Mesečni horoskop za Jun 2024

Mesec Jun za mnoge Jarčeve će biti period kada će se najviše fokusirati na rešavanje pitanja oko finansija & posla, koji već neko vreme ne funkcionišu željenim tokom. Ako želite da promenite nešto, prvo morate da krenete da menjate svoje svakodnevne navike, koje utiču i na vašu organizaciju vezanu za posao (pa tako i prihode) Prelazak Marsa u znak Bika na početku meseca će vam pomoći da lakše uspostavite kontakt sa kolegama, ili pak poslovnim partnerima, dok će stelijum u Blizancima ~ Jupiter, Sunce, Merkur, Venera ~ koji ima aspekt sa vašom planetom Saturn koji je takođe se sprema da krene retrogradno, da vam pomognu da obnovite kontakt sa nekima iz poslovnog sveta koji će biti u mogućnosti da vam pomognu (makar savetom) Takođe, i sam prelazak Merkura i Venere od 17 Juna u znak Raka će Jun mesec za vas da bude „inicijalna kapisla“ da promenite neke stvari vezane za vaš život, generalno. Nekome će to biti pronalaženje novog posla, nekome početak nove ljubavne priče, a nekome poboljšanje psiho-fizičkog zdravlja. Zbog napetog odnosa između Saturna iz Riba i stelijuma iz Blizanaca tokom celog meseca, moguće je da ćete imati manjih, prolaznih, problema u odnosu na ukućane, posebno starije članove porodice, koji će imati manjih zdravstvenih problema (ništa ozbiljno na sreću)

Prva dekada Juna će staviti fokus na vaše odnose sa drugima. Mars prelazi u znak Bika, te će vam tako omogućiti da uspostavite bliskije kontakte sa ljudima koji su vam važni (posebno na polju posla i zarade) Zahvaljujući dobrom odnosu Merkura i Venere sa Suncem iz Blizanaca ovaj period će vam doneti stabilnost u život i mogućnost da se bolje organizujete sa svojim obavezama, tako da ne zapostavljate ni posao ni dom na račun onog drugog (što se ponekad kod vas i dešava) Trebalo bi malo da povedete računa o svom zdravlju i potencijalnim povredama kada Mars bude prešao u znak Bika i zbog samog Mladog Meseca koji će biti zajedno sa Jupiterom, Venerom i Merkurom u znaku Blizanaca. Moguće je da će se vratiti neki zdravstveni problemi sa kojima se niste do kraja „obračunali“ u toku predhodnog perioda. Vežbe disanja, istezanja, laganije ishrane, kao i boravak u prirodi mogu znatno da ojačaju imunitet. U domu situacija generalno bez promena, i dalje postoje oscilacije u odnosima sa ukućanima, posebno kada su generacijske razlike u vaspitanju u pitanju. Moguće je i daćete imati po malo nategnut odnos sa rođacima, koji će vidno da utiče na vašu svakodnevnu rutinu, jer će vam skretati previše pažnje njihovo ponašanje, kao i njihovo odbijanje da dobiju savet ili pomoć.

U drugoj dekadi meseca mnogim Jarčevima će biti teže da pohvataju „sve konce“ što se tiče dešavanja na radnom mestu, jer je moguće da će doći do na početku neprimetnih promena vezanih za dogovor & ugovor sa predpostavljenima, ili pak sa poslovnim partnerom, a kako vreme bude odmicalo, tako će te promene da budu sve očiglednije i na vašu štetu (finansijsku, a možda čak i malo na ugled) Moguće je da ćete zbog toga više vremena provoditi na poslu, zapostavljajući svoj dom i porodicu, što će u ovom periodu da aktivira veliko negodovanje ukućana, te su moguće i manje rasprave sa njima. Takođe, zbog napetog aspekta Sunca Merkura Venere iz Blizanaca i Neptuna iz Riba u ovom periodu je vrlo moguće da ćete i vi sami početi da se pitate koji je smisao života ako svo svoje vreme fokusirate samo na posao i zaradu. Zbog Saturna vaše planete koja od 29 Juna kreće retrogradno, može doći i do krize indentiteta i čak želje da se napusti posao, napravi pauza, pa kada se „baterije napune“ krene od novog početka, ali ta odluka može naleteti na zid nerazumevanja ukućana na žalost. Za one koji su u potrazi za poslom, ovaj period Juna i neće biti najpovoljniji, ali to ne znači da ne treba nastaviti dalje potragu. Merkur i Venera iz Raka u dobrom aspektu sa Uranom iz Bika vam može obogatiti krug prijatelja, koji će nešto kasnije da se pokažu kao vredni saveznici u „borbi“ za napredovanje na poslu i stabilizaciji finansija.

Treća dekada Juna donosi promenu energija i vibracija i početak Leta za mnoge Jarčeve će biti početak „novog poglavlja u životu“. Naravno, svaki nov početak je malo „povuci-potegni“ posebno jer taj vaš Saturn se sprema da krene u njegov „čuveni“ Rx hod. Na sreću pa sam Merkur je udružen sa Venerom u Raku i ima lep trigon sa tim Saturnom, te će makar komunikacija sa okolinom biti znatno bolja, i imaćete prilike da u kontaktu sa nekim ljudima saznete uzroke nekih problema vezanih za posao ili finansije koji su vas do sad usporavali da završite željene projekte. Pa tako u ovom periodu posebno zbog Punog Meseca u Jarcu možete očekivati većanje posla (pa tako i stabilizaciju finansija) U privatnom životu, bilo da ste pored lepše & jače polovine, ili pak u potrazi za Srodnom Dušom, koja se u ovom periodu i može pojaviti preko potpuno slučajnog upoznavanja, naredni period će vam doneti puno pozitivnih situacija i lepih trenutaka ispunjenih ljubavnim zanosom. Što se tiče zdravlja u ovom periodu zbog samog Jupitera koji iz Blizanaca i njegovog dobrog odnosa sa Plutonom iz Vodolije, imunitet će biti sasvim solidan, uz povremene pojave ili alergija, ili loše reakcije na hranu. Više vitamina, minerala, kretanja i vazduha mogu ojačati imunitet.

Постави коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.