Izdrži, pomoć stiže ~ Mars sekstil Hiron

Od 16. do 20. Marta na Nebu imamo skladni aspekt sekstila između tranzitnog Marsa iz Blizanaca i Hirona iz Ovna. Ovo je dobar tranzit za sve one koji žele da pokrenu u svom životu novu fazu isceljenja i revitalizacije, baveći se nekim sportom, ili aktivno se zalažući za dobrobit drugih. Kao i aspekt trigona između Marsa i Hirona, i ovaj sekstil donosi energije izlečenja, koje se lepo uklapaju sa nastupajućim Prolećem. Ovaj tranzit nam pomaže da sagledamo jasno svoj život i pronađemo izvor negativne energije i brzo ga saniramo, kao i jaku motivaciju ne samo da se pomogne sebi, već i drugima.

Mars je ambiciozna, dinamična, povremeno i agresivna planeta, ona voli da se bori, da traži (isteruje) pravdu, jer jako ceni istinu. Postavljen u znaku Blizanaca, tako ovaj tranzitni Mars nam daje prvenstveno intelektualne mogućnosti koje će nam pomoći da kroz komunikaciju i prikupljanje informacija se fizički aktiviramo u najboljem mogućem pravcu. Hiron s druge strane je sve ono što nam donosi bol, patnju, on je naša „večita rana“, nešto što nikako ne možemo da odgonetnemo zašto nam baš to „nešto“ donosi toliko problema u životu. Postavljen u znaku Ovna, kojim vlada baš Mars, ovaj Hiron tako ima dovoljno snage da nam pomogne da se izborimo sa tim problemom.

Udruženi preko skladnog aspekta sekstila, Mars i Hiron će nam tako u narednom periodu u naš život dovesti ljude i situacije uz čiju pomoć ćemo biti u mogućnosti da rešimo neke svoje probleme ~ kod nekoga to će biti konkretno zdravlje, kod drugih možda finansije, zaposlenje, ili pak rešavanje pitanja vezanih za dom & porodicu & decu ili lepšu & jaču polovinu. Ali, treba imati na umu da ovaj Mars ima i napeti aspekt kvadrata sa Merkrom iz Riba, koji je upravo vladar znaka Blizanaca, pa shodno tome, akcija-reakcija može da bude pomalo brzopleta, konfuzna, nedisciplinovana i naravno ~ pogrešna. Zato treba voditi računa da u želji da posavetujemo ili pomognemo nekome (Mars Hiron) ne kažemo ili ne uradimo nešto što će ih (ne)svesno povrediti (Merkur Mars)

Ovo su sve one osobe koje su u svom životu preživele puno toga lošeg, ružnog, bolnog, i zbog toga imaju dovoljno životnog iskustva da mogu da budu motivacioni govornici i da tako pomognu drugima koji su u istoj ili sličnoj životnoj nedaći. Naravno, ovo mogu da budu i medicinari, lekari, savetnici, i svi oni koji aktivno traže nova znanja kako bi mogli da pomognu drugima, lako sprovodeći reči u dela. Tako u narednom periodu očekujte da će se pojaviti baš prava osoba koja će želeti da vam pomogne i poboljša vaš kvalitet života.

Astrološke konsultacije ~ akcije i popusti ☺

Једно мишљење на „Izdrži, pomoć stiže ~ Mars sekstil Hiron

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.