Ljubav u periodu tranzitne Venere u Blizancima

Tranzitna Venera iz Blizanaca kroz natalna polja nam donosi sledeće :

♥ 1 polje & Podznak u Blizancima ♥

Kada tranzitna Venera iz Blizanaca prolazi kroz 1 polje čula su naglašenija, želja za lepim je uvećana, pa tako i harizma, spontanost, optimizam i prirodna lepota dolaze do izražaja. Pošto je prekoputa 7 polje, naravno da će ovaj period biti od velike važnosti za privatan život ~ ali ipak ne očekujte previše od ljubavnih dešavanja, više flerta, druženja, dopisivanja i razgovora preko telefona ili društvenih mreža, nego nešto konkretnije (i trajnije od toga) dok će postojeći emotivni odnos sa lepšom & jačom polovinom da bude dinamičniji i zanimljiviji u ovom periodu.

♥ 2 polje & Podznak u Biku ♥

Kada tranzitna Venera iz Blizanaca prolazi kroz 2 polje natala, pojačaće se želja za materijalnom i emotivnom sigurnošću, ali samo do one granice koja prija ličnom osećanju komfora, tj više određeni boemski život koji omogućava uživanje i u životu i u ljubavi, ali bez previše opterećenja & obaveza. Ova Venera će tako da spaja ljubav i posao (zbog simbolike 2 polja vezanu za finansije) ili pak vam može doneti osobu koja se bavi finansijama, ili je imućna, puno putuje, može vam doneti na poklon knjige, lepe priveske, narukvice, minđuše. Ova Venera u Blizancima može da vam donese privremene poslovne ugovore & manji (al dobar) izvor zarade.

♥ 3 polje & Podznak u Ovnu ♥

Kada tranzitna Venera iz Blizanaca prolazi kroz 3 polje natala, naravno da će imati velikog uticaja (zbog simbolike znaka Blizanaca i samog 3 polja) U ovom periodu, sve će biti lepo i spontano, reči i komunikacija će se odvijati prirodno, iz povremenu šalu, viceve, a može da se desi i da dođe do previše priče, a malo dela, jer Blizanci povremeno umeju da se zanesu u priči, a da pre toga ne organizuju i uslove da se te reči sprovedu u dela. Naglašen kontakt sa ženama (rođakama, bliskim drugaricama) i njihov život direktno utiče na vaš. Ljubav je tu negde u blizini, u komšiluku, ili stiže preko rođaka, na nekom kraćem putu, lepe vesti, pozivi na druženja (dolazak & odlazak u goste)

♥ 4 polje & Podznak Ribe ♥

Kada tranzitna Venera iz Blizanaca prolazi kroz 4 polje natala, probudiće u vama želju da ulepšate svoj dom, da poboljšate odnose sa ukućanima, ili pak ako ste negde na putu, ili živite daleko od mesta rođenja, može da probudi veliku nostalgiju za domom i roditeljima. Iako Venera u Blizancima i nije pravi „kućni tip“, ipak ćete uživati u svom domu uz dobru knjigu, ili pak spremajući se za goste povodom nekog radosnog događaja u porodici. Ljubav sa jačom & lepšom polovinom cveta, a za one koji su u potrazi, ljubav im može doći u dom ili da upoznaju zanimljivu osobu na nekom porodičnom okupljanju.

♥ 5 polje & Podznak Vodolija ♥

Kada tranzitna Venera iz Blizanaca prolazi kroz 5 polje natala, koje je inače polje ljubavi, naravno da će naredni period za vas da bude ispunjen prijatnim dešavanjima, uzbudljivim kontaktima sa zanimljivim ljudima. Puno udvaranja (pa čak iako već imate pored sebe lepšu & jaču polovinu) harizma naglašena, sve se vrti oko bliskosti i razmene ljubavnih energija. Pozivi, i ljubavni susreti, na zanimljivim mestima zabave, ali i na književne večeri, izložbe. Romantika, ljubavna dopisivanja. Za neke pojačana želja za proširenjem broja članova porodice, život vaše dece će biti u centru zbivanja, pa eto taman i vama prilike da i vi probudite dete u vama.

♥ 6 polje & Podznak Jarac ♥

Kada tranzitna Venera iz Blizanaca prolazi kroz 6 polje natala, naravno da će se aktivirati um samog Blizanca, te će tako ova Venera više nego obično da analizira, da se gubi u detaljima, sve će joj smetati, tražiće perfekciju, a sama generalno neće znati kako da dođe do nje. Visoki kriterijumi u ljubavi će biti naglašeni, srce može da bude osvojeno samo preko kilometarskih poruka, pisama, razgovora od nekoliko sati, druga strana mora kroz razgovor da „potpali vatru“ u srcu, inače ništa od udvaranja. Svakodnevnica će makar da bude lepša, zanimljivija, opuštenija, veselija. Ova Venera iz Blizanaca u ovom periodu može da pomogne da se poboljša zdravlje, jer će vam doneti puno kretanja i malo vremena da tražite utehu u hrani.

♥ 7 polje & Podznak Strelac ♥

Kada tranzitna Venera iz Blizanaca prolazi kroz 7 polje natala, polja koje se vezuje za partnerske odnose (emotivne i poslovne) naravno da će u narednom periodu fokus biti upravo stavljen na njih. Udruživanje, druženje, kontakti sa ljudima koji puno putuju ili su povezani sa inostranstvom, generalno odnos sa drugima će biti posebno naglašen. Moguće je da će biti pojačana želja da se bude sa nekim, jer će samoća malo teže da se podnosi. Ljubav ovde stiže brzo, ili se pak neka simpatija razotkriva i postaje prvenstveno simpatična platonska veza. Za one koji već uživaju pored lepše & jače polovine, ovaj period će biti ispunjen divnim druženjem, izlascima, ali i potencijalnom ozvaničenju tog odnosa. Takođe dobar period za sklapanje poslovnih partnerstava.

♥ 8 polje & Podznak Škorpija ♥

Kada tranzitna Venera iz Blizanaca prolazi kroz 8 polje natala, koje se baš i ne smatra previše emotivnim poljem, ljubavna dešavanja u narednom periodu će više da budu skrivena, po malo čudna, neobična. Ovo je polje svega onoga što se ne vidi golim okom, pa je moguće da ćete u ovom periodu otkriti da gajite neke emocije prema nekome, ili će pak neko da otkrije da gaji emocije prema vama ~ i tako da krene simpatično udvaranje preko poruka ili kraćih telefonskih razgovora. Ali, generalno, ne očekujte previše u ovom periodu što se tiče ljubavi. Za one koji već neko vreme imaju problema sa jačom & lepšom polovinom, ovaj period bi mogao da donese prekid tog emotivnog odnosa. Zato, energiju ove znatiželjne Venere iz Blizanaca možete usmeriti ka izučavanju ezoterije, magije, divinacije, onostranog i prikupljanju znanja iz tih oblasti života.

♥ 9 polje & Podznak Vaga ♥

Kada tranzitna Venera iz Blizanaca prolazi kroz 9 polje natala, želećete više nego obično da budete slobodni, da proširite svoje vidike, da uživate više u životu, ali više u onom intelektualnom i duhovnom smislu, nego u onom materijalnom i telesnom. Puno će se razmišljati i razgovarati & filozofirati o ljubavi. Moguće su simpatije sa vrlo učenim ljudima, kontakti sa Astrolozima radi ljubavnih konsultacija. Naravno, kao polje inostranstva i dužih puteva, eto ljubavi sa strancem, sa nekim ko živi daleko, ko je druge vere, ili pak ljubav sa nekim koga upoznajete na nekom putovanju ili preko nekog stranca. Ovo polje je i polje avantura ali i afera, pa ova dualna Venera bi mogla da vam donese ili naklonost dve osobe i „sedenje na 2 stolice“, ili pak da unese nove ljubavne vibracije sa vašom lepšom & jačom polovinom.

♥ 10 polje & Podznak Devica ♥

Kada tranzitna Venera iz Blizanaca prolazi kroz 10 polje natala, koje je polje javnosti, zasigurno ćete u narednom periodu osećati kao da ste „pod reflektorima“, jer vaš šarm i pojava će biti toliko naglašeni, da ćete hteli-ne hteli da privlačite poglede i uzdahe iz okoline. Naravno, ovo je i polje posla, pa eto simpatije sa kolegom ili poslodavcem, ili nekim klijentom, tj sa osobom koja je uspela u životu. Naravno da će Venera iz Blizanaca da vam pomogne da dođete do bolje pozicije na radnom mestu, a i omogućiće vam i da kroz razgovor možda promenite svoj poslovni ugovor. Šarm i spontanu komunikaciju maksimalno možete da iskoristite prilikom razgovora za zaposlenje, ili pak da dobijete podršku i pomoć od strane kolega ili čak nadređenih.

♥ 11 polje & Podznak Lav ♥

Kada tranzitna Venera iz Blizanaca prolazi kroz 11 polje natala, vaš društveni život će procvetati, pravo Proleće u međuljudskim odnosima. Naravno, ovo je i polje prijatelja, pa eto zaljubljivanja sa nekim iz vašeg kruga prijatelja, ovo su one prave ljubavne & filmske priče kada se prijateljstvo pretvori u predivnu ljubav. Ovo je i polje društvenih mreža, pa eto i nova poznanstva, druženja, ali i simpatije „preko žice“, puno „lajkova“ i popularnosti vaših storija & objava na društvenim mrežama. Ljubav dolazi u svakom slučaju preko nekoga, preko zajedničkih poznanika, preko različitih umetničkih, muzičkih, pa i divinacijskih, grupa na internetu. Naravno da će ova Venera iz Blizanaca da se potrudi i da vam ostvari neke vaše želje, jer je ovo polje i želja & nada, te tako u narednom periodu poželite nešto, vrlo moguće je i da će vam se to ostvariti.

♥ 12 polje & Podznak Rak ♥

Kada tranzitna Venera iz Blizanaca prolazi kroz 12 polje natala, mnogo toga u vašem privatnom životu može da ostane nedorečeno, jer je ovo polje tajni, skrivanja, ali i svega onoga što baš i nije dobro po vas (jer je polje neprijatelja) te tako moguće su tajne ljubavi, ili pak ljubavi koje mogu na neki način da vam štetno utiču na status i ugled u društvu. Ovo je takođe i polje prošlih života, pa eto buđenja neke davno zaboravljene karmičke ljubavi iz nekog od prošlih života, pojavljivanje osobe sa kojom ste se tada znali i sa kojom ste imali emtotivnu povezanost, ali je zbog nečega taj odnos prekinut, i zato se u ovom sada životu obnavlja kontakt. Ovo je i polje svih zatvorenih & izolovanih mesta & ustanova, te tako s te strane često može da ukaže i na period stagnacije tj mirovanja (osamljivanja) u vašem privatnom životu.

Šta nam donosi tranzitna Venera iz Blizanaca u konjukciji sa natalnim planetama :

○ tranzitna Venera konjukcija natalno Sunce : tokom trajanja ovog tranzita često možete osećati snažniju potrebu za otvorenim ispoljavanjem svojih nežnih i strastvenih osećanja u ljubavi kao i za češćim čulnim kontaktima u ljubavnoj vezi ili u braku. Emocije su naglašene, kao i subjektivni način doživljavanja stvarnosti i ljudi oko Vas, pa trebate da pripazite da Ego ne preuzme kontrolu nad emocijama u narednom periodu.

○ tranzitna Venera konjukcija natalni Mesec : ovaj tranzit nagoveštava mogućnosti za rast i razvoj ljubavnih osećanja. Mogli biste biti u znatno većoj meri zainteresovani za ljubav, odnosno mogli biste osećati pojačanu potrebu za ljubavlju u ovom periodu. Može biti prisutna i pojačana potreba za nežnošću i romantikom u ljubavnoj vezi ili braku. Želja da se oformi dom & porodica, želja da se ako ste žena postanete majka, supruga, ili ako ste muškarac da pronađete sebi suprugu i majku Vaše dece.

○ tranzitna Venera konjukcija natalni Merkur : tokom trajanja ovog tranzita možete osećati snažniju želju i potrebu za ostvarenjem harmonije u ljubavi kako na čulnom odnosno seksualnom nivou tako i na intelektualnom nivou. Jako je naglašena želja da se pronađe partner koji može u potpunosti u vama da probudi i umni i telesni deo, potreba za partnerom koji preko reči, pisama, poezije, može da vas osvoji, i zavede. Puno ljubavnih priča & razgovora & dopisivanja, a ljubavni kontakti & upoznavanja idu spontano i prirodno.

○ tranzitna Venera konjukcija natalna Venera : ovaj tranzit nagoveštava pregršt mogućnosti za vrlo uzbudljive strastvene trenutke i za pozitivna dešavanja na ljubavnom polju. U ovom periodu biste mogli u većoj meri nego inače osećati potrebu da budete voljeni i da istovremeno i Vi nekome pružate svoju ljubav. Takođe, ovaj period neretko obeležava nagli porast ljubavnih emocija i Vaša harizma bi mogla doći do puno većeg izražaja. Bićete u centru pažnje mnogih, lakše ćete ispoljavati svoje emocije, a možete očekivati i umna & telesna uživanja (pokloni, ljubavne izjave, intimne vragolije…)

○ tranzitna Venera konjukcija natalni Mars : ovaj tranzit nagoveštava naglašene mogućnosti za češće razmenjivanje nežnih, romantičnih i strastvenih osećanja u ljubavnoj vezi ili braku. Ukoliko ste pak sami, u ovom periodu može Vam se lako dogoditi zanimljiva ljubavna avantura i (ili) ljubav na prvi pogled, čak i ako ne verujete da je to moguće. Usklađivanje Yin i Yang, spajanje dve suprotnosti, platonska ljubav koja dobija svoj pravi smisao. Ovo je generalno vrlo pozitivan period za pronalaženjem srodne duše, ili pak buđenja jačih strasti sa lepšom & jačom polovinom.

○ tranzitna Venera konjukcija natalni Jupiter : tokom trajanja ovog tranzita mogli biste u znatno većoj meri privlačiti sreću u ljubavi, posebno sa osobama koje su vezane za inostranstvo, koje putuju, ili koje srećete na nekom putu, ali isto tako ljubav se može naći među osobama koje su povezane sa višim obrazovanjem, duhovnošću. Ovaj period nagoveštava mogućnosti za veći priliv novca i za ostvarenje bolje satisfakcije na poslovnom & finansijskom planu takođe. Ovaj aspekt ne samo što donosi više sreće u ljubavi, već uvećava i prihode, pa su tu i pokloni, beneficije, povišice, bonusi.

○ tranzitna Venera konjukcija natalni Saturn : uticaj ovog tranzita može u Vama probuditi neke vrlo prijatne i drage uspomene na neku osobu iz prošlosti prema kojoj ste gajili nekada davno jake ljubavne emocije, pa tako može i da se može pojaviti i jaka želja za obnavljanjem tih emocija i obnavljanjem kontakta sa tom osobom, ali i javljanje ljubavi iz prošlosti, ljubav koja je čista Karma, pa su tu i naravno pomirenja, kao obnavljanje kontakta i sa prijateljima sa kojima niste dugo bili u kontaktu, ne samo sa osobom koja vam je nekada emotivno nešto značila.

○ tranzitna Venera konjukcija natalni Severni Mesečev Čvor : pošto je Severni Mesečev Čvor povezan sa Karmom, i to onom Karmom koju treba tek da ostvarimo u ovom životu, kao i sve ono što treba tek da naučimo ovoj inkarnaciji, to je nova ljubav, nova Karma, tj ova konjukcija može na Vaš Put da Vam donese sudbinsku ljubav, osobu sa kojom trebate (morate) da se sretnete, jer oboje imate da naučite onog drugog puno toga o životu, ljubavi i sreći.

○ tranzitna Venera konjukcija natalni Južni Mesečev Čvor : Južni Mesečev Čvor se takođe povezuje za Karmu, ali to je sva Karma koju mi nosimo iz svih naših prošlih života. Vrlo često ova konjukcija može čak i da „uspava“ na neko vreme Vaš ljubavni život, jer Južni Mesečev Čvor je ono što ste već doživeli & naučili, pa tako uz Veneru i ne osećate potrebu da trebate da budete u ljubavnom odnosu. S druge strane, može da na Vaš Put donese ljubav iz prošlih života, emotivni de-ža-vu, tj osobu sa kojom još uvek imate neraščišćene ljubavne Karme.

Једно мишљење на „Ljubav u periodu tranzitne Venere u Blizancima

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.