Oslušni, Nebo ti šapuće

MUDRA IZREKA KAŽE : AKO VIDITE PERO, CRVENDAĆA ILI LEPTIRA, TO ZNAČI DA UPRAVO PORED VAS STOJI ANĐEO ☺

30. Marta imamo jedan vrlo lep aspekt na Nebu, konjukciju između Merkura i Neptuna na 21° Riba koji će imati skladni sekstil sa Plutonom iz Jarca, a ova konjukcija će biti ispraćena i skladnim sekstilom između Saturna iz Vodolije i stelijuma iz Ovna (Hiron, Venera, Sunce) Dva lepa, lagana, pozitivna aspekta koji će nas ponovo podsetiti da se na još bolji način povežemo sa Majkom Prirodom i Višim Kosmičkim Silama.

giphy

Aspekt Merkur konjukcija Neptun u Ribama direktno će nam preko snova, unutrašnjeg glasa, predosećaja, snoviđenja, znakova pored puta, prenositi ne samo pozitivne kosmičke vibracije, već i vrlo važne poruke, te je vrlo važno da slušamo srcem i Dušom ovih par dana šta Kosmos želi da nam poruči. Naravno da će i podsvest, unutrašnji glas, intuicija, snoviđenja, i dežavu situacije u ovom periodu biti do maksimuma izražene.

S druge strane, ovaj stelijum u znaku Ovna, Hiron Sunce Venera koji ima sekstil sa Saturnom iz Vodolije, budi želju za lepim, za ljubavlju, za sigurnošću, želju da ulepšamo život i sebi i ljudima oko nas, kao i potrebu da sve oko nas ide svojim prirodnim tokom, da bude usklađeno sa Majkom Prirodom, da lagano raste i uzdiže se ka nečem boljem i trajnijem. Saturn nam daje formu, pa tako pomaže ovom stelijumu da nama pak pomogne da održimo balans u svom životu, bilo da je reč o finansijama, karijeri, zdravlju ili domu & porodici.

ezgif.com-resize

Merkur konjukcija Neptun je vrlo neobična energija, nosi sa sobom mistiku, tajne, spiritualne energije, kreativnost, donosi želju za lepim, nežnim, muzikom, plesom, dodirima i tihim šaputanjem na jastuku. Takođe, donosi mogućnost dubokih (samo)spoznaja, interesovanje za magiju, alhemiju, divinaciju, astrologiju, mitove, legende, bajke.

giphy

Isto tako, donosi i mogućnost da se otkriju i neke tajne koje i nisu toliko mistične, već vrlo konkretne zbog aspekta sekstila sa Plutonom, pa eto otkrivanja nekih intriga, manipulacija i obmana, kako u svakodnevnom životu, tako i globalno.

source

Ova konjukcija daje nam mogućnsot da čujemo & vidimo stvari prvo onakve kakve nam drugi „serviraju“ da bi posle toga mi uključili mozak i uvideli pravu istinu, jer će joj upravo ovaj Pluton pomoći u tome. Prvo donosi konfuziju i paniku, a posle toga donosi jasnu sliku, taman da se uklope sve kockice.

ezgif.com-resize

Stelijum u Ovnu u sekstilu sa Saturnom iz Vodolije donosi i mogućnost materijalizacije ideja i želja, omogućava da se na lep i organizovan način uredi život „po pravoj meri“. Isto tako, poboljšava odnos između ljudi, posebno jer je u vaternim & vazdušnim znacima, te tako otvoreni i jasni razgovori pomažu da se situacija u odnosu sa nama bliskom osobom brzo iskristalizuje i tako taj odnos dovede u red, jer upravo Merkur u konjukciji sa Neptnom ume malo da „zamagli“ razgovore i da poruke „između redova“ učini komplikovanijim za tumačenje.

giphy

S druge strane, baš zato što se dešava u vatrenim & vazdušnim znacima, ova konjukcija u Ribama daje nam i mogućnost i da kroz razgovor & dogovor & pregovor, ipraćen slušanjem svog unutrašnjeg glasa & intuicije, uspostavimo kontrolu nad našim finansijama, pronađemo bolji posao, organizujemo svoju svakodnevnicu tako da nam ne iscrpljuje energiju i volju, već baš suprotno, da radimo i da u isto vreme „punimo baterije“.

source

Tako, ovih par dana imaćemo odličnu priliku da „pohvatamo konce“ u našem životu, možda ne velike „klot-frket“ zamahe, ali makar male, sitan vez, korak po korak, pa tako lagano ka željenom cilju. Lepo ćemo moći da balansiramo između realnosti i našeg sveta mašte, da organizujemo život, da učinimo nešto lepo kako za sebe, tako i za druge.

ezgif.com-resize

Na Mundanom nivou, ova dva aspekta nam mogu doneti vesti koje će biti u isto vreme i dobre i loše, ali sve one će imati ipak poentu ~ idu bolji dani, samo još malo treba imati strpljenja. Sigurno će imati veze sa trenutnom situacijom vezanom u Svetu (Merkur Neptun sa Plutonom) ali isto tako će imati i informacije koje će nam pomoći da prebrodimo teška vremena lakše (Stelijum u Ovnu sa Saturnom)

DO SLEDEĆEG ČITANJA

POZDRAV OD

ŠMIŠONJE VEČITOG PUTNIKA

U TOKU SU PROLEĆNE ASTROLOŠKE KONSULTACIJE

SA MNOGOBROJNIM AKCIJAMA I POPUSTIMA

Једно мишљење на „Oslušni, Nebo ti šapuće

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.