Ljubav u periodu Venere u Biku

Da vidimo šta će kome doneti tranzitna Venera iz Bika

u narednom periodu kad je ♥ ljubav ♥ u pitanju ☺

Couple Illustrations by Yaoyao Ma Van As

♥ Ovan ♥ : Venera je napustila vaš znak, ali to ne znači da ćete izgubiti dobar ritam kada je u pitanju vaš ljubavni život dragi Ovnovi. Vaše samopouzdanje biće i dalje snažno, pa je zato sada idealno vreme da učinite prvi korak i pozovete simpatiju na izlazak. Moge stvari će vam iči od ruke, ali može da se desi da usled brzopletih izjava malo zbunite drugu stranu. Ali, ako se bolje organizujete, vaše izjave & namere neće biti pogrešno protumačene. Za one koji uživaju pored lepše & jače polovine, Venera u Biku donosi stabilizaciju odnosa i lepe zajedničke trenutke, puno zajedničkih planiraja i želje da se njihov odnos što više stabilizuje i dobije svoju pravu formu.

Couple Illustrations by Yaoyao Ma Van As

♥ Bik ♥ : U narednom periodu zaista ćete imati prilike da uživate u životu dragi Bikovi. Naglašena harizma i zavodljivost, učiniće vas magnetom za suprotni pol. Mnogi će vam pozavideti na velikom uticaju koji ćete imati na druge, pa možete očekivati i da će vas kritikovati da previše vremena posvećujete ljubavnim dogodovštinama. Za slobodne, period kada mogu pronaći ono što traže, i to potpuno neočekivano, možda u krugu vaših prijatelja, ili pak među kolegama na poslu, a za one koji uživaju pored lepše & jače polovine, u narednom periodu će uživati još više. Druga strana će se maksimalon truditi da vas podrži i učini vaš život lakšim i lepšim. Period iskrene naklonosti, ljubavi, pažnje i poklona je pred vama.

Couple Illustrations by Yaoyao Ma Van As

♥ Blizanci ♥ : Venera u Biku vam može doneti ispunjenje želja i fantazija u vašem ljubavnom životu u narednom periodu dragi Blizanci. Samo nemojte previše da forsirate svoj tempo u odnosima sa drugima, jer ga retko ko može ispratiti, jer vi, prvenstveno rečima zavodite, pa tek onda konkretnim delima, što se često protumači kao površni flert, pa umesto da uživate u naručiju drage osobe, vi ostajete da lutate u potrazi za nekim ko će vas razumeti. Za one koji uživaju pored svoje lepše & jače polovine sledi period ponovnog itelektualnog & emotivnog udvaranja, koji će pomoći da se ponovo ožive stari plameni ljubavi i tako stabilizuje odnos koji je malo zapao u monotoniju.

Couple Illustrations by Yaoyao Ma Van As

♥ Rak ♥ : u narednom periodu će u vašem društvenom životu doći do procvata osećanja i romantike dragi Rakovi. Za sve one koji traže srodnu Dušu, mogu je pronaći u bliskom krugu prijatelja, ili preko rođaka & bliskih poslovnih saradnika, ili pak u toku izlaska ili potpuno neplaniranog odlaska na neku proslavu, i to će biti simpatična, ali i na početku tajna platonska ljubav, barem do sredine meseca, kada se ona može i obelodaniti. Oni koji su već u srećnom naručiju lepše & jače polovine, u narednom periodu će imati prilike da ulepšaju svoj zajednički dom, učine ga još komfornijim i sigurnijim, a možda i da ga prošire za još jednog člana. U oba slučaja Venera donosi puno lepih emocija i prijatnih situacija u vaš život.

Couple Illustrations by Yaoyao Ma Van As

♥ Lav ♥ : u narednom periodu Venera u Biku vam može uzdrmati vaš privatan život dragi Lavovi. Mnogo toga će se dešavati i biti van vaše kontrole, posebno za one koji traže srodnu Dušu, jer vam potpuno neplanirano i neočekivano se mogu pojaviti neobične ljubavne ponude, flert na radnom mestu, naklonost nekoga ko je već zauzet, ili vam se u život vraća vaša velika ljubav iz mlađih dana, sa kojom tada niste uspeli da ostvarite lep ljubavni odnos. A za one koji su već pored svoje lapše & jače polovine u narednom periodu se može pojaviti malo pojačana posesivnost i ljubomora, ali, na sreću i to će proći, samo je važno da održavate svakodnevnu komunikaciju oko svega onoga što na bilo koji način može da poremeti harmoniju među vama.

Couple Illustrations by Yaoyao Ma Van As

♥ Devica ♥ : u narednom periodu Venera u Biku vam donosi veliki broj lepih mogućnosti da osvežite i obogatite svoj privatan život drage Device. Ma koliko sve delovalo „lagano i mirno“, a možda za neke i „100 godina samoće“, i kao period kada ni u snu ne očekujete (ili ne planirate) da će se nešto desiti u ljubavi, ova Venera iz Bika će vam doneti neočekivane avanture i zgode u privatan život, naravno posebno za one koji traže srodnu Dušu. Neočekivano će se neko pojaviti i momentalno vam zaintrigirati maštu, vi ćete na početku negirati, ali ćete se vrlo brzo prepustiti ljubavi & strasti. Za one koji već uživaju u radostima zajedničkog života, naredni period će još više produbiti emocije i ojačati stabilnost u odnosu, a možete očekivati i neki vrlo vredan poklon od drage osobe.

Couple Illustrations by Yaoyao Ma Van As

♥ Vaga ♥ : tranzitna Venera u Biku će doneti u vaš život puno neočekivanih promena drage Vage. Delovaće kao da je neko zaglavio papučicu za gas i da se događaji samo nižu jedno za drugim, a da vi pokušavate da shvatite o čemu se tu zaista radi. Neočekivane naklonosti iz kruga poznanika, kolega, klijenata, ili pak udvaranja na mestima za koje vam i ne bi palo napamet da tako nešto može da vam se desi, promeniće vašu svakodnevnicu u potpunosti. Za one koji su u potrazi ili imaju već simpatiju, ali joj još uvek nisu prišli, ovaj mesec će im biti naklonjen i dati im mogućnost da ostvare željeni cilj. Za one koji već sanjare pored svoje lepše & jače polovine, ova Venera će vam doneti iskrenu naklonost lepše & jače polovine, pažnju, poklone i razna životna uživanja.

Couple Illustrations by Yaoyao Ma Van As

♥ Škorpija ♥ : Venera u Biku će aktivirati vaš privatan život, hteli vi to ili ne, i promeniti ga sa nepredvidljivom i neobičnom energijom. I za one koji su u potrazi za srodnom Dušom, ali i za one koji već uživaju u strasnim zagrljajima svoje lepše & jače polovine, pojaviće se neko sa kim se već jako dugo znaju, ali nisu preterano obraćali pažnju na tu osobu, ili su već možda sa njom / njim imali neku razmenu emocija (platonsku, ili baš konkretnu) što će da vas vrati u prošlost, i ponovo vas stavi na životni ljubavni test, jer taj odnos je bio nešto što vas je držalo na „7. nebu“, ali je u isto vreme nešto i „škripalo“ i taj odnos nije mogao u potpunosti da se otvari. Možda sada, situacija bude drugačija, posebno sredinom meseca se mogu pokrenuti dešavanja, pa se zato pripremite.

Couple Illustrations by Yaoyao Ma Van As

♥ Strelac ♥ : nove zanimljive situacije vam stižu u susret dragi Strelčevi. Naredni period dok Venera bude bila u znaku Bika za vas će biti period kada ćete doneti vrlo važne odluke što se tiče vašeg privatnog života. Za one koji su u potrazi za srodom Dušom, naredni period vam u život donosi osobu sa kojom ćete odmah „kliknuti“ ali će sve ostati na platonskom nivou, jer postoji mogućnost da ta osoba nije u potpuosti rasčistila neku priču iz svoje prošlosti i nije u mogućnosti da se potpuno posveti vama, ma koliko to želela. Za one koji uživaju pored lepše & jače polovine dolazi period kada će se emocije još više produbiti, a možda i donesete odluku da se vaš odnos podigne na jedan ozbiljniji i dugotrajan nivo.

Couple Illustrations by Yaoyao Ma Van As

♥ Jarac ♥ : za vas sledi dinamičan period dragi Jarčevi, bili vi u potrazi za srodnom Dušom, ili pak uživali u sigurnosti zagrljaja lepše & jače polovine. Tranzitna Venera u Biku vam sprema vrlo emotivan i po malo za vas, koji baš i ne volite iznenađenja, dosta izazovani emotivan (u pozitivnu) period. Neočekivani pozivi na druženje, vraćajne starih ljubavi (koje možda i niste do kraja preboleli) prijatelji koji će se ispostaviti da imaju mnogo ozbiljnije emocije prema vama, a može se pojaviti i neko ko ili puno putuje, ili pak je stranac, koji će vrlo uporno, ali na jako lep način, pokušavati da vam skrene pažnju i možda čak predloži zajednički put. Na vama će biti da procenite situaciju i da se odlučite šta dalje. Kako god, naredni period vam neće biti dosadan uopšte.

Couple Illustrations by Yaoyao Ma Van As

♥ Vodolija ♥ : Venera u Biku u narednom periodu vas poptuno okreće vašem privatnom životu i stavlja veliki fokus na reašavanju emotivnih odnosa drage Vodolije. Za sve one koji su u potrazi za srodnom Dušom, naredni period će više biti preispitivanje emotivnih prioriteta i njihovim izmenama. Do sada se ti standardi i nisu uklapali sa potencijalnim udvaranjima i vreme je da se oni malo izmene. Za one koji već imaju pored sebe svoju lepšu & jaču polovinu, naredni period će biti okrenut razgovorima i rešavanju nekih nejasnih situacija od pre i regulisanju stabilosti zajedničkog daljeg života, što će u isto vreme i da iscrpi, ali i da donese osećanje olakšanja i rasterećenja.

Couple Illustrations by Yaoyao Ma Van As

♥ Ribe ♥ : ovaj naredni period će za vas da donese mnoge odgovore koje već jako dugo tražite, posebno vezane za vaš privatan život drage Ribe. Venera u Biku će za one koji su u potrazi za srodnom Dušom uvesti u život osobu (ili osobe čak) sa kojima će momentalno da se nađete na „istim talasim dužinama“, ali će sve biti nekako stidljivo i na romantičnoj distanci, do negde kraja Aprila, kada situacija može neočekivano da promeni pravac i da se nađete u vrtlogu strasti. Za one koji već sanjare pored svoje lepše & jače polovine, u narednom periodu Venera iz Bika im može doneti još lepše romantične momente, ali i mogućnost (ako to žele) da prošire broj članova u svom domu ili odluče da zajedno promene mesto boravka i započnu novu životnu avanturu.

Ilustracije : Yaoyao Ma Van As: Website | Facebook | Instagram | Tumblr

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.