Strastvena ljubav prema životu

Do početka Proleća imamo još dva važna tranzitna aspekta koja će nam pomoći da sve ono loše & teško što nam se dešavalo ovih par nedelja (meseci) ostavimo iza sebe ~ imaćemo na Nebu skladni sekstil između Sunca i Plutona tj Venere i Plutona ~ Sunce i Venera istog dana prelaze u znak Ovna i donose nam proleće, a već na početku Proleća biće i njihov kazimi u Ovnu ~ koji će upravo posle završenog aspekta sa Plutonom i da nam donese nov & svež početak. Zenit 17. Marta (16. Marta Sunce Pluton, 18. Marta Venera Pluton)

Ovaj tranzit je odlična kombinacija ambicije i želje da se uspe u životu, posebno na poslovnom i finansijskom planu, i s druge strane da se udahnu nove strastvene pozitivne energije u privatan život

Sunce iz Riba u sekstilu sa Plutonom iz Jarca kao tranzit uvećava našu želju za napredovanjem i uspešnim (ostvarenim) životom. Energije ovog tranzita će nam doneti novu volju i snagu da odlučnije se uhvatimo u koštac sa svakodnevnim životnim izazovima, takođe daće nam dugo željeni smisao u našem životu, neka situacija ili osoba će se desiti & pojaviti i osvetliti nam taj deo našeg Uma i pomoćiće nam da shvatimo koji su nam sada (novi) zadaci došli u susret. Sve dokle god budemo koristili tu novu energiju & snagu koja nam je data od ove dve planete i budemo je usmeravali ka pravdenim ciljevima, mi ćemo imati itekako koristi od nje. Čim budemo „skrenuli sa puta“, odmah će nam ove dve planete skrenuti pažnju da smo pogrešili i doneti u naš život odgovarajuću „kaznu“.

Naravno, iako se nalaze u znacima koji su ženski pa samim tim i pasivni (voda & zemlja) to ne znači da će ovaj aspekt da bude slab, i da će njegove energije samo da prođu pored nas. Ove dve planete će nam u narednim danima doneti ogromnu želju ali uz izbalansiranu akciju da do najsitnijih detalja organizujemo svoje poslovne obaveze ili pak pronađemo način da dođemo do željenog zaposlenja, takođe skoro pa opsesivno će nas usmeriti ka rešavanju pitanja stabilizacije naših finansija, i odstranjivanju svega onoga što nas koči, usporava ili štetno deluje na nas i naš životni put. Ovo je aspekt pročišćenja, odstranjivanja svega lošeg, bilo da je reč o dugovima, problemima, ljudima.

Naravno, ovaj aspekt sekstila između Sunca i Plutona u naš život može da dovede zanimljive osobe pune harizme, čvrstog stava, praktičnog i dostojanstvenog ponašanja, kreativne intelektualce, ali i vrlo stručne i moćne autoritete. Sunce sekstil Pluton kao tranzit uvećava našu harizmu sa kojom utičemo na ljude iz naše okoline, ali to nije klasična „sexy“ harizma, već harizma koja dolazi iz našeg samopouzdanog i hrabrog stava & ponašanja & razmišljanja. Upravo promena u našem načinu razmišljanja i ponašanja (ne samo prema drugima, već i prema sebi) će nam u naš život dovesti nekoga ko će nam pomoći da započnemo novo poglavlje života.

Ovaj tranzit je i odlična kombinacija planeta koje će nam pomoći da pokažemo koliko verujemo, cenimo i volimo sebe ~ jer je samopouzdanje oduvek bilo najprivlačnija osobina ~ i da na taj način privučemo odgovarajuće ljude u naš život ~ bilo da se radi o poslu, bilo o ljubavi

Tranzit sekstila između Venere iz Riba i Plutona iz Jarca s jedne strane će nas usmeriti ka ljubavi i privatnim odnosima. Za one koji su u potrazi za srodnom Dušom, ovaj aspekt (uz naravno i ono Sunce) će im pomoći da čak i gledajući kroz Venerine ružičaste naočare, vide pravu sliku potencijalne simpatije. Za one koji već uživaju u društvu lepše & jače polovine, ovaj lepi aspekt će još više da produbi emocije i osećanja, i mnogi će se naći na životnoj prekratnici (početak zajedničkog života, veridba ili čak venčanje) Pošto su u igri dva ženska znaka (Ribe Voda & Jarac Zemlja) naravno da će ovaj aspekt da pojača i čežnju i želju da se u životu ima neko blizak, prisan, intiman, neko ko može da parira emotivnim potrebama tela i Duše, koji će sad u ovom periodu maksimalno da budu naglašene.

Ovaj tranzit takođe može da nam pomogne ne samo da dovedemo u red naš privatan život, već i da dovedemo u red naše finansije, izvor zarade, posao i dalji tok naše karijere. Ne samo zato što će Venera i Pluton da imaju pomoć od ovog Sunca, već zato što i sama Venera ma koliko na prvi pogled ona bila fina i emotivna dok je u znaku Riba, ipak se vezuje i za novac, uživanja, stvaranje sigurnosti i komfora (a to ne možemo da imamo ako nemamo posao & stabilan izvor prihoda ~ i tu na scenu stupa Sunce tj Pluton) Sa ovim sekstilom, u ovom periodu sredine Marta, imaćemo prilike da ko želi da promeni radno mesto, to i učini sa uspehom, ko želi da popravi svoju materijalnu situaciju ili traži povišicu i dobije je, ili pak pronađe dodatni izvor prihoda (Ribe su ipak dualni znak)

Naravno, kao i Sunce sekstil Pluton, i ovaj sekstil između Venere i Plutona ume da donese opsesivno kompulsivno ponašanje, koje je sada stavilo fokus na privatne odnose. Ova energija Venere i Plutona u ženskim znacima vole da čuvaju svoju privatnost, intima se ne iznosi van „4 zida“ i može da donese (iz najbolje namere) ljubomoru i posesivnost sa obe strane. Ali, to nije ona štetna energija, već ona koja će malo da „zabiberi“ i oživi ljubavni život kod nas. Sitne životne radosti koje donosi ova Venera iz Riba sada su obojena strastvenim energijama ovog Plutona iz Jarca (ako mislite da je Jarac bez emocija, grešite… to vam je samo vulkan ispod sante leda… jednom kad proradi, nema više povratka) te tako u narednih par dana (barem do početka Proleća i kazimija između Sunca i Venere) imaćemo briliku da zaista obogatimo naš privatan život, neko sa novom simpatijom, a neko da još više uživa pored svoje jače & lepše polovine.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.