Venera u Ovnu i Znaci Zodijaka

TRANZITNA VENERA U Ovnu (od 21-03 do 14-04)

Ovan

Za one koji imaju ili Sunce ili Mesec ili Podznak u Ovnu :

Ovo će biti jako lep period za vas. Ovaj tranzit Venere ne samo što će pojačati vašu harizmu, već će u vama probuditi nove želje i planove, a i doneti vam neočekivane povoljnosti na polju finansija i posla. Venera u Ovnu će vam doneti lepe trenutke sa prijateljima, neočekivane poklone, pozive za izlazak, druženja, proslave. Generalno vrlo srećan i povoljan period za vas, samo morate povesti računa da ne reagujete impulsivno i da vežbate strpljenje i taktiku. Tranzitna Venera će vam doneti dobru priliku da poradite na sebi, da promenite svoj izgled i učinite nešto lepo za sebe. Naravno, ona će vam doneti strastvene trenutke sa vašom lepšom & jačom polovinom, a za one koji su u potrazi za srodnom Dušom, mogli bi vrlo brzo i da je pronađu u narednom periodu.


Bik

Za one koji imaju ili Sunce ili Mesec ili Podznak u Biku :

Tranzit vaše planete Venere kroz znak Ovna vam baš i neće prijati. U toku narednog perioda možete se suočiti sa nekim problemima koji su se do sad skrivali „pod tepihom“, iako vas u isto vreme ni to neće sprečiti da uživate i dalje u životu. Finansijski problemi vezani za neočekivane izdatke ili nesporazumi na poslu vam mogu poremetiti vašu uređenu svakodnevnicu. U narednom periodu tranzitna Venera vam može doneti u život osobe iz vaše prošlosti sa kojima niste do kraja odradili vašuKarmu i tako će period biti dosta izazovan, posebno na emotivnom polju vašeg života. Vaša lepša & jača polovina može imati probleme, a vi nećete biti u poziciji da joj pomognete, što može stvoriti određeni jaz među vama. Za one koji traže svoju srodnu Dušu, period kada baš i neće biti previše odgovarajućih „kandidata“ skoro ni za obično druženje, a ne nešto konkretnije.


Blizanci

Za one koji imaju ili Sunce ili Mesec ili Podznak u Blizancima :

Naredni period će za vas da bude vrlo povoljan i zanimljiv. Tranzitna Venera će vam prvenstveno doneti nove prijatelje i osobe koje vam mogu pomoći u realizaciji vaših poslovnih projekata, koji će pak tako da vam poboljšaju finansije. Možete očekivati i da će nadređeni imati više naklonosti ka vama, a takođe će mnoge preporuke i „veze“ u ovom periodu dobro da dođu, pa ih mudro iskoristite. Naredni period će biti potpuno okrenut vašem prepoznavanju pravog trenutka za akciju, morate biti dobro skoncentrisani i disciplinovani dabi uvideli kada je pravi trenutak za akciju. Za one koji traže srodnu Dušu, mogu je pronaći preko prijatelja, a za one koji uživaju pored lepše & jače polovine, naredni period će biti ispunjen smehom i dinamikom.


Rak

Za one koji imaju ili Sunce ili Mesec ili Podznak u Raku :

Za vas ova tranzitna Venera će doneti promene na vašem radnom mestu ili pak u vašoj potrazi za poslom. Takođe, doneće vam zanimljive promene što se tiče vašeg društevnog statusa, a te promene vam u život mogu doveti ne baš mnogo zanimljive  ljude, ali ljude koji su vrlo uticajni i moćni, i koji vam puno mogu pomoći (i to ne samo sada, već i kasnije) Tranzitna Venera će vam u neradnom periodu pomoći da odredite nove životne prioritete. Mnogo poslovnih obaveza pak vas može odvući od toplog doma i vaše porodice, što može povremeno da utiče na harmonične odnose sa njima. Za one koji traže srodnu Dušu, ovaj period i neće biti povoljan, jer jednostavno nećete imati vremena od vaših svakodnevnih obaveza da nastavite potragu za njom.


Lav

Za one koji imaju ili Sunce ili Mesec ili Podznak u Lavu :

Tranzit Venere za vas će doneti puno toga lepog i korisnog. Naredni period će prvenstveno doneti promene vezane za vaš stav prema životu, porodici, poslu, želećete da pronađete dublji smisao nekih situacija i ljudi u vašem životu. Potraga može da vas odnese u daleke krajeve {kako mentalno, tako i konkretno na neki dalek put} Susreti za učenim, neobičnim, mističnim, duhovnim ljudima će vam biti od velike koristi. Takođe, možete očekivati poboljšanje situacije na poslu i bolju komunikaciju sa nadređenima, ili pak pronalaželje dugo traženog radnog mesta. Za one koji traže srodnu Dušu, mogu je pronaći na nekom putu, kroz prekognitivne snove ili uz pomoć Divinacijskih veština. Za one koji uživaju pored lepše & jače polovine, naredni period će biti izuzetno lepe trenutke ljubavi i podrške.


Devica

Za one koji imaju ili Sunce ili Mesec ili Podznak u Devici :

Ovaj naredni period će da bude prepun oscilacija za vas. Od ekstremno neočekivano pozitivnih dešavanja, do neočekivano loših dešavanja. S jedne strane, moguće je da ćete imati prilike da rešite neke {finansijke} probleme ili da napokon organizujete svoje poslovne obaveze onako kako vama najviše odgovaraju, pa da se na taj način pokažete u najboljem svetlu. Ali, u isto vreme, zbog velikog psiho-fizičkog napora, moguće je da će vam imunitet opasti i da će se pojaviti {prolazni} zdravstveni problemi. Za one koji uživaju u društvu lepše & jače polovine, naredni period će biti po malo nestabilan, izostaće strati i podrške, a za one koji su u potrazi za srodnom Dušom, mogu upoznati zanimljivu osobu, ali bi trebalo da sve za sad ostave na nivou lepog druženja, za svaki slučaj, jer se kasnije može ispostaviti da „nije zlato sve što sija“.


Vaga

Za one koji imaju ili Sunce ili Mesec ili Podznak u Vagi :

U narednom periodu tranzitna Venera vam donosi najviše dešavanja sa suprotnim polom. Takođe, doneće vam mogućnost da kontaktirate ljude iz inostranstva, da promenite mnogo toga što se tiče vaših bliskih prijateljskih odnosa. Na polju finansija postoje manji izdaci, komfor i sigurnost u domu neće biti tolika koliko bi vi to želeli, a neki od vas mogu u narednom periodu i da završe neki sudski spor koji se odugovlačio već neko vreme. Želja za renoviranjem doma, ili konkretnom promenom mesta boravka će sada početi da dobija svoju pravu formu & smisao. Za one koji traže srodnu Dušu, naredni period je kao stvoren za njih, dok oni koji uživaju u ljubavi svoje lepše & jače polovine, imaće prilike da poboljšaju odnos sa drugom stranom {ili čak da ozvaniče svoju ljubav}


Škorpija

Za one koji imaju ili Sunce ili Mesec ili Podznak u Škorpiji :

Ovo će za vas biti dosta turbulentan period. Vaša svakodnevnica će biti promenjena, moraćete potpuno da promenite svoje navike, radne obaveze će se gomilati, a saradnici će više nego odmagati prilikom obavljanja bilo kog poslovnog projekta. Moraćete da obratite pažnju i na svoje zdravlje, da se pripazite povreda, izbegavajte „brzu hranu“ i slatkiše, kao i alkohol. Odnosi sa drugima će takođe biti vrlo napeti, mogući su nesporazumi usled brzopletih procena i odluka. Marfi i njegov zakon (ne)verovatnoće će vam skoro svakodnevno biti kompanjon dok budete obavljali svoje obaveze. Odnosi sa ukućanima kao i sa prijateljima će vam biti jedina „oaza“ mira i sigurnosti. Za one koji traže srodnu Dušu, neka nastave dalje da je traže, naredni period nije povoljan za ljubav, a oni koji su pored lepše & jače polovine moraće pored svojih {na sreću prolaznih} problema da pomažu u rešavanju i njihovih.


Strelac

Za one koji imaju ili Sunce ili Mesec ili Podznak u Strelcu :

Ovo će za vas da bude jako lep period, jer će vam tranzitna Venera doneti ogromnu kreativnu energiju koja će vam pomoći da se na najbolji mogući način istaknete ne samo na svom radnom mestu, već i da steknete iskreniju i kvalitetniju podršku učenih i uticajnih ljudi. Naredni period će vam omogućiti da počnete polako da dobijate male „darove s Neba“ kada je reč o ulaganju vašeg truda na poslu. Otvorite četvore oči, neočekivane prilike će se pojaviti, treba ih brzo ugrabiti. Možete se čak okušati u „igrama na sreću“, postoi velika mogućnost neočekivanih dobitaka. Za one koji traže srodnu Dušu, period okrenut velikoj sreći na tom polju. Za one koji uživaju pored svoje lepše & jače polovine period ljubavi i strasti, koje mogu da donesu i neplanirano proširenje porodice, veridbu ili venčanje.


Jarac

Za one koji imaju ili Sunce ili Mesec ili Podznak u Jarcu :

Tranzitna Venera će vas u narednom periodu usmeriti ka obnavljanju osećanja sigurnosti i komfora u vašem domu. Ko god se bavi privatnim poslom u narednom periodu će imati neočekivane povoljnosti i uspeće da brzinski odradi neke projekte koji će kasnije jako da mu se isplate. Ali, sam odnos sa porodicom baš i neće biti skladan, postojaće određena disharmonija zbog različitih žiovtnih ciljeva kod svakog člana i to će povremeno da donosi nesporazume i rasprave. Za one koji traže srodnu Dušu, naredni period će i dalje biti okrenu potrazi za njom, biće prilika, ali one baš i neće da se potpuno uklapaju u vaše standarde, a za one koji su pored lepše & jače polovine period kada će se druga strana potruditi da vas obraduje sa nekim poklonom ili će ona sama imati zavidan uspeh na poslu koji će oboma popraviti društveni status.


Vodolija

Za one koji imaju ili Sunce ili Mesec ili Podznak u Vodoliji :

Naredni period će vas okrenuti intelektualnom usavršavanju, želji da ne samo bolje razumete druge, već i da drugi bolje razumeju vas. Period kada ćete imati prilike da rasčistite brojne nesporazume kako u porodici sa roditeljima, a posebno rođacima, tako i sa prijateljima ili kolegama, koji su se nizali u poslednjih nekoliko nedelja. Češće ćete biti van kuće, ne samo zbog potencijalnih kraćih putovanja, već i jednostavno iz želje da malo više slobodno dišete punim plućima i bavite se onim što vi želite. Za one koji traže svoju srodnu Dušu, naredni period im donosi lepa nova poznanstva i to potpuno neočekivano, u komšiluku, preko rođaka ili na kraćem putu. Za one koji uživaju pored svoje lepše & jače polovine, naredni period će biti ispunjen dobrom komunikacijom i podrškom, a moguće je i da će oni dobiti poziv na neku proslavu, ili pak će imati prilike da napreduju na svom poslu, što će vama biti razlog za organizaciju lepe proslave.


Robe

Za one koji imaju ili Sunce ili Mesec ili Podznak u Ribama :

U narednom periodu tranzitna Venera će vam doneti mogućnost da se pozabavite svojim finansijama i (ne)pokretnom imovinom, odradite neke birokratske poslove, rešite neke poslovne projekte koji će vam poboljšati finansijsku situaciju. Za one koji su u potrazi za poslom, naredni period im može doneti nekoliko poslovnih ponuda. Odlučite na osnovu saveta vašeg unutrašnjeg glasa koji posao da prihvatite. Tranzitna Venera vam može doneti i neke (pro)slave u domu, lepe trenutke sa rođacima (veridba, venčanje, krštenje) Za one koji su u potrazi za srodnom Dušom, naredni period će doneti samo nova poznanstva, ali ništa konkretnije od toga. Za one koji već uživaju pored jače & lepše polovine, naredni period će biti ispunjen sitnim životnim radostima i međusobnim razmenama ljubavi.

Једно мишљење на „Venera u Ovnu i Znaci Zodijaka

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.