svom natalnom čartu.

„Najveća je greška u lečenju bolesti
je što postoje
i lekari za telo
i lekari za dušu,
jer to dvoje su jedno i nedeljivo.”
Platon

💌 Dnevnik & Telegram 💌
🐦 Dnevnik & Twitter 🐦
🎙️ Dnevnik & Youtube 🎙️
🖼️ Dnevnik & Tumblr 🖼️
📲 Dnevnik & Tik-Tok 📲
📧 Dnevnik & Threads 📧
💐 Dnevnik & Instagram 💐
🪄 Astrološke Konsultacije 🪄
{letnja akcija je u toku}
Kontakt PORUKA (bez poziva, hvala unapred) :
ili Telegram™️ +381 63 14 500 39
ili Viber™️+381 67 73 55 914
ili WhatsApp™️ +381 61 17 04 231

ili Skype™️ : Astrolog Nevenka Blažik

🪩 🪩 🪩 Kanal Dnevnik Jednog Astrologa YouTube 🪩 🪩 🪩

Постави коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.