Letnje Astrološke Konsultacije

Pisana tumačenja ~ Word ili PDF format

Potrebni podaci :

~ tačno vreme & datum & mesto rođenja ~

Astrološka pisana tumačenja

se rade ili preko Klasične Astrologije
ili preko Đotiša {indijske astrologije}

Letnja akcija

50% popusta

na sva pisana tumačenja

ili pak kombinacija „3u1“

~ tri tumačenja po vašoj želji za samo 50€ ~

Vremenska isporuka od dana potvrđene uplate :

~ pisanih astroloških tumačenja od 3 do 5 radnih dana

~ tumačenja vezanih za Horarno pitanje ili Karte do 24h

(vikendom i praznicima ne radim)

Kontakt :

Poruka na e@mail

astrokonsultacije@gmail.com

(trenutno ne radim uživo konsultacije
konsultacije preko mobilnog ne radim uopšte)

ili kontakt poruka na Viber : +381611704231

Osnovna opcija uplate na dinaski račun :

Banka Intesa 160-5100102845873-68

Takođe opcija PostNet & AltaPay

Ostali vidovi uplate za inostranstvo € :

Međunarodna Uputnica  
Ria Money Transfer ~ Moneygram ~ WU

Tumačenja u ponudi :

• pisana analiza natalne karte

Analiza natalnog horoskopa vam nudi opšte informacije o vašem temperamentu, ponašanju i karakteru, zdravstvenim aspektima odnosno predispozicijama za određena oboljenja, kao i informacije o partnerstvima, ljubavnim vezama i braku, potomstvu, predispozicijama za određena zanimanja i razvoj karijere, odnosima u domu/porodici, mogućnostima za odlazak u inostranstvo, studijama i slično. Tumačenje natalne karte se odnosi na vas lično, te ako želite da se pogleda još nešto vezano za jednog, ili više, članova vaše porodice (zdravlje, posao…) to će biti ukratko i dodatno se doplaćuje 5€.

Regularna cena 60€ sa popustom 30€

• rektifikacija vremena rođenja

Rektifikacija podrazumeva pronalaženje tačnog vremena rođenja, ukoliko ono nije poznato. Da bi se ta kalkulacija tačno odradila potrebno je obezbediti neke informacije o minulim događajima. Pre svega, potrebno je izdvojiti vrlo značajne i upečatljive događaje iz života, kao što su napr : stupanje u brak, rođenje deteta, prvo zaposlenje, ali ipak, najznačajnije i najkorisnije je izdvojiti događaje poput povreda tela, bolesti, operacija, nesreća i slično.

Regularna cena 30€  sa popustom 15€

• pisana analiza planetarnih perioda

Tehnika planetarnih perioda (Firdar & Alfirdar) se bazira na ideji da svakim određenim periodom života osobe vlada jedna od planeta iz natalnog čarta. Analizom natalnih planeta tako možemo da dobijemo željene informacije vezane za pozitivne i negativne periode u životu (bilo da je reč o zdravlju, poslu, ljubavi, finansijama, preseljenju, inostranstv, obrazovanju…)

Regularna cena 40€ sa popustom 20€

• pisana analiza elekcije

Elekciona Astrologija je grana Astrologije koja se uz pomoć astroloških tehnika, bavi pronalaženjem i izborom najpovoljnijeg trenutka za pokretanjem nekog projekta, promenom karijere, začećem deteta, promenom mesta boravka… ili onoga što je vama najvažnije u datom momentu.

Regularna cena 40€ sa popustom 20€

• pisana analiza života u inostranstvu

Dobre & loše strane života u inostranstvu, izgled mesta & doma u inostranstvu, dobri & loši periodi za preseljenje, da li ste karmički predodređeni za život u drugoj zemlji & zemlje koje vam [ne]odgovaraju…

Regularna cena 40€ sa popustom 20€ 

• pisana analiza opisa bračnog partnera

Izgled, temperament, obrazovanje, poreklo, dom & porodica iz koje potiče, posao, kao početno slovo imena & prezimena…

Regularna cena 60€ sa popustom 30€

• pisana analiza slaganja sa partnerom

Tumačenje se radi preko : Uporednog i Dejvison čarta, potrebni obavezno i podaci partnera ~ vreme, mesto i datum rođenja!

Ova metoda se najčešće koristi da se analiziraju potencijali za ljubav, vezu ili sam brak, a analiza može biti vrlo korisna i za bilo koji drugi vid odnosa, kao što je, na primer, poslovno ~ partnerski odnos, odnos između roditelja i deteta. Pokazuje ono što je veoma je važno znati : da li će i na koji način sarađivati ako je reč o poslu, a ako je reč o ljubavi, gde su slabe tačke, da li sam odnos ima budućnost itd.

Regularna cena 100€ sa popustom 50€

• pisana analiza karmičkog horoskopa

Suština zakona Karme je da svako snosi posledice sopstvenih dela, koja je vaša Karma, dobra & loša, ko ste bili u prošlom životu koji je ostavio najviše „traga“ i koji diretkno utiče na vaš sadašnji život, koje su vaše karmičke greške i da li postoji mogućnost njihove ispravke u ovom životu. Tumačenje karmičkog se odnosi na vas lično, te ako želite da se pogleda još nešto vezano za jednog, ili više, članova vaše porodice, to će biti ukratko i dodatno se doplaćuje 5€.

Regularna cena 60€ sa popustom 30€

• pisana analiza karmičkog uporednog

Razlog postojanja ljubavnog odnosa, koje su vaše ~ zajedničke ~ karmičke greške ~ kao i pojedinačne ~ i kako one utiču na vaš odnos, da li ih je moguće ispraviti i kako…

Regularna cena 100€ sa popustom 50€

• pisana analiza kvartalnog horoskopa

Šta će biti narednih 90 dana. Kvartalni horoskop vam pruža odgovore na pitanja koja su vam važna ~ zdravlje, finansije, kupo-prodaja, ljubav, deca, nestale stvari, posao & karijera… Tumačenje Kvartala se odnosi na vas lično, te ako želite da se pogleda još nešto vezano za jednog, ili više, članova vaše porodice (zdravlje, posao…) to će biti ukratko i dodatno se doplaćuje 5€.

Regularna cena 60€  sa popustom 30€

• pisana analiza godišnjeg horoskopa

Godišnji horoskop se izrađuje za period od godinu dana, najčešće u intervalu između dva rođendana ili pak u intervalu od 12 meseci od dana narudžbine. Godišnji horoskop vam pruža odgovore na pitanja koja su vam važna ~ zdravlje, finansije, kupo-prodaja, ljubav, deca, nestale stvari, posao & karijera… U predviđanjima se koristi čitav niz prognostičkih tehnika kao što su solar, firdarije, profekcije, uticaj sporih tranzita, uticaj pomračenja…} Tumačenje godišnjeg se odnosi na vas lično, te ako želite da se pogleda još nešto vezano za jednog, ili više, članova vaše porodice (zdravlje, posao…) to će biti ukratko i dodatno se doplaćuje 5€.

Regularna cena 60€ sa popustom 30€

Dobijanje odgovora na pitanje 
(takođe pisani format)

Regularna cena 20€ sa popustom 10€

a) astrološka metoda dobijanja odgovora iz horarnog čarta : horarni horoskop predstavlja horoskop koji je izrađen za mesto i vreme kada je postavljeno pitanje.

Horarna analiza vam može brzo pružiti odgovore na neka pitanja koja nas trenutno okupiraju ~ zdravlje, finansije, kupo ~ prodaja, ljubav, deca, nestale stvari & osobe & kućni ljubimci, posao & karijera…

Da bi se izradio horarni horoskop potrebno je da se vrlo jasno i konkretno postavi pitanje, i da se prilože informacije o okolnostima pod kojima se pitanje postavlja. Imajte na umu da se horarna karta izrađuje za jedno pitanje.

b) ili pak preko Divinacije & Karti ~ Lenormand, Ciganice… ova analiza vam može brzo pružiti odgovore na neka pitanja koja nas trenutno okupiraju ~ zdravlje, finansije, kupo-prodaja, ljubav, deca, nestale stvari, posao & karijera i potrebno je da se vrlo jasno i konkretno postavi pitanje, i da se prilože informacije o okolnostima pod kojima se pitanje postavlja.

16 comments

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.