Mesečni horoskop za Jun 2024

Jun 2024 za vas Ovnove će biti mesec koji će u vama probuditi najrazličitija osećanja. Mesec koji će biti ispunjen brojnim dinamičnim i zanimljivim događajima, novim poznanstvima, ali i uspešnim realizacijama vaših mnogobrojnih želja i poslovnih projekata. Energije planeta već na početku meseca će uneti radikalne promene u vaš život. Na sreću, ovaj aspekt vam neće doneti puno problema, jer nećete biti u prilici da kao po običaju žurite i jurite, jer će Saturn da krene u svoj retrogradni hod od 29 Juna. Tako, imaćete odlične prilike da stanete i dobro porazmislite pre nego što donesete odluku šta i kako dalje. Ne binite se da ćete tim odugovlačenjem propustiti neku dobru priliku, čak naprotiv, sve će proteći kako treba, samo je važno da budete smireni i dobro organizovani.

U prvoj dekadi meseca, trebalo bi da obratite posebnu pažnju na svoj lični razvoj i da se bolje organizujete i skoncentrišete na svoj posao i karijeru. Mlad Mesec u Blizancima, će vam omogućiti da bez rizikovanja da budete pogrešno shvaćeni, kroz vaš razgovor sa nadređenima, dođete do „zlatne sredine“ koja će vam vidno poboljšati status na radnom mestu. Oni koji traže posao, ne treba da brzaju sa donošenjem odluke, ako osećate da taj posao baš i nije „to-to“ sačekajte, pojaviće se druga (možda mnogo bolja) prilika. Zahvaljujući dosadašnjem životnom iskustvu, u toku ovog perioda imaćete prilike da se izborite sa nekim ljudima koji vam do sada nisu želeli dobro (i to nisu ni krili) Obratite pažnju na finansije, ne pokrećite nikakva ulaganja niti pozajmice & dizanje kredita u ovom periodu. Ova prva dekada Juna tako vas savetuje da zadržite kontrolu nad svojim ponašanjem i ljutnju zbog nekih ljudi koji će pokušati da vam nametnu svoje ideje i možda čak i da vas ucene. Obratite pažnju na te provokacije i ne dozvolite da popustite pod pritiskom (bilo osećanja obaveze ili emocija)

U drugoj dekadi Juna prvenstveno obratite pažnju na svoje zdravlje, posebno zbog Punog Meseca iz Jarca, i oslobodite se loših navika („ića i pića“) i ako je potrebno posavetujte se sa lekarom kako da poboljšate svoj život. U ovom periodu upoznaćete neke monogo zaniljvive osobe, ne samo u krugu svojih prijatelja ili poslovnih partnera, već i na emotivnom polju, potencijalno poznanstvo sa novom simpatijom, a za one koji već uživaju pored lepše & jače polovine, ovaj period će biti ispunjen ljubavlju i strastima. U ovom periodu sam Jupiter iz Blizanaca će vam puno pomoći u usklađivanju želja i ciljeva sa drugom stranom i zajedničkim radom na ostvarenju istih. Društvenost će biti naglašena, posebno aktivnost na društvenim mrežama, gde možete potpuno neplanirano da upoznate ljude istomišljenike i učlanite se u grupe koje će vam maksimalno popraviti raspoloženje. Nova poznanstva takođe mogu da budu na neki način povezana i sa inostranstvom, ili pak ljudima koji su stručnjaci u svom poslu i nalaze se na zavidnim društvenim nivoima, i koji će biti u raspoloženju i mogućnosti ne samo da vas posavetuju, već i pomognu posebno na polju posla & zarade.

Treća dekada Juna za vas će vas okrenuti domu i porodici. Ovo će biti odlično vreme da se pozabavite nekim pitanjima ili oko nekih ukućana ili pak pitanjima vezanim za sam dom (renoviranje, preseljenje…) Sada će biti dobar period da obnovite dobru komunikaciju sa ukućanima, jer ćete tako biti u mogućnosti da brže „napunite baterije“ i lakše završavate vaše svakodneve obaveze. Ako neki planiraju proširenje članova porodice, takođe dobar period i za to, ili pak jednostavno možete uzeti sebi novog kućnog ljubimca, i tako iskoristiti vašeg Marsa u Biku. U ovom periodu će vas opomenuti da ne treba da izgarate na poslu i da na taj način ne samo naštetite sebi i svom zdravlju, već i da izgubite kontakt sa porodicom, i da bi bilo dobro da se pozabavite nekim interesantnim hobijem, ili nekom sportkom aktivnošću koja ne samo što će vas zbližiti sa ukućanima, već će vas i izvući iz „4 zida“ i obnoviti vam energije u telu. Isto tako, treća dekada Juna je za vas vrlo povoljna za neki kraći put & odmor. Dozvolite sebi pauzu i uživajte u novim kulturama, neobičnim ljudima i slobodom koju donosi opuštanje i prepuštanje lepim stvarima u životu.

Постави коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.