Ljubav rađa ljubav… Venera trigon Neptun

Ovih dana na Nebu, sa zenitom 29-09, imamo prelepi trigon između Venere iz Škorpije i retrogradnog Neptuna iz Riba, koji će biti ispraćen i snažnim pozitivnim trigonom između Sunca iz Vage i retrogradnog Saturna iz Vodolije. Dodatno oboje, i Venera i Neptun, imaju i aspekt sa Mesecom iz Raka. Pošto se ovaj tranzit dešava u Vodenim znacima Raka, Škorpije i Riba, naravno da će nam emocije i osećanja biti naglašena u narednih par dana, ali na sreću, zahvaljujući ovom trigonu između Sunca i Saturna, nećemo mnogo da „odplivamo daleko od obale“.

Kao tranzitni aspekt, Venera trigon Neptun generalno je odličan za sanjarenje, zaljubljivanje, odmor, fantaziranje, kreativno stvaranje, pokretanje projekata koji za cilj imaju da ulepšaju životnu svakodnevnicu i pomognu onima koji trenutno nemaju sreće u životu. Ovo je tranzit koji donosi posebno povoljne rezultate kada je cilj stvaranje nečeg lepog i pozitivnog u pitanju. Isto tako, snovi će biti maximalno naglašeni, pa obavezno zapisujte šta ste sanjali.

Ovaj tranzit pojačava osećanja i emocije, naglašeni su saosećajnost, dobrota, požrtvovanost, činjenje usluga, darivanje, pomaganje, kao i želja da se povežemo sa ljudima u nekom humanitarnom radu, pa su to sve grupe za zaštitu životinja & životne sredine, te naravno tu na neki način odmah paralelno sa tim dolaze i akcije & mitinzi & protesti koji za cilj imaju skretanje pažnje na važne ~ humane ~ stvari u životu.

Naravno da će emocije i osećanja koja ovaj tranzit budi prvenstveno da utiču na naš privatan život, za one koji su u potrazi za srodnom Dušom u ovom periodu je mogu i pronaći, ali treba da obrate pažnju da ne idealizuju drugu stranu previše, jer ipak je ova Venera u znaku svog izgona, pa postoji problem da se ne ponove greške u partnerskim odnosima baš zbog tog preteranog sanjarenja koji mnogi od nas imaju kada je reč o „idealnoj ljubavi“.

S druge strane, oni koji već uživaju u društvu svoje jače & lepše polovine, ovaj naredni period će biti ispunjen lepim emocijama, razmeni nežnosti, poklonima, izlascima, maženjem & poljubcima, uživanjima u intimi, kao da su tek na početku svog ljubavnog zajedničkog puta, pa se bude osećanja i želje da se učini sve za drugu stranu („skidanje zvezda sa neba“) kako bi se ona osećala voljenom, ili pak aktivnijem planiranju proširenja njihove male nežne zajednice.

Svakodnevnica pod ovim baršunastim sanjarskim i vrlo erotičnim tranzitnim aspektom će u narednom periodu biti okrenuta interesovanju za umetnost, muziku, filmove, posete galerijama, pozorištima, kao i želji da se malo ne samo životna (monotona) svakodnevnica oboji u dugine boje, već i da se sam dom ulepša & sredi, pa eto odlične prilike za sve one koji žele da renoviraju svoj dom, da ispune sebi želju i urede dom koji će odisati harmoničnim energijama.

ŠTA NAM DONOSE VENERA I NEPTUN ?

fire

Za Podznak, Sunce, Mesec, ili Veneru u Ovnu : period tajnih ljubavi, prevelikih očekivanja, mnogo toga propuštate zarad „čekanja onog pravog“ kao i „da se poklope sve kockice“. Vi se polako spremite i krenite u susret ostvarenju svojih snova.

Za Podznak, Sunce, Mesec, ili Veneru u Lavu : nalazite se u vrlo mirnom i tihom periodu kada vam je ljubav nekako strana, udaljena, pa i nedosižna. Ali, to je samo zatišije pred buru, pripremite se na iznenađenje koje vam ide u susret.

Za Podznak, Sunce, Mesec, ili Veneru u Strelcu : došlo je vreme da se promene neke stvari u vašem privatnom životu. Ne brinite ako vas trenutno poslovne obaveze sprečavaju da provodite više vremena sa jačom & lepšom polovinom, jer će vas upravo to usmeriti ka još većoj privrženosti istoj.

earth

Za Podznak, Sunce, Mesec, ili Veneru u Biku : ovo je jako lep period za vas, u kojem trebate da se opustite i prepustite, pa kuda vas voda odnese. Platonska ljubav koja sada može prerasti u nešto više i trajnije.

Za Podznak, Sunce, Mesec. ili Veneru u Devici : hteli ~ ne hteli, sve će se okrenuti ka vašem privatnom životu. Uživajte u otkucajima srca vaše lepše & jače polovine, ili ozvaničite svoju ljubav sa njom. Poslušajte svoj unutrašnji glas, do sad vas nikada nije izneverio.

Za Podznak, Sunce, Mesec, ili Veneru u Jarcu : period pred vama vam donosi lepe trenutke sa vašom lepšom & jačom polovinom, snažna telepatska povezanos sa njom (njim) vam omogućava da se bolje organizujete u svom životu i daje vam snažan osećaj smisla i svrhe života. Možda vas čeka i zajedničko putovanje.

air

Za Podznak, Sunce, Mesec, ili Veneru u Blizancima: probuđena vam je znatiželja da otkrijete neku tajnu, a i emotivniji ste nego inače. Pripazite se brzopletih reakcija koji mogu da vam donesu rasprave.

Za Podznak, Sunce, Mesec, ili Veneru u Vagi : pomalo ste upali u monotonu svakodnevnicu, odnosi sa lepšom & jačom polovinom su po malo izgubili „iskru“, ali to nije razlog da prekinete taj odnos. Ne brinite, uskoro stižu novi talasi plime i oseke koji će razgoreti stari plam’.

Za Podznak, Sunce, Mesec, ili Veneru u Vodoliji : pred vama je period kada ćete balansirati između „firendzone“ i „the love of my life“ osećanja prema suprotnom polu. Morate jasno staviti do znanja svima šta osećate prema njima, jer u suprotnom može doći do nepotrebnih nesporazuma.

water

Za Podznak, Sunce, Mesec, ili Veneru u Raku : uživajte u svojim emocijama, jer je pred vama period kada ćete imati prilike da uživate u prijateljskim druženjima i iskrenoj ljubavi. Ako planirate ozvaničenje veze ili proširenje porodice, ovo je pravo vreme za to.

Za Podznak, Sunce, Mesec, ili Veneru u Škorpiji : izuzetno dimaničan i uzbudljiv perod pred vama (kako dobro, tako i loše) Odnos sa suprotnim polom će biti ispunjen tajanstvenim, po malo ljubomornim proveravanjima, a moguće je i da će vas lepša & jača polovina malo uhoditi po društvenim mrežama.

Za Podznak, Sunce, Mesec, ili Veneru u Ribama : šta reći, nego uživajte u narednom periodu. Samo se pripazite da vas ružičaste naočare i urođena idealizacija svega i svačega ne spreči da ipak vidite stvari & ljude onakvim kakvi zaista i jestu.

Do sledećeg čitanja

pozdrav od

Šmišonje Večitog Putnika

Jesenje Astrološke Konsultacije

2 Comments

Постави коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.