Mesečni horoskop za Jun 2024

Za mnoge Vodolije Jun mesec, posebno prva polovina će biti prilika da se istaknu na svim poljima svog života, za neke to će biti uspešno zaposlenje, za neke uvećanje plate, za mnoge pozitivno rešenje neke situacije na privatnom planu koja ih je već neko vreme mučla, a za neke pak poboljšanje zdravlja. Sve do početka Leta biće manje stresa, te ćete lakše funkcionisati na polju završavanja svojih poslovnih i privatnih obaveza, kojih će biti puno. Na sreću, zahvaljujući Marsui koji je prešao u znak Bika već na početku meseca, 9 Juna, i ovog velikog stelijuma u Blizancima ~ Jupiter, Sunce, Merkur, Venera, motivacija za rad i obavljanje vaših svakodnevnih obaveza vam neće izostajati, kao i volja da unapredite sebe na svim poljima vašeg života, tako da će zasigurno prva polovina Juna za mnoge biti vrlo dinamična. Što se tiče privatnog i porodičnog života, u toku Juna bićete dosta orijentisani na regulisanju neke situacije vezane za jendog člana porodice ili pak same lepše & jače polovine (manji problemi sa zdravljem ili pak finansijama) Kada bude krenulo Leto, puno toga će se promeniti na bolje, posebno na polju ljubavi zahvaljujući od 17 Juna kada Merkur i Venera pređu u znak Raka koji će imati dobar odnos sa vašom planetom Uranom iz Bika, ali i sa vašim drugim vladarem Saturnom iz Riba, i situacija sa poslom će se popraviti, dok će te zahvaljujući Jupiteru iz Blizanaca koji će imati trigon sa Plutonom iz Vodolije, imati prilike i da smanjite svakodnevni stres, i tako sebi ojačati zdravlje.

Prva dekada Juna za mnoge Vodolije označiće period kada će prvenstveno zablistati na poslovnom planu. Zahvaljujući Marsu koji prelazi u znak Bika, mnogi od vas ćete dobiti priliku da pokažete svoje talente, te ćete na taj način da uvećate poštovanje vaših kolega prema vama, a i da dobijete pohvalu od svojih nadređenih. Ovo je dobar period za one koji su u potarazi za poslom, zbog samog stelijuma u Blizancima, ali i trigonu Jupitera iz Blizanaca sa Plutonom iz Vodolije, da obnove neke stare kontakte koji bi ne samo mogli savetom puno da im pomognu, već malo kasnije i svojim uticajem da pozitivno deluju na vaše zaposlenje. Mlad Mesec u Blizancima sa ovim stelijumom će vam u ovom periodu ulepšati privatan život, a onima koji su u potrazi za Srodnom Dušom, ovaj Mlad Mesec zajedno Marsom iz Bika vam u život može vratiti neku osobu sa kojom ste davno bili u platonskoj vezi i niste imali priliku mnogo toga da učinite da bi se taj odnos produbio zbog nekih neplaniranih obrta Sudbine. U ovom periodu bilo bi dobro da se konsultujete sa vašim lekarom ili nutricionistom, obavite kompletam pregled i promenom režima ishrane kao i vežbama, ojačate svoj imunitet, i tako popravite svoje zdravlje koje je malo narušeno zbog nekih stresnih situacija.

U toku druge dekade Juna raspoloženje i volja će biti i dalje jaki, te ćete moći da usmerite svoje energije u pravom smeru i tako ostvarite željene ciljeve, bez obzira da li se oni vezuju za vaš posao, organizaciju svakodnevnih obaveza koje imate prema domu i porodici ili pak većim promenama u vašem privatnom životu. Mnoge Vodolije u ovom periodu će želeti da promene nešto u svom životu, jer vaša planeta Uran i dalje ima napeti odnos sa Marsom iz Bika, a imaćete i prilike da to učinite zahvaljujući skladnom odnosu Merkura i Venere iz Raka, tj tog Marsa iz Bika i vašeg drugog vladara Saturna iz Riba. Mnogi od vas će možda čak i promeniti posao, koji neće imati puno veze sa vašim obrazovanjem, jer vi generalno volite izazove i da nadograđujete svoje znanje. Neki od vas će u ovom periodu da se okrenu rešavanju nekih problema vezanih za zdravlje i zahvaljujući obnovljenim kontaktima sa vrlo stručnim i mudrim osobama, oporavak će ići brzim uzlaznim tokom. Za neke ovo će biti vrlo emotivan period, posebno zbog Merkura i Venere iz Raka i Marsa iz Bika koji će da imaju aspekt sa vašom planetom Uranom, te tako za one koji su u potrazi za Srodnom Dušom u ovom periodu mogu da upoznaju zanimljivu osobu najverovatnije preko društvenih mreža ili na nekom većem društvenom događaju, a za one koji su već pored svoje jače & lepše polovine, u ovom periodu će uživati u njihovoj uvećanoj naklonosti, ali i malo posesivnim i ljubavnim ponašanjem (koje na sreću neće ići u ekstrem, već taman dovoljno toliko da rasplamsa strasti)

Početak Leta i treće dekade Juna za Vodolije će biti period promena vezanih za dom, porodicu, ali i njihovo zdravlje, na bolje naravno. Vaš drugi valdar Saturn, polako usporava, jer od 29 Juna kreće u svoj Rx hod, te ćete tako imati prilike da se bolje organizujete sa svojim svakodnevnim obavezama i nađete vremena za sebe i svojih „5 minuta“ takođe zahvaljujući Jupiterovom skladnom aspektu sa Plutonom koji je u vašem znaku. Želja da se ulepša i obnovi energija u domu, može malo da vas finansijski kojšta više od planiranog, ali na kraju će ipak rezultat da bude dobar i neće vam biti žao što ste malo umanjili kućni budžet. Na poslu u ovom periodu morate da povedete računa da ne preterate sa svojom dobrotom i željom da pomognete, jer ne samo što druga strana to neće ceniti uopšte, već ćete zbog njih i da zaostanete sa završavanjem vaših poslovnih projekata. Odnos sa nadređenima u ovom periodu može malo da bude „povuci-potegni“ jer će Mars polako da počne da se približava vašem Uranu, ali zahvaljujući Merkuru i Veneri iz Raka koji će imati skladi aspekt ne samo sa Uranom i Saturnom, već i sa Neptunom iz Riba, svi neposrazumi će se brzo razrešiti. Za one koji su u potrazi za poslom, ovaj period može im doneti nekoliko poslovnih ponuda, ali, baš zbog ove kombinacije između Marsa & Urana, trebalo bi da sačekate sa donošenjem odluke makar do početka Jula. Pred kraj meseca zahvaljujući Saturnu koji kreće Rx i Punim Mesecom iz Jarca, imaćete prilike da vidno ne samo poboljšate svoje finansije, već i svoje zdravlje (koji su na neki čudan način kod vas u ovom periodu i povezani) Za one koji su u potrazi za Srodnom Dušom, period druženja sa zanimljivim ljudima, ali ništa konkretnije od toga, dok za one koji su već pored jače & lepše polovine, treća dekada Juna im donosi one situacije „posle svađe sve je slađe“ jer će upravo te situacije brže da rasčiste bilo kakve nedoumice i sprečiti da se pojave problemi koji bi mogli da utiču na stabilnost odnosa. Što se zdravlja tiče, vodite se onom izrekom „ja sam ono što mislim“ tj jako obratite pažnju na svoj misaoni tok, jer najviše problema će sad dolaziti iz glave i vaše sklonosti ka preteranoj brizi i panici čak i za najbezazleniji zdravstveni problem.

Постави коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.