Dobitna kombinacija za sreću Mars trigon Jupiter

Od 15. Aprila do 20. Aprila na Nebu ćemo imati divan aspekt trigona između Marsa iz Blizanaca i Jupitera iz Vodolije, njihov Zenit će biti 17. Aprila na 26° u jutarnjim satima. Ovo će zaista da bude izuzetno povoljan period za svakoga ko želi da se istakne, napreduje i maksimalno poboljša kvalitet svog života, jer će ovaj vazdušni trigon da bude ispraćen sa stelijumom u Ovnu ~ tu su Hiron, Merkur, Sunce i Venera, koji takođe imaju skladne aspekte i sa Marsom i sa Jupiterom, tj Sunce i Venera se nalaze na ekvidistancu baš između Marsa i Jupitera, što će dodatno da uveća pozitivnost i snagu ovog vazdušnog trigona ☺

tenor

Ovo je dobitna kombinacija za uspeh, obnavljanje snage, volje, Vere.

Ovaj tranzit može da nam pomogne da imamo dovoljno samopouzdanja i hrabrosti da pokrenemo nešto novo u našem životu ili pak završimo nešto što smo otaljavali do sada.

(naravno, pod uslovom da ove dve planete imaju dobre aspekte sa vašim natalnim planetama)


SVE ŠTO ZAHTEVA I FIZIČKU I MENTALNU I DUHOVNU SNAGU

SADA MOŽE DA SE URADI & ODRADI Sa uspehom

vision-for-success

Ovo je aspekt sreće, pobede, krunisanog uspeha, jer nam ove dve planete »pale vatru« onu iskonsku u čoveku da se (iz)bori za ono u šta Veruje.

Ovo je onaj zdrav inat, ispravna tvrdoglavost, koja nas nosi do cilja.

Ovo je takođe aspekt Karme, jer uz ove dve planete, sve ono što smo do sad učinili dobro, dobrim će nam se vratiti potpuno neočekivano, ali zasluženo.

1_smart_setting-up-for-success

Ovo je tranzit koji nam čak pomaže u ostvarenju nekog (pomalo) sebičnog cilja (naravno cilja koji ne ugrožava ništa i nikoga, ali je nama iz nekog razloga jako stalo da to nešto dobijemo & ostvarimo)

Aspekt inicijative i borbenog instinkta prožet velikim životnim iskustvom.

Period donošenja važnih životnih odluka, uzimanja stvari u svoje ruke, oslobođenja od zavisnosti od bilo čega i bilo koga. Hrabrost da se promeni radno mesto, snaga da se promeni mesto boravka, volja da se izmene neke stvari u odnosu sa nekim.

KAKO POPRAVLJA HRABROST I SAMOPOUZDANJE

TAKO POPRAVLJA I USLOVE DA POBOLJŠAMO NAŠU

I FINANSIJSKU I POSLOVNU SITUACIJU

books-to-read-for-success

U ovom periodu, naši postupci će biti primećeni, shvaćeni, podržani i pohvaljeni & nagrađeni.

Nekome će stići neočekivani bonus, nekome povišica, a nekome ponuda za bolje radno mesto.

Ako ste u potrazi za poslom, ovo je dobar period i za vas. Ove dve planete vam mogu pomoći da pronađete način da se istaknete u moru drugih CV-a ili u toku razgovora za posao, posebno ako vam se Mars ili Jupiter nalaze u natalnom 2-5-7-9-10-11 polju i imaju skladne aspekte sa vašim natalnim planetama.

SREĆA PRATI MNOGE ~ SVUDA

I U MEĐULJUDSKIM, PORODIČNIM I PARTNERSKIM ODNOSIMA

castle-loop-800x600

Period kada »dogovor kuću gradi« i kada je moguće rešiti neke probleme u komunikaciji i umanjiti generacijske razlike koje i donose razlog za nesporazume i konflikte.

abm-orchestrate

Dobar period da se malo osveži i oživi ljubavni odnos. Lep period za izlaske i druženja sa bliskim osobama i prijateljima ili pak upoznavanjem potencijalne simpatije ili-ti buduće lepše & jače polovine.

Ovo je period druženja, smeha, odlazaka na neke koncerte, javna okupljanja, sportska dešavanja. Period otkrivanja novih interesovanja & hobija.

Period kada se na najprirodniji način »pune baterije« i vraća Vera u Život

Naravno, sve ovo lepo će se dešavati, samo pod uslovom da ne postoje loši aspekti (kvadrat, opozicija, kao i konjukcija) sa nekom natalnom (malefičnom) planetom ili su ove dve tranzitne planete postavljene u malefičnim poljima (6-8-12)

Ali, ako i postoje loši aspekti, to ne mora da znači i da i vas neće makar malo da »potkači« ova pozitivna energija. Hoće, ali će ipak sve ići sporije od željenog. Samo trebate da Verujete u sebe ♥☺♥

One comment

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.